Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 paź 2025, 23:09
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 paź 2025, 9:22
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 paź 2025, 18:22
Potrzymaj mi piwo.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 20 paź 2025, 18:26
Ja myślę, że Slot ma też większą przestrzeń do kaleczenia. Zdobył mistrzostwo w swoim pierwszym sezonie w Anglii, dla Liverpoolu to dopiero drugi tytuł w erze po dinozaurach. Więc nawet jak się okaże finalnie łysym bajerantem to jeszcze trochę może bajerować
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 20 paź 2025, 21:35
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 20 paź 2025, 21:45
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Padik » 20 paź 2025, 22:30
Padik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 20 paź 2025, 22:33
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Padik » 20 paź 2025, 22:41
Padik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 20 paź 2025, 22:48
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 paź 2025, 22:49
przeciez jeszcze ze trzy mecze bez zwycięstwa i wywalanie Slota stanie się już bardzo realne. Nie po to wydajesz pół miliarda żeby twój wątpliwej jakości trener nie potrafił wykorzystać pełni potencjału takich zawodników. Zwłaszcza że poprzedni sezon też nie był specjalnie wybitny biorąc pod uwagę że z takiej LM to wyleciał koncertowo, a i pucharek Anglii przegrany w upokarzającym stylu, wiem tym bardziej żadnych sentymentów za grubym pewnie nie będzie.
Delpiero14
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 20 paź 2025, 22:52

matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 paź 2025, 22:53
za Kloppa potrafili mieć 2 wygrane w 8 kolejkach na starcie sezonu i skończyć poza top4, a nikt go nie wywalał, a tu już zaraz będą zmieniać trenera? Bez przesady.Delpiero14 pisze: ↑20 paź 2025, 22:49przeciez jeszcze ze trzy mecze bez zwycięstwa i wywalanie Slota stanie się już bardzo realne. Nie po to wydajesz pół miliarda żeby twój wątpliwej jakości trener nie potrafił wykorzystać pełni potencjału takich zawodników. Zwłaszcza że poprzedni sezon też nie był specjalnie wybitny biorąc pod uwagę że z takiej LM to wyleciał koncertowo, a i pucharek Anglii przegrany w upokarzającym stylu, wiem tym bardziej żadnych sentymentów za grubym pewnie nie będzie.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 20 paź 2025, 23:16
Przypominam, że odpadli po karnych z późniejszym triumfatorem. Koncertowo to jakby ich jakiś Karabach czy inny Maribor pogonił.
Zygmunt-1
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio