Znam ten ból.

Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 23 paź 2025, 14:09
Z tym że Marmoush "dziś" się jakoś mocno wyróżnia ponad inne niedawne transfery to mocna przesada. Po przyjściu do City miał obiecujące momenty ale w tym sezonie jest albo słaby albo kontuzjowany. Kończy się październik a Egipcjanin jest bez gola i nie ma pewnego miejsca w składzie. Z zewnętrznych transferów do Anglii to Woltemade wygląda dużo lepiej, a jeśli pod "dziś" podciągniemy zeszły sezon, to i Stranda Larsena bym postawił ponad Marmoushem (choć w tym sezonie cała ekipa Wilków to już katastrofa).
Wojtekb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 23 paź 2025, 15:39
A to przepraszam, że w ogóle śmiałem zapytać. Nie przewidziałem, że jaśnie pan będzie szydził i dogryzał z tego powodu.
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 23 paź 2025, 15:44
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 paź 2025, 15:54
Ja pomijam że Marmouh gra w City na skrzydle, przez kontuzję kolana rozegrał raptem 1,5 pełnego meczu (a i tak asystę rzucił), wg pierwszych doniesień miał pouzować nawet pół roku, więc te 4 minut 2 dni temu to zaskakująco szybki powrót. Sory chłopie ale napisać że gość jest słaby tylko dlatego że nie grał z powodu kontuzji?Wojtekb pisze: ↑23 paź 2025, 14:09Z tym że Marmoush "dziś" się jakoś mocno wyróżnia ponad inne niedawne transfery to mocna przesada. Po przyjściu do City miał obiecujące momenty ale w tym sezonie jest albo słaby albo kontuzjowany. Kończy się październik a Egipcjanin jest bez gola i nie ma pewnego miejsca w składzie. Z zewnętrznych transferów do Anglii to Woltemade wygląda dużo lepiej, a jeśli pod "dziś" podciągniemy zeszły sezon, to i Stranda Larsena bym postawił ponad Marmoushem (choć w tym sezonie cała ekipa Wilków to już katastrofa).
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 paź 2025, 16:19
A to przepraszam, że zażartowałem, nie sądziłem że akurat ten użytkownik konkretny poczuje się wyszydzony, nie taka była moja intencja żeby komuś dogryźć z rana, ja ogólnie raczej pozytywnie podchodzę do ludzi, ale cóż zdarza się bywa, takie życie jest że kropla czasem przelewa czarę, nie ma co robić z tego wideł, pozdro z fartem i jeszcze raz przepraszam.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 23 paź 2025, 16:33
Wojtekb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bombardier90 » 31 paź 2025, 16:32
Bombardier90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 31 paź 2025, 16:46
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 31 paź 2025, 16:49
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 31 paź 2025, 17:01
A mają wybór dowolnego meczu?
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 31 paź 2025, 17:04
tvp wykupilo licencje na "mecz drugiego wyboru" tak ze nigdy nie pokaza najwiekszego hitu w danym dniuBombardier90 pisze: ↑31 paź 2025, 16:32W najbliższej kolejce są takie hity jak Liverpool - Real czy PSG - Bayern, również ciekawe City - BVB a TVP wybrało Barcelona - Club Brugge do transmisji.
Co za kuhwa jełopy
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2025, 10:15
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 03 lis 2025, 10:28
Przy czym w poprzednim sezonie nie mogli pokazać nawet Barcelona - Crvezda Zvezda, w zeszłym sezonie wymyślili/odkryli sekretny podpunkt żeby TVP nie puściło Lewandowskiego w półfinale a teraz się udało
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 lis 2025, 10:42
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio