AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 115

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

mecz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 07 maja 2006, 11:49

Jak mowil Moggi Juventus lacza wspolne interesy ze Siena, a Milan z Parma, wiec licze na spokojne zwyciestwo Rossonerich.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 07 maja 2006, 16:15

Extra prowadzimy 2:0 do przerwy po bramkach Kaki i Cafu, niestety Juve też prowadzi, ale tylko 1:0 więc może jeszcze... :pray: :pray: :pray: . Niestety nie oglądam meczu, bo znów były problemy ze ściagnieciem go. liczę na dluuugi opis :wink: .
A co do filmiku Chłopaczka, jest fantastyczny i oburzający, ale ja i tak nadal nie wierzę w konsekwencje dla Juve, za mocne mają plecy w Lega Calcio, chyba że UEFA za to się weźmie :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 maja 2006, 16:27

Shevchenko w 8 minucie musial zejsc.Cos z kolanem po starciu z Couto :?

Zastapil go Gilardino cieplo przywitany przez miejscowych fanow.Nie moglo byc inaczej duzo mu zawdzieczaja :)

Potem Pepe wywalczyl nam karnego :P Na bramke pewnym strzalem zamienil go Ricardo Izecson.Potem Cafu podwyzszyl na 2:0 i bylo spokojnie :)
Niestety w 54 minucie Corradi pokonal Dide ale chwile pozniej Seedorf ladnym strzalem po krotko rozegranym rzucie wolnym dal nam trzecia bramke w tym meczu a Milanowi 83 w sezonie :]

Kontrolujemy mecz nie ma obaw.Zwyciestwo jest nasze :)

A Palermo walczy.

Czekam na 30 bramke Toniego w lidze.

edit: no i sie doczekalem.Wielkie brawa dla Toniego.Wspanialy wyczyn.

Pozzi :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 maja 2006, 17:02

Szkoda tej drugiej straconej bramki :? Ale liczy się zwycięstwo :!:
Ciekawe co z Szewą... już koniec sezonu więc będzie miał czas żeby odpocząć ale kontuzja nigdy dobrze piłkarzowi nie robi :!:
Stara Dama również wygrywa i tym samym o mistrzostwie zadecyduje ostatnia kolejka, bardzo ważna kolejka :]

Jak zagraliśmy :?: Niestety dziś nie miałem okazji zobaczyć meczu :(

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 maja 2006, 18:40

Jak zagralismy? Prosze bardzo skrocik (prawie 10 mega):

Parma-Milan 2:3

Aby zapisac na dysku trzeba kliknac prawy klawiszem myszki i dac zapisz element docelowy jako.

Wnioski wyciagnijcie sami.Z przodu swietnie z tylu gorzej :wink:

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 maja 2006, 20:19

Ale Seedorf zarąbał brame :shock: Zresztą nie pierwszy raz :] On to ma uderzenie z tej prawej nogi. Pamiętam jak kiedyś strzałem z dystansu uratował Interowi remis z Juve w 90 minucie :) Ale i tak nic nie pobije jego bramki z meczu Real-Atletico :D bomba z około 50 metrów i bramkarz bezradny :D Coś pięknego 8)
Cafu sam się nie spodziewał, że strzelił :] czy to pierwszy gol Brazylijczyka w barwach Milanu ?
Odblokował się Corradi. Cały sezon raczej mizerny i teraz 2 gole. Myślę jednak, że cięzko będzie mu zostać z zespołem "mleczarzy" (o ile już go nie wykupili z Valenci ? :roll: bo jak pamiętam był na wypożyczeniu)
Czyli walka o mistrza trwa. Choć mało prawdopodobne, aby Juve straciło pkt. Pozatym nawet jeśli wygrają (choć ciężko to tak nazwac) to smród pozostanie.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 07 maja 2006, 23:00

Sero pisze:Cafu sam się nie spodziewał, że strzelił czy to pierwszy gol Brazylijczyka w barwach Milanu ?
heheh on co sezon strzelał po jednej bramce w Milanie no i udało mu sie i w tym sezonie strzelic ta jedna :)
Ale to nic w porownaniu z bramka ktora strzelił przed sezonem 04/05 w sparingu przeciwko Chelsea to była bramka :shock:
Co do meczu to nasi nie bardzo mogli narzucic swoj styl grania widac Parmie bardzo zalezało na tym spotkaniu pokazał sie Bonera ktory mogł strzelic bramke nam ale spodłował z 2 metrow :D
Widac naszym klimat nie odpowiadł co zreszta po emczu podkreslili zbyt upalne popołudnie na Ennio Tardini :P
Bramki ładne w wykonaniu Cafu i Seedorfa.
Swietnie rozegrali piłke Kaka przepuscił Gila i kompletnie De Lucie zmylił Cafu.
Seedorf swietnie uderzył.
Szkoda ze stracilismy 2 bramki Nesta cos sie zagubił przy pierwszej razem z Cafu a 2 to juz jego wina nie upilnował Corradiego.
Kibice ładnie sie zachowali oklaskami przywitali Gilardino w koncu nie raz ratował Parme>Brawa dla niego za trzezwosc umysłu przy golu Cafu ale trzeba go zjechac za niewykorzystana sytuacje w 92 minucie.
Niestety dalej 3 pkt. w plecy i ciezko sobie wyobrazic zeby Juve przegrało z Reggina ale jak powiedział Seedorf
"Skoro Parma chciała dziś wygrać mecz, to i za tydzień Reggina może skomplikować życie Juve. My wierzymy."
Ja rowniez wierze :!:

Forza Milan

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 08 maja 2006, 7:01

Bramkarz mógł spokojnie obronić 2 bramke dla Milanu :shock: W ogóle co zrobił Alfonso De Lucia :?: Coś mi tu śmierdzi ... :P

A tak na poważnie 8) Milan dzisiaj trochę musiał się pomęczyć z drużyną z Ennio Tardini ;) Myślałem że Parma odpuści a tu niespodziewanie zagrali jeden z lepszych meczy w Serie A w tym sezonie. Tylko szkoda że zakończony porażką :? Parma mogła urwać chociaż jeden punkcik a jakby urwała to .... 29 :!: :twisted: No ale niestety nie urwała i czekamy na ostatnią kolejkę ;)

Ciekawie , ciekawie :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2006, 11:06

Wróciłem :twisted: choć nie było to ławte :lol: hehe

2;3 dla Rossonerich :]

Przed meczem w zapowiedzi napisałem :roll:
*_Zaza_* pisze: Ta mecze to ostatnie szanse dla Corradiego bo waży sie jego przyszłość. Ale mam nadzieje że w tym meczu nic nie pokaże. Jak przez 70% sezonu
A tu prosze ...

Dziwny mecz bo zagrali tak na 60% :? nie lubie takiego czegoś. Oczywiście Ennio Tardini trudny teren. Ale grali tylko gdy musieli :P Piękna bramka [kolejki !] Clarenca :!: ale kropną ulala :] Naszła mu na noge idealnie. Kaka fajnie mieszał ich. Miał w tym meczu oczy do okoła głowy. Szkoda że nie wykorzystał innych szans w tym meczu. Widać że Nesta wraca po pauzie. Miał problemy w walce o górne piłke z Corradim. Za dużo przegrał tych pojedynków. Cafu widoczny w ofensywie - strzela gola ale działań obronnych nie zaliczy po tym meczu na + :roll: Wiedziałem że Parma na luzaku może coś grać - ba zreszta oni ostatnio u siebie grali naprawde fajnie. Dobrze że nasi czuwali. Odpowiedz z wolnego Seedorfa po bramke Corradiego na 1:2 była najważniejsza. Dida mógł obronić ten strzał w ostatnich minutach. Choć dostał piłke kontrująca w długi róg a to było precyzyjne uderzenie. Nesta tu przyspał :P Zreszta Dida wybronił kilka trudnych piłke w tym meczu.

Ogółem cieszy zwycięstwo - w tym sezonie mecze Milan - Parma = kanonada. Ale nastrzelali w tym dwumeczu ale co najważniejsza oba wygrał Milan :!:

Chłopaczek zadzwoń lub najpisz jak bedziesz :roll:

Forza Milan :!:
pizmak pisze:Coś mi tu śmierdzi ...
To nie ten mecz :P pomyliłes stadiony.

Aha widze Juventus jak Górnik Zabrze :lol: 5 zł - 5 euro - Tylko Górnik w "lepszej sytuacji" - bo kazdy im dobrze życzy :) hehe Jak zobaczyłem napisz - Juve przy pełnych trudynach :!: to sobie pomyślałem no to ładnie do czego to doszło że muszą czekać do 37 kolejki i to dla nich news dnia :lol:

P.S. Wracaj szybko Sheva do zdrowia :!: Forza Andriy :!:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 maja 2006, 12:25

*_Zaza_* na poczatku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :beer:
Jak najwiecej szczescia w zyciu i zdrowia to najwazniejsze :)
Dzis takze swoje urodziny swietuje nasz wilkie niegdys piłkarz (i obecnie trener ;)) Franco Baresi.
Dzis konczy 46 lat oby kariere treberska miał rowniez udana jak piłkarska.
Grazie Franco

Niestety wiesci o stanie zdrowia Shevy niezbyt optymistyczne ponoc ma pauzowac 25 dni :( oby na MŚ był gotowy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2006, 12:37

Dziękuje bardzo :) zdrowie straczy to najwazniejsze - wszystko inne idzie kupić :P [kurcze mówie jak Lucek :lol: hehe ] Jeszcze raz dziękuje zdrówko :beer: dziekuje jak i Franco :wink:

No właśnie Sheva odpocznie 25 do 30 dni :? Trudno z Roma nie zagra oby tylko nie było żadnych komplikacji. Wracaj szybko do zdrowia Andriy :!: Forza Sheva :!: Grande Bomber :]

Fernando Couto [']

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 maja 2006, 13:00

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:*_Zaza_* na poczatku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
takze dolaczam sie do zyczen!!
Nie wiedzialem...a z
ZAZA dyskuji juz sie pare prowadzilo :wink: FORZA ZAZA:) wszystkiego naj..:)

*_Zaza_* pisze:No właśnie Sheva odpocznie 25 do 30 dni Trudno z Roma nie zagra oby tylko nie było żadnych komplikacji.
Mi ta sytuacja..jest na reke...wiadomo Sheva jest jednym z najlepszych napastnikow na swiecie..i bylo nie bylo musi budzic respekt:)
W przypadku przededniu meczu z Mialnem...Roma..niewiadomo czy z Tottim..ma troszke ulatwione zadanie...no ale widomo Milan to nie tylko Sheva...przeciez maja innych swiatowej klasy napastnikow:) ciezka sprawa...chcac...miec jakie kolwiek nadzieje na LM musimy mecz w Mediolanie wygrac...a Fiorentina...gora remis z Chievo..ktore wlasnie zapewnilo sobie byt w UEFA..;/
Ciezka sprawa.. ale przynajmniej jest ciekawie..:)

Niech wygra lepszy:)

FORZA CALCIO!!!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 maja 2006, 15:35

Tak Dzieciol niech wygra lepszy.Tylko ze my tego nie zobaczymy bo Canal+ transmituje... chwila napiecia ... mecz Starej Damy.Czwarty tydzien z rzedu.To sie staje monotonne i meczace niczym scinanie drzewa.

Jak wczoraj w Sport+ zobaczylem ze nie bedzie transmisji Milan-Roma tylko Reggina-Stara Dama (super atmosfera na neutralnym stadionie) to pierwsza moja mysla bylo: "Nosz [k****] mac" ale ze humor rzadko mnie opuszcza od razu pomyslalem sobie "Moggi?".Wyslalem do Canal+ maila z prosba o wyszczegolnienie meczow Milanu ktore transmitowali w tym sezonie oraz Starej Damy.Jesli odpisza zamieszcze tutaj jaka jest roznica.

Na chwile obecna pan Lipinski bedzie mogl sobie pokomentowac kolejny raz spotkanie swojej ulubionej druzyny.

Grazie.

Kontuzja Andrija jest powazna cale szczescie ze zagra na MS (gdyby nie mogl to bylby to dramat).Szkoda ze nie wystapi z Roma i zakonczy rozgrywki ligowe z liczba 19 bramek ale nic na to nie poradzi ani on ani my.O tyle dobrze ze to juz koniec sezonu a nie na przyklad srodek wiec strata Shevchenki nie bedzie tak odczuwalna.
Zdrowiej Szewa.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 maja 2006, 16:27

Chlopaczek pisze:Tak Dzieciol niech wygra lepszy.Tylko ze my tego nie zobaczymy bo Canal+ transmituje... chwila napiecia ... mecz Starej Damy.Czwarty tydzien z rzedu.To sie staje monotonne i meczace niczym scinanie drzewa.
qwa.... przeciez to jest smieszne... jak mozna pokazywac anty-football?! Boze... wszystko rozegra sie w Mediolanie...bo Reggina i tak sprzeda mecz...jak to zrobila z Viola;/ trudno...nie pokazac klasyki...Milan Roma...
no comment...

FORAZ CALCIO!!!

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 maja 2006, 17:08

Ja również dołaczam sie do życzeń
ZAZA Wszytskiego najlepszego :!: :wink:
Mam problemy z forum ale spróbuje coś o meczu napisać
Milan zagrał jak dla mnie na pół gwizdka albo poprostu odzywa się zmęczenie na koniec sezonu.Widać że jeszcze Nesta ma troche problemy ale na MŚ bedzie z Cannavaro rzeźnikiem na środku obrony :wink: .Troche zmartwiła mnie kontuzja Shevy bo jednak w kontekście mistrzostw to może być duży cios dla Reprezentacji Ukrainy.Jednak ja lekarze przewidują pod koniec maja ma zacząć trenować.Bramka roku seedorfa(od razu przypomniała mi sie równie piękna bramka jak jeszcze grał w Realu z jakiś 40 m :wink: ).Ogólnie nie zagraliśmy może źle w przodzie jednak gra w obronie przypomniała mi początek sezonu :( .Przy stałych fragmentach przysypiali nie radzili sobie z Corradim.Trzeba za tydzień wygrać z Romą i zakończyć ten jak dla mnie dziwny sezon bo gramy pięknie stylowo strzelamy dużo bramek tylko szkoda że bez żadnego trofeum

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”