Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 lis 2025, 0:26
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 29 lis 2025, 1:24
Krótko mówiąc - możesz z całą stanowczością zakomunikować, że na koniec roku dokonałeś korekty w wydatkach i zrobiłeś oszczędności! Powinni Ci premię dać.DDK pisze: ↑28 lis 2025, 23:05Ale odjebalem dzisiaj xd
Dostałem za zadanie zorganizować wigilię kancelarii w Krakowie dla wszystkich ludzi, rano zarezerwowałem noclegi, mamy już wstępnie knajpę, a popołudniu zwolniłem jedna osobę, co spowodowało taki bunt, że mi 2 radców prawnych i jeszcze jedna osoba napisały ze nie przyjadą, jakieś płacze, żałoby![]()
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 lis 2025, 7:36
Czuć klimat opowieści wigilijnej.DDK pisze: ↑28 lis 2025, 23:05Ale odjebalem dzisiaj xd
Dostałem za zadanie zorganizować wigilię kancelarii w Krakowie dla wszystkich ludzi, rano zarezerwowałem noclegi, mamy już wstępnie knajpę, a popołudniu zwolniłem jedna osobę, co spowodowało taki bunt, że mi 2 radców prawnych i jeszcze jedna osoba napisały ze nie przyjadą, jakieś płacze, żałoby![]()
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2025, 8:26
Nie przeczytasz, a szkoda, może kiedys byś się nauczył
cloner
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 gru 2025, 23:08
DDK
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 gru 2025, 15:47
sickstick
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 gru 2025, 16:02
sickstick
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 gru 2025, 16:06
Boromir
sickstick
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 gru 2025, 16:35
Co się tak zasmuciłeś? Chciałeś ze mną porywalizować i w fair walce wygrać? Może sickstick zmieni zasady i dopuści mnie do zabawy i zdobędziesz statuetkę w fair zawodach.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio