Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 08 maja 2006, 12:47
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 08 maja 2006, 15:05
Bo gra w twoim ulubionym klubiekulekfcb pisze:fieldy ta druga bramka Bergkampa zdecydowanie ładniejszaale mówisz, że są ładniejsze niż Zizou bo on nie grał dla Arsenalu
tak mi sie wydaje
Dla mnie wygrywa Zidane
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 maja 2006, 16:35
pizmak pisze:Bo gra w twoim ulubionym klubiekulekfcb pisze:fieldy ta druga bramka Bergkampa zdecydowanie ładniejszaale mówisz, że są ładniejsze niż Zizou bo on nie grał dla Arsenalu
tak mi sie wydaje
Dla mnie wygrywa Zidane
Ja lubie Zidana i za to że grał w Juve , ale wg mnie większym technikiem od niego jest Dennis
Wystarczy spojrzeć co w młodości Dennis robił z zawodnikami
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 16:40
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 08 maja 2006, 16:54
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 17:08
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2006, 17:26
Nie wiem czy chciał uderzyć w samo okienko, ale niewątpliwie chciał trafić do siatki, a to mu się udało.Janio pisze:Może mam wierzyć, że Zizou chciał tak uderzyć?
Czy ty się dobrze czujesz? Masz gorączkę? Boli cię główka, czy może nie dowidzisz? Zidane to jeden z najlepiej wyszklonych technicznie piłkarzy na świecie w całej histori futbolu. Bergkamp jako napastnik ma przede wszystkim strzelać bramki, a nie pokazywać swoje umiejętności indywidualne, co podczas oficjalnych spotkań zrobił zaledwie kilkakrotnie z pożądanym skutkiem. Zidane natomiast swoją maestrię pokazywał w każdym meczu. Jego pamiętne "kółeczka" z przeciwnikiem, a nawet kilkoma na plecach. Bardzo ładne gaszenie nawet najtrudniejszych piłek i dogrywanie do partnerów co do centymetra. Ponadto świetny zmysł rozgrywającego i doskonały przegląd pola. Bergkamp takiej techniki i tego typu umiejętności nigdy nie miał. Potrafił pięknie przyjąc piłkę, obrucić się z nią, ale wychodziło mu to ze znacznie mniejszą częstotliwością. Niczego mu oczywiście nie odmawiając, to do Zidane'a mu daleko.pizmak pisze:wg mnie większym technikiem od niego jest Dennis
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 17:32
W młodośći to mozę i robił ale jak miał tyle lat co Zidane robił to co on raczej nie.Zidana rulety albo to co zrobił w meczu z Szwajcaria na ME majsterszczyk.pizmak pisze: Bo gra w twoim ulubionym klubieJa lubie Zidana i za to że grał w Juve , ale wg mnie większym technikiem od niego jest Dennis
Wystarczy spojrzeć co w młodości Dennis robił z zawodnikami
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 08 maja 2006, 17:34
xpakusx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 08 maja 2006, 17:38
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 maja 2006, 17:49
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 08 maja 2006, 20:47
xpakusx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 20:58
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 maja 2006, 21:20
(L)egionista pisze:.Trenerem niech nie zostanie Schuster mało znany a Realowi jest potrzebny trener z uznaniem i wyrobioną marką na świecie.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 maja 2006, 21:27
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio