Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 maja 2006, 20:42
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 maja 2006, 21:27
Możliwe. Ona chyba poszla po winoBienias pisze:Wg mnie Libby przezyje..........zauwazcie ze miala koce i chyba powinna niesc jakies puszki a one moglu zatrzymac kule
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 maja 2006, 21:33
snake pisze:Ja licze na to że karzdy z nich przeżyje.
snake pisze:Libby prawie na 100%
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 maja 2006, 14:02
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 12 maja 2006, 15:00
Gomez pisze:jak sie okazuje nikt nie przezyl a Henrego gdzies wcielo...pewnie Michael tez go skasowal ... Libby wypowiedziala tylko jedno slowo - Michael...
Mi sie też wydaje, że Michael jednak przyłączył się do Othersów (pod warunkiem, że dostanie Michaela...) zapewne mu tylko chodzi o to, żeby wkurzyć Jacka itd... i ruszyć na Innych, a tamci być może tylko czekają na nich...Gomez pisze:Wydaje sie ze faktycznie Othersi wyprali mozg Michaelowi...w ostatniej scenie bylo widac jakby byl zadowolony z tego co zrobil
Flashbacki nawet niezłe... Eko wiedział, że znajdzie to coś... Lock pewnie miał ładna srake, na wiadomość o tym, że Eko wie o ?Gomez pisze:Flashbacki o Eko...ksiadz wraz z Johnem odkryli kolejny bunkier...w ktorym sa ekrany pozwalajace na ogladanie poczynan Jacka i calej spolki...taki maly Big Brother.
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 13 maja 2006, 11:54
Mi sie też wydaje, że Michael jednak przyłączył się do Othersów (pod warunkiem, że dostanie Michaela...)
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 13 maja 2006, 13:49
Zgadza sie. Ten koles, ojciec dziewczynki, ktora niby zmartwychwstala, jest tym ktory powiedzial Claire ze jej dziecko bedzie w niebezpieczenstwie. Napewno to pamietacie...to bylo zanim ona urodzila...jak chciala oddac dziecko do adopcji, ale ten czarodziej-wróżbita powiedzial jej ze jej baby bedzie bezpieczne tylko przy niej. Chociaz ze on sam teraz sie przyznal ze oszukuje ludzi.jackieboy pisze:Do tego jeszcze ten czarodziej-wróżbita znów sie pojawia.. wcześniej chyba w odcinku z Claire .
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 13 maja 2006, 14:46
Twoja teoria jest bardzooo prawdopodobna... mi w glowe tez cos swiecilo w tej sprawie ale widze ze Ty mocniej pomyslales i napisalessnake pisze: Jest cos co sam odkrylem i co moze mi sie wydawac logiczne.
Jak widzielismy pod koniec odcinka, chyba to jest ostatni flashback, Eco rozmawia z ta dziewczynka ktora "zmartwychwstala" i powiedziala mu ze rozmawiala z jego bratem, jak byla matrwa. W tym momencie moglismy zobaczyc Libby, jak zblizyla sie do nich na lotniktu i zapytala sie czy wszystko jest ok. Moglo by sie wydawac ze to jest tylko maly trick rezysera zeby troche podbudzic sytuacje i zeby znowu namieszac, ale nie zapominajmy o czym byl temat, o zmartwychwstaniu
...a Libby teraz umarla. Tak wiec, nie powinnismy sie dziwic, jak Ecko z Jonhem wróca spowrotem, ze Ecko sprawi ze Libby ozyje, moze Ana Lucia tez.
To jest tylko maja mala teoria, ktora jest calkiem mozliwa
![]()
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 13 maja 2006, 22:51

snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 14 maja 2006, 14:15
Widze tylko kwadracik z czerwonym krzyżykiemsnake pisze:Popatrzcie co znalazlem
....
Ecko i Hurley sa najlepsi
pizmak

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 18 maja 2006, 22:44
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 maja 2006, 22:58
jackieboy pisze:No to po 22 Smile) odcinke baardzo słaby 3/10... Nie stało się nic o czym nie wiedziałem.. Bo przecież była już akcja z klejem z brodą więc wołania Walta "Oni udają.." nic nowego nie wnosi... Następnie mozna było sie tego łatwo domyslic że Othersi nakazali Michaelowi pare zadań by mógł odzyskać syna...
jackieboy pisze:Fajna sprawa że grób kopali koles z nadwagą,laska i koleś z postrzelonym ramieniem...
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 18 maja 2006, 23:13
jackieboy pisze:No to po 22 ) odcinke baardzo słaby 3/10... Nie stało się nic o czym nie wiedziałem.. Bo przecież była już akcja z klejem z brodą więc wołania Walta "Oni udają.." nic nowego nie wnosi... Następnie mozna było sie tego łatwo domyslic że Othersi nakazali Michaelowi pare zadań by mógł odzyskać syna...
jackieboy pisze:Micheal wybiera pare osób i zaierze je może na mała wyprawę .. Dzięki Bogu Said wykminił spisek..
jackieboy pisze:Fajna sprawa że grób kopali koles z nadwagą,laska i koleś z postrzelonym ramieniem... Tak jakby na wyspie nie było menów ;|
No i jedyna rzecz która może zadowolic z tego nudnego odcinka to ta łódeczka na koniec odcineczka.. Nie ma co sie kłócićnawet kto tam jest, gdyz chyba wszyscy widzieli zdjecia z finału i wiadomo że jest tam Desmond...
jackieboy pisze:Tak więc mam nadzieje że była to tylko i wyłącznie cisza przed burza czyli przed super finałowym odcinkiem... O ile pamietam pierwszą serię to przed finałem atmosferka była tak gorąca że nie dało się wytrzymać.. Bo dwóch troche dziwnych odcinkach nastąpił kolejny niestety słaby...
Za tydzień juz wszsytko sie wyjasni
meecik_mks
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio