LAtifa_19 pisze:uważam że każdy kto ogląda takie seriale i te programy z TVNu jest IDIOTĄ
czyli mamy ok 8 mln Idiotow w polsce heh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 05 maja 2006, 19:48
LAtifa_19 pisze:uważam że każdy kto ogląda takie seriale i te programy z TVNu jest IDIOTĄ
Anika
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 maja 2006, 19:51
Ej... Przecież ja Twojej mamusi nie obrażałemLAtifa_19 pisze:uważam że każdy kto ogląda takie seriale i te programy z TVNu jest IDIOTĄ
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 05 maja 2006, 19:52
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2006, 19:53
takie jest twoje wyobrażenie, a nie nasza rzeczywistość.LAtifa_19 pisze:taka jest nasza szara rzeczywistość TRUDNO
ale nazywasz taką osobe Idiotą. Szanujesz kogoś, ale uwazasz, ze jest głupi, bo oglada coś cotwoim zdaniem jest głupie. Dla mnie to jest oksymoron wszechczasów.LAtifa_19 pisze:ja to szanuje przeciez nikomu nie zabraniam tego ogladać
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 05 maja 2006, 19:57
ja to szanuje przeciez nikomu nie zabraniam tego ogladaćfieldy pisze: uszanuj to, ze komuś się może podobać serial, czy program jkai tobie sie nie podoba
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2006, 21:22
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 05 maja 2006, 22:17
Niggaz pisze:LAtifa_19 spójrz na swoje posty w tym temacie a potem skonfrontuj je z pojęciem idiotyzmu.
A jak nie to chociaż spróbuj pisać i myśleć równocześnie.
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 maja 2006, 22:32
Ogólenie Polsat od kilku lat dołuje i ewidentnie przegrywa rywalizacje z TVN, ktróry inwestować się nie boji. Wykupują licencje za licencją, ale jak widać się opłaca.piwus pisze:Polsat miał też jakies swoje odpowiedzi na Big Brothera, ale aż tak ordynarne podróbki nie przechodzą. Widzów można uważać za idiotów, bo tak jest, ale głupotą jest mu to mówić
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 maja 2006, 23:09
'Piotrek' pisze:A brzydsze studio od Polsatu ma tylko TVP3.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 06 maja 2006, 10:36
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 maja 2006, 10:53
pizmak pisze:Ja bym osobiście ją wyrzucił z programu ale władze Tańca z Gwiazdami raczej tego nie zrobią bo to im przynosi zysk jak telewidzowie oglądają byłą córkę prezydenta kraju
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 maja 2006, 22:25
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herr_braun » 08 maja 2006, 22:32
Ale za to mają jedną fajną prezenterkę od pogody'Piotrek' pisze:A brzydsze studio od Polsatu ma tylko TVP3.
herr_braun

Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 maja 2006, 19:19
Przecież nikt nie zrezygnuje z dochodowego interesu. Ten program przyciąga publikę, więc TVN zarabia krocie na samych głupich SMS'ach. Niektórym nie jest obojętny los tych "tancerzy". Doda w tym programie'Piotrek' pisze:TVN jedzie z kolejną edycją.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio