Tylko ze nic z tego nie wynika w zwiazku z obecna sytuacja.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 maja 2006, 21:11
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2006, 21:19
A gdzie ja napisałem coś o piłkarzach? Byłbyś łaskaw mnie oświecić? Naucz się czytać uważnie, a potem pogadamy.ossy pisze:W tym wypadku dzialają sędziowie chłopczyku, nie piłkarze.
Jakie to tematy bystrzaku? Wiesz sprawy drugiej wojny obce mi nie są, a afera z Juventusem tym bardziej.ossy pisze:I prosba do Ciebie, nie wypowiadaj sie w tematach o których pojecia nie masz, dobzie?
Ciekawe. Nie wiedziałem o tym.ossy pisze:Jakbyscie nie wiedzieli, to Juventus ma jakąs sztame z Legią, i prawdobodobnie to on załatwił im mistrzostwo(Legii). Tu sie nie popisał w moich oczach, za Wisłą jestem
Gorąco polecam.Łukasz[ACM] pisze:Oglądnij film Chłopaczka to może zrozumiesz
Mi się trochę chciało śmiać, ale trochę też płakać.Łukasz[ACM] pisze:Tam aż śmiać się chce...
Proponuję bliższe zapoznanie się ze statystykami. Kilka postów wyżej jest podane kto ma najwięcej kartek, ale niewątpliwie nie tylko Messina ma więcej kartoników niż Juventus.ossy pisze:A co do fauli, mamy najwiecej karket w lidze, ponad 60 zółtych i 3 czerwone.
Hmm kiedyś już to było pisane. Nie zaszkodzi jednak przypomnieć tych prawdziwych słów niewtajemniczonym.Chlopaczek pisze:Gdyby ukarali tylko Moggiego to by byla parodia.Wtedy od razu wszystkie kluby powinny zatrudnic obrotnych kolesi wylacznie do przekretow.Kibicow oddanych sprawie ktorzy nawet jak wpadna pojda siedziec za klub.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2006, 21:26
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 maja 2006, 22:23
O kurde! Jestesmy na drugim miejscu, a sedziowie prawie nas nie karająostry66 pisze:Najwiecej kartek macie w lidze powiadasz? Hmmm to ciekawe bardzo ale w tym momencie pozwole sobie Ciebie zacytowac: I prosba do Ciebie, nie wypowiadaj sie w tematach o których pojecia nie masz, dobzie?
(Milan - 51Ż-3C; Juve - 61Ż-3C; Messina 102Ż-9C)
Jakbys jeszcze tego na matematyce nie przerabial to 102>61
Chlopaczek pisze:Nie wiem ile mozna tlumaczyc fanom Stare Damy oczywiste sprawy.Milosc jest slepa.
Moggi dzialal z korzyscia dla klubu i klub powinien byc ukarany rowniez.To jak z transferami ktore dla was przeprowadzal.Sobie przeciez tych pilkarzy nie zalatwial zeby grali u niego w ogrodku tylko zeby wzmocnili Stara Dame czyli z korzyscia dla niej.Tak samo jest teraz z sedziami zalatwial ich przychylnosc dla klubu.Dziwie sie ze naprawde tak trudno to pojac niektorym.
Gdyby ukarali tylko Moggiego to by byla parodia.Wtedy od razu wszystkie kluby powinny zatrudnic obrotnych kolesi wylacznie do przekretow.Kibicow oddanych sprawie ktorzy nawet jak wpadna pojda siedziec za klub.
*_Zaza_* pisze:Słuchaj dziecko weź nie błaźnij sie ok ? Napisz jaki to był mecz czekam - nie tu na prv. A jak nie to znikaj bo tylko wstyd przynosisz takimi wypowiedzami. Rzekomo mają Juve rozwiącac Może ten karny z Parma ?
Na ten temat nie masz pojęcia. Ale jak nie jest Ci obca ta sprawa z Juve, to nam opowiedz. Ja chetnie poczytam.RealFan pisze:Jakie to tematy bystrzaku? Wiesz sprawy drugiej wojny obce mi nie są, a afera z Juventusem tym bardziej.
To już wiesz, guruRealFan pisze:Ciekawe. Nie wiedziałem o tym.
Tylko jak Messina gra widzielismy chocby w meczu z Milanem. I chyba nie myslisz ze az tak brutalnie gra Juventus?RealFan pisze:Proponuję bliższe zapoznanie się ze statystykami. Kilka postów wyżej jest podane kto ma najwięcej kartek, ale niewątpliwie nie tylko Messina ma więcej kartoników niż Juventus.
A kto teraz pisze ze Moggi zły i bee? Po oprócz Marqa nie widze nikogo.*_Zaza_* pisze:Proponuje Ci przesledzic tematy i news o Moggim z popszedniego sezonu. Zobaczysz opinie fanów Juve - teraz już nie jest z Juve ? "Mogłeć być królem a jesteś " tak powinni pisać
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 maja 2006, 22:35
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2006, 22:36
ossy pisze:Ty się nie błaźnij. Jaki mecz? Milan-Cagliari.
ossy pisze:A kto teraz pisze ze Moggi zły i bee? Po oprócz Marqa nie widze nikogo.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2006, 22:42
Jaki? Co o Hitlera ci chodzi? Napisałem przecież, że nie mordował własnymi rękami, tylko wydawał rozkazy, które były związane z mordowaniem. Ale to jest temat o brudnym obliczu Calcio, a nie o Hitlerze, który był również świetnym strategiem wojennym (do pewnego momentu) ale o tym już mniej osób pamięta.ossy pisze:Na ten temat nie masz pojęcia.
Już opowiadałem. Poczytaj wcześniejsze posty. Chyba, że się rozleniwiłeśossy pisze:Ale jak nie jest Ci obca ta sprawa z Juve, to nam opowiedz. Ja chetnie poczytam.
Nigdzie nie pisałem, że gra brutalnie. Ponowię swój apel o uważniejsze czytanie.ossy pisze:I chyba nie myslisz ze az tak brutalnie gra Juventus?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 maja 2006, 22:43
Taak? To niech opowie cos. Bo jak zauważyłem, albo cos po kims potwierdza, albo sie powtarza.Łukasz[ACM] pisze:Ossy nie zdziwi mnie jeżeli RealFan wie na temat tej afery więcej niż Ty
Nie. Faulu na Pippo nie było, a bronił Chimenti, znafffffco.*_Zaza_* pisze: No kojaże bramkarz gości fauluje Inzahiego Nie było faulu ? hehe przeciesz zachaczył go ewidentnie Gila jak sie nie myle w prawy róg bramkim mocno i nie daje szans Caniniemu Chłopie to Milan My nie potrzebujemy Pacalbuto
A gdzie ja napisałem tylko Moggi? Jesli zostanie udowodnione, niech odpowie klub. A jak Moggiego nie skażą na wiezienie, to nieh zostanie w klubie.*_Zaza_* pisze:Moggi odpowiada = Juventus - bo niszczył Calcio dla dobre tego klubiku. A nie gadanie teraz Moggi sam odpowie - co nie znamy juz go ?
No pewnie. Chętnie poczytam twoje herezje*_Zaza_* pisze:Ossy kto ma najwiecej fauli w lidze ? Czemu ty milczałes jak pisalismy o stylu Juve chcesz wrócic do tematu ?
Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.*_Zaza_* pisze:I Ossy pisz coś konkrentgo bo to naprawde nie nasza winna że Juventus tak nisko upadł. Podziękuje Moggimu i innym że teraz musisz czytac takie rzeczy o swoim klubie. Zreszta i tak raptownie spadła liczba jednosezonowców Bo ich klub tak stracił naprawde wiele.
Niby co dziwnie interpetuję?Łukasz[ACM] pisze:czytacie to samo co ja ale każdy z nas to inaczej interpretuje a Twoja interpretacja jest conajmniej dziwna.
Jakiego Hitlera? O czym ty człowieku mówisz? Co mnie jakis Hitler obchodzi.RealFan pisze:Jaki? Co o Hitlera ci chodzi? Napisałem przecież, że nie mordował własnymi rękami, tylko wydawał rozkazy, które były związane z mordowaniem. Ale to jest temat o brudnym obliczu Calcio, a nie o Hitlerze, który był również świetnym strategiem wojennym (do pewnego momentu) ale o tym już mniej osób pamięta.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 maja 2006, 22:48
Chodzi o sytuacje w ktorej obronca skoczyl Pepe na glowe i ten sie przewrocil a sedzia zagwizdal karnego?Jesli o ta to na dwoje babka wrozyla.ossy pisze: Nie. Faulu na Pippo nie było, a bronił Chimenti, znafffffco.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 maja 2006, 22:50
Napisz mi jak odbierasz całą tą afere i zrób jakąś interpretacje tego, chce być pewny co do Ciebie.Ossy pisze:Niby co dziwnie interpetuję?
No właśnie, więc jeśli nie napiszesz mi jak to wszystko odbierasz to najlepiej zamilcz bo za bardzo nie masz nic do powiedzenia poza głupotami.Ossy pisze:Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2006, 23:01
Chlopaczek pisze:chodzi o sytuacje w ktorej obronca skoczyl Pepe na glowe i ten sie przewrocil a sedzia zagwizdal karnego?Jesli o ta to na dwoje babka wrozyla.
W opini ludzi mających swoje zdanie na całym swiecie - nie jednosezonowców - teraz Juvetus nie znaczy nic tak naprawde. Moggi zniszczył ten klub. Szybko nie odzyska szacunku w Europieossy pisze:Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2006, 23:02
To cudownie. Co mam Ci opowiadać o przekrętach, telefonach, sędziach, ustawianych meczach itd. Czyżbyś się nie dość o tym naczytał? A może oczekujesz, że prowadzę własne śledztwo i wiem więcej niż prokuratura? I wprowadzę Cię w jego rezultaty. Niestety rozczaruję cię. Nie prowadzę własnego dochodzenia i nie odemnie zależeć będą wyroki.ossy pisze:Taak? To niech opowie cos. Bo jak zauważyłem, albo cos po kims potwierdza, albo sie powtarza.
Napisałeś dwa razy to samo w jednym poście. I kto tu się powtarza?ossy pisze:Chętnie bym poczytał cos na temat tych brudów. Tylko nie jakies przytakiwania czy powtarzania.
Zadałem Ci pytanie, o czym nie mam pojęcia. Ty nie odpowiedziałeś, więc poruszyłem obie wspomniane wcześniej kwestje. Żeby nie było potem, że to nie o to Ci chodzilo.ossy pisze:Jakiego Hitlera? O czym ty człowieku mówisz? Co mnie jakis Hitler obchodzi.
Widzę, że zaczynasz używać ostrych słówek. Co to kogo obchodzi, jaki masz stosunek do naszych opinii. każdy ma też wyrobione zdanie o twoich.ossy pisze:Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 maja 2006, 23:56
Na szczescie, walczysz tu o poziom,i glupot nie piszesz. No i do powiedzenia masz dużo, bo cały czas beczy: Juventus bród i smród, tylko czasami to rozbudujesz.Łukasz[ACM] pisze:No właśnie, więc jeśli nie napiszesz mi jak to wszystko odbierasz to najlepiej zamilcz bo za bardzo nie masz nic do powiedzenia poza głupotami.
A teraz mistrzu, wskaż mi gdzie napisałem ze Milan jest brudny. Czekam.Łukasz[ACM] pisze:Weź przykład np. z Bagga który napewno ma ochote tu wyjechać na nas jak wielu innych ale wie że nie wypada i za bardzo nie ma z czym i za to można go szanować. No ale lepiej pisać że Milan jest brudny...
No pewnie, wode mam bo zaza mi napisał ze Juventus upadł nisko*_Zaza_* pisze:Zreszta nie gadajcie z nim - ma chłopak wode - dziwicie sie ?- jego klub upadł naprawde nisko. Wcześniej miał mały szacunek teraz juz całkiem Co by teraz nie napisałe Juventus przez najbliższe lata znów będzie anty reklamą Calcio. Szkoda że teraz nie piszecie Forza Lucek. Powiem szczerze ża współczuje Wam troche. Bo ja napisałem jak ma sie teraz czuć taki Del Piero czy Nedved ? oni grali a kto inny wygrywał. Przeciesz im też jest wstyd...
*_Zaza_* pisze:Ossy[/b jak wytłumaczysz co że w europie nic nie grają ? za dobre auta chceli ? czy za słabi są ? aaa albo nie pisz - nie warto z Tobą rozmiawać
RealFan pisze:To cudownie. Co mam Ci opowiadać o przekrętach, telefonach, sędziach, ustawianych meczach itd. Czyżbyś się nie dość o tym naczytał?
Na pytanie o zdaniu z przechwyconej rozmowy telefonicznej pomiedzy Moggim i Giraudo: "Jak jest pojętny to pół drużyny im wyrzuci." - De Santis odpowiedział: "Sciągnąłem sobie z internetu tą rozmowe i zobaczyłem godzinę, o której sie odbyła, to wystarczy by wszystko wyjasnić." (okazalo sie, że ta rozmowa była przeprowadzona tuż po zakończeniu meczu. przyp. red.)
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 maja 2006, 0:01
ossy pisze:O co Ci chodzi? O ostaytnie 10 lat? Tak? To sobie porównaj wyniki z ostanich 10 lat na arenie miedzynarodowej, MIlanu i Juventusu.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2006, 0:18
ossy pisze:O co Ci chodzi? O ostaytnie 10 lat? Tak? To sobie porównaj wyniki z ostanich 10 lat na arenie miedzynarodowej, Milanu i Juventusu.
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio