Dzięki Leszek za wyczerpujące wytłumaczenieLeszek pisze: ↑29 gru 2025, 18:42@FILIPPO828 można grać na czymkolwiek się chce, o ile naturalnie dogadasz się w tej sprawie ze swoim rywalem![]()
To może być jak najbardziej chess com, może być lichess, może być nawet poczciwy kurnik. Mnie tam obojętne, byle po partii było ogłoszenie wyniku i wklejenie na forum linka gdzie można sobie obejrzeć przebieg wspomnianej partii.
Co do Twojego pierwszego pytania na które już Ci w znaczącym stopniu odpowiedział @venomik to ja tylko uzupełnię że rok temu było nas sześciu i graliśmy po prostu w dwóch grupach po trzy osoby w każdej. W grupie każdy z każdym po 2 razy (wiadomo, raz białymi a w rewanżu czarnymi). Naturalnie po dwie osoby wyszły z grupy i półfinały na krzyż. Półfinały do dwóch zwycięstw i tak samo finał. Nie było meczu o 3 miejsce i w tym sezonie o ile dojdzie do skutku też batalii o brązowy medal nie przewiduję![]()
Nie ukrywam że bardzo przydała by się taka świeża krew jak Ty. Bo z roku na rok mieliśmy mniejszą frekwencję i rok temu nie wystartowała żadna nówka sztuka. Byłbyś sporą nadzieją dla turnieju gdybyś się zgłosił![]()
Tak jak? Piszesz się na to?
@DDK a Ty nasz stały ostatnimi czasy obrońco tytułu. Widzę że do tematu już zajrzałeś. Nie korci wcisnąć zielonego przycisku?![]()
Mam nieskrywaną nadzieję że wciśniesz![]()
Póki co formalnie:
1. Leszek
2. venomik