Rok temu było tak że 12 stycznia teoretycznie zamknąłem zapisy i ogłosiłem oficjalną listę startową ale pierwsze jakiekolwiek granie i tak nastąpiło dopiero 25 stycznia. Tak więc generalnie jeżeli chcesz sobie trochę odświeżyć granie to myślę że trochę czasu byś jeszcze spokojnie miał.FILIPPO828 pisze: ↑29 gru 2025, 18:54Dzięki Leszek za wyczerpujące wytłumaczenietak tylko się pytałem bo nie wiedziałem jak to wygląda. W chees com grałem całymi dniami ...ale już dawno. Wiesz ja nie lubię przegrywać tym bardziej w szachy więc musiałby się przygotować trochę. A kiedy by ruszył ten turniej??!
Poza tym spokojnie. Nie bój się tutaj Bóg wie jakiego poziomu. Jeżeli nie jesteś totalnym amatorem a nie jesteś skoro piszesz że sporo grywałeś jakiś czas temu to spokojnie wypadniesz tutaj w stopniu takim że na pewno nie będziesz się musiał wstydzić.
Zresztą tutaj się nikt z nikogo nie nabija. Ja rok temu w fazie grupowej nie wykorzystałem ewidentnej szansy na zwycięstwo w partii z użytkownikiem Samuraj i skończyło się tylko remisem. W rewanżowej która odbyła się parę minut później grałem na gorszych moralach i przegrałem i finalnie nie wyszedłem z grupy. Nikt się ze mnie nie wyśmiewał że miałem szanse wygrać partię a zmaściłem.
Tak więc gorąco Cię zachęcam do zapisu. Gramy tu tak na luzie a nie po mistrzostwo świata
@DDK tylko mam nadzieję że będziesz miał w wolnej chwili na co patrzeć....