Mistrzostwa forum w szachach 2026 - zapisy

Awatar użytkownika
FILIPPO828
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 82
Kibicuję: Neutralny kibic

Mistrzostwa forum w szachach 2026 - zapisy

Post autor: FILIPPO828 » 29 gru 2025, 19:18

Leszek pisze:
29 gru 2025, 19:11
FILIPPO828 pisze:
29 gru 2025, 18:54
Dzięki Leszek za wyczerpujące wytłumaczenie 😀tak tylko się pytałem bo nie wiedziałem jak to wygląda. W chees com grałem całymi dniami ...ale już dawno. Wiesz ja nie lubię przegrywać tym bardziej w szachy więc musiałby się przygotować trochę. A kiedy by ruszył ten turniej??!
Rok temu było tak że 12 stycznia teoretycznie zamknąłem zapisy i ogłosiłem oficjalną listę startową ale pierwsze jakiekolwiek granie i tak nastąpiło dopiero 25 stycznia. Tak więc generalnie jeżeli chcesz sobie trochę odświeżyć granie to myślę że trochę czasu byś jeszcze spokojnie miał.

Poza tym spokojnie. Nie bój się tutaj Bóg wie jakiego poziomu. Jeżeli nie jesteś totalnym amatorem a nie jesteś skoro piszesz że sporo grywałeś jakiś czas temu to spokojnie wypadniesz tutaj w stopniu takim że na pewno nie będziesz się musiał wstydzić.

Zresztą tutaj się nikt z nikogo nie nabija. Ja rok temu w fazie grupowej nie wykorzystałem ewidentnej szansy na zwycięstwo w partii z użytkownikiem Samuraj i skończyło się tylko remisem. W rewanżowej która odbyła się parę minut później grałem na gorszych moralach i przegrałem i finalnie nie wyszedłem z grupy. Nikt się ze mnie nie wyśmiewał że miałem szanse wygrać partię a zmaściłem. :wink:

Tak więc gorąco Cię zachęcam do zapisu. Gramy tu tak na luzie a nie po mistrzostwo świata :wink:

@DDK tylko mam nadzieję że będziesz miał w wolnej chwili na co patrzeć.... :cry:
Ja się nie przejmuje tym że ktoś tam będzie się nabijał. Ale jestem taki że jak coś już zaczynam to nie lubię być nie przygotowanym i robię zawsze wszystko żeby osiągnąć cel a więc zwycięstwo!

Wróć do „Gry Forumowe”