Plebiscyt forumowy - 2025

Awatar użytkownika
1234
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1396

Plebiscyt forumowy - 2025

Post autor: 1234 » 29 gru 2025, 22:18

1234 pisze:
19 gru 2025, 8:47
1. MVP forum - @matt
2. Debiut roku - @asx76 może mało aktywny, ale chociaż pisze o Ekstraklasie :mrgreen:
3. Największy znawca - @7lechus nie wiem czy jest ktoś, kto z taką pasją pisze o swoich zainteresowaniach, jak on o piłce nożnej kobiet ;)
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - pisałem już rok temu, że chyba nikogo. Znamy się z forum i to wystarczy :mrgreen:
5. Największy dowcipniś - @cloner
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - @Hersk wiadomo, że jego, skoro nawet zostało przeprowadzone śledztwo dlaczego zniknął oraz powstał dedykowany temat :badziewie:
7. Najfajniejszy użytkownik - @Przema
8. Najlepszy avatar - @PietroBosman
9. Najbardziej irytujący avatar - @FILIPPO828
10. Kto poczynił największy postęp - Nie wiem, może @Ilka? pierwsza przyszła mi na myśl więc niech tak będzie.
11. Kto poczynił największy regres - @piotrcies nie mam nic złego na myśli, po prostu coraz mniej się udziela.
12. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka
13. Największy dziwak - @johny batonik
14. Najsłabsze ogniwo - @johny batonik troll, niegroźny, czasem zabawny, ale troll.
15. Największe zaskoczenie - Nic mnie nie zaskoczyło.
16. Wydarzenie roku na forum - Nic szczególnego się nie wydarzyło żebym to jakoś zapamiętał.
17. Najlepszy temat forum - Ekstraklasa 2025/2026
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - Większy ruch, więcej użytkowników i lepsza rozpoznawalność forum w sieci. W przyszłym roku mundial, może się coś ruszy :mrgreen:
19. Post roku:
Zygmunt-1 pisze:
29 gru 2025, 18:41
Atak Chmielu jest tym samym dla świata polskich kraftów czym Adam Małysz dla polskich skoków :beer:
:brawo: :brawo: :brawo:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”