FMy - Strona 882

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 paź 2025, 13:43

Ja na pewno kupuję od razu, już od miesiąca chodzi za mną nowa kariera w managerka, ale zamiast odpalać 2024 postanowiłem że ten miesiąc poczekam.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 paź 2025, 14:57

Mnie też skurczybyk kusi, ale ostatnio co wracałem do kariery z wersji 24, to po jednym meczu mi się odechciewało i boję się, że kupię i nie pogram za dużo.

Miałem tak z wersjami od 2016 do 2018 włącznie bodajże, że miałem wszystkie te wersje, a nie zagrałem w żadną. Ale wtedy były to pudełka, więc nawet na półce fajnie było mieć, teraz wszystko kupuję już elektronicznie, więc to inna sprawa. 2024 kupiłem sporo po premierze w każdym razie.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 paź 2025, 10:40

Pierwsze recki z early access (nie wiem czemu nazywane wersją beta, to ma premierę za tydzień a nie za pół roku) są zgodne. Jest jeszcze gorzej niż sądziłem że będzie. Forum SI zawalone tematami z bugami, gra robi wrażenie wersji mobilnej z portem na konsole.

Chociaż nowy system taktyczny (formacja z piłką i bez piłki) jest generalnie chwalony.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4001
Kibicuję: AC Milan

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 paź 2025, 10:45

Mozna gdzieś znaleźć CM 01/02 -z aktualnymi składami ale w wersji online? :)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 lis 2025, 17:26

Nie polubie się z nowym FM. Lubiłem grać zaczynając od 6 ligi angielskiej. Tym razem padło na 5 bo moja drużyna awansowała. Grywałem zawsze na odkrytych atrybutach. Ciężko ściągać graczy do takich klubów więc chciałbym wiedzieć od razu czy ktoś się może nadać. W nowym FMie one są zasłonięte bez odpowiedniej siatki scoutów. Kupiłem edytora aby były odkryte ale nie da się od razu ich odkryć tylko trzeba grzebać w każdym piłkarzu i tam sprawdzać. [ch**] straszna. Granie klubami z TOP 5 lig już mnie dość długo nie bawi.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 gru 2025, 10:59

Obrazek

82% win ratio :haha:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 29 gru 2025, 20:34

Pogrywam w FMae nowego. Znowu Bostonem Utd. Tym razem z 5 ligi bo awansowali w czasie rzeczywistym. 5 i 4 liga poszła gładko. W Coca-Cola League 1 zaczęły się schody. Pierwszy sezon do zapomnienia. W drugim sezonie miałem 15 pkt przewagi nad barażami i przegrali 5 meczów pod rząd. Nie awansowałem. W następnym już awansowałem, a do awansu przyczynił się Dackers znany z FMa 24. W Championship zacząłem fatalnie i ściągnąłem Meerdinka na atak. Holender który niespodziewanie w debiutanckim sezonie walnie przyczynił się do awansu w FM 24 tutaj zrobił to samo. Jestem w Premier League. Nie chcę kłamać ale dużo meczów wygrałem dzięki opcji natychmiastowy wynik.

Sama gra jest MID i to taki konkretny. Nie wiem nad czym oni pracowali 2 lata. Dalej mało przejrzysta. W bazie danych nie mogę zobaczyć wszystkich zawodników dostępny bo suwak jest skorygowany fatalnie. Znowu napastnik ma problemy ze strzelaniem goli. Twarzy regenow jeszcze gorsze niż były(choć ja tamte lubiłem). Nie ma drużyny juniorów w reprezentacjach więc ciężko szukać talentów na własną rękę. Piłkarze drodzy i jeszcze więcej zarabiają(te ceny są absurdalne). Gameplay imo jest gorszy niż ten z FM 24. Niezliczona ilość absurdalnych zachowań piłkarzy podczas skrótów. Mnóstwo podań idzie w aut. Masę głupich start. Ogólne wrażenie niezbyt fajne. Grafika meczu lepsza, ale co z tego.

Jest DUŻO do poprawy. Jak już pisałem ta seria straciła wiele fanów tą edycją. Tyle.

krzysiu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 141

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 30 gru 2025, 17:01

Oni juz stracili fanów tym ze rok w ogole nic nie wydali ;)

Awatar użytkownika
Precel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 239
Kibicuję: TSW

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 30 gru 2025, 17:29

No jak kupiłem przedpremierowo to się szczerze załamałem, i w sumie w FMa gram sobie tak mocno w tle, w trakcie robienia czegoś innego, że w sumie jest zjadliwy ten ostatni xD i co nieco poprawili. Bo jak wchodziłem w mecz i przez jakiś błąd gry nie byłem w stanie zrobić ani jednej zmiany, to aż musiałem się przejść po mieszkaniu żeby to rozejść 🤣

krzysiu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 141

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 01 sty 2026, 13:22

Nie no to masakra przeciez. Ja nawet w 2024 nie grałem bo mowie 2025 bedzie nowy a go nie bylo ;) a tak grałem przez wiele lat w kazda wersje. Teraz mam gry online i szczerze musialby być top FM zeby mnie ,,przymusic" do grania w niego

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”