AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 117

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 10 maja 2006, 9:44

Dawo mnie nie było.

Przede wszystkim spóźnione żyyczenia dla Zazy i dla Marka Jankulovskiego który wczoraj skończył 29 lat. Wszystkiego najlepszego!.

W hotelu Mariott w Mediolanie odbyło się wczoraj wręczenie nagród"San Siro Gentelmen". Na najlepssego piłkarza obecnego sezonu wybrano Gilardino(chyba dla zachęty) w Interze zosal nim Luis Figo. Najładniejśszą bramke zdobył Filippo Inzaghi(to chyba ten strzał pod poprzeczkę w meczu z Empoli, no bo chyba nie druga bramka :) .Na gola glosowali widzowie Milan Chanell.
Zbliża się wielkimi krokami wspaniałem widowisko. Oczywiście idioci z C+ nam tego widowiska nie okażą a sprzedany mecz Juve z Regginą. wstyd i hańba.
Szkoda Szewczenki ale mam nadzieję że zagra na mundialu, przecież to dla niego tak ważne.W ataku Milanu pewnie zagra para Gila-Pippo

EDIT:

Sprawa z C+ wyjaśniona Forza Clopaczek, Forza Zaza :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2006, 9:56

Bardzo dziękuje Kendo :D Pozdro :!:

Markowi też życze wszystkiego najlepszego :!: Zdrowia i szcześcia w życiu prywatnym i sportowym. Musi zostać z nami i pokazać co potrafi. :twisted:
Kendo pisze:Zbliża się wielkimi krokami wspaniałem widowisko. Oczywiście idioci z C+ nam tego widowiska nie okażą a sprzedany mecz Juve z Regginą. wstyd i hańba.

Pewnie Moggi zadziałał :P Chyba pan Lipiński obiecał faną Juve :lol: niech napisz jeszcze artykuł jakiś obiektywny w PN :) hehe Mam wielka nadzieje że będzie to wspaniałe widowisko :] Jak narazie tak sie zapowiada mimo że prawdopodobnie zabraknie dwóch wielkich aktorów. A nawet trzech :?Ale wcześnie w głowach Rzymian będzie inny mecz na Giuseppe Meazza i teraz pewnie nie myślą o lidze. Co innego nasi. Podoba mi się nastawianie piłkarzy. Pełna koncentracja.

Dzieciol ma swoje lata ale Pippo nie ma ich ? Będzie dobrze. nie kiedy długośc rehabilitacji nie zależy od urazu a od lekarzy :roll: W nastepnym sezonie będzie do dyspozycji Luciano Spellettiego. Forza Aeroplanino :!:

Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 10 maja 2006, 10:02

No dawno mnie nie było tu więc ema ema :wink:

No jak życzenia to życzenia... Zaza naj :beer:

No faktycznie mecz się zapowiada wypas... ale trochę te osłabienia psują obraz no ale tak osłabieni Rossoneri i Roma to i tak inna półka niż Reggina... No i Juve też zresztą :P No ale może faktycznie nawet w Polsce Moggi coś działa :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2006, 10:15

Spoko :beer: Dziękuje Ajgor :]

Wiesz nie ma co patrzeć na Reggine czy Juve :roll: prawde mówiąc ten mecz - lata koło :wink: To scudetto "śmierdz" wiec wiesz :roll: i żal że tacy wielcy gracze jak Buffon czy Zambrotta teraz musza się wstydzić. Ale nie ma jak cisza prasowa.
Lega Calcio nie zawiesiła nikogo z gracz Milanu ani Romy. Teraz jeszcze niech sedziego wyznacza :wink: Póżniej napisz kilka statystyk wziazanych z tym klasykiem Calcio :]

Pozdro - jeszcze raz dziekuje :!: :beer:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 10 maja 2006, 10:21

*_Zaza_* pisze:To scudetto "śmierdz" wiec wiesz i żal że tacy wielcy gracze jak Buffon czy Zambrotta teraz musza się wstydzić. Ale nie ma jak cisza prasowa.

Heh no może aż z żalu by im się klub zachciało zmienić :wink: Nie no ale to fakt paru kolesi z Juve szkoda bo szarga im nazwisko coś czemu nie są winni wsumie :roll:

*_Zaza_* pisze:Pozdro - jeszcze raz dziekuje
No problem chociaż nie jestem amatorem "netowego" browara :wink:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 10 maja 2006, 14:59

*_Zaza_* pisze:Pewnie Moggi zadziałał Chyba pan Lipiński obiecał faną Juve niech napisz jeszcze artykuł jakiś obiektywny w PN hehe Mam wielka nadzieje że będzie to wspaniałe widowisko
wiesz co..mysle ze pkazali to dlatego ze sprzedany mecz Regginy daje 100% pewnosc Juve na koronacje i tytul...ale ...jak mozna pokazywac za przeproszeniem "gowno" w ktorym wynik jest z gory przesadzny..i pomynac tym samym klasyk ligi Wloskiej..no coz..tego sie nie dowiemy nigdy...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2006, 15:13

Nie wiem Dzieciol - to za daleko idzące teorie :wink: Oby nie było jak mówisz...

Nie ma co ukrywać że poziom transmisji ligowych pojedynków w serie A jest wręcz tragiczny. Ale to już nie tylko wina C+ bo i Włoskie stadiony [w 80%] i kibice a w zasadzie ich brak :roll: Natomiast winna C+ jest to że jeszcze bardzie obniżaja loty przez komentarz panów L i M :roll: całośc jest naprawde żenująca :?

Prawde mówiąc sa chyba tylko 4 [5?] stadionów gdzie może oglądac mecz w 100% ze wszystkim. Luigi Ferrarisa w Genui, Artemio Franchi we Florencji, Olimpico w Rzymie i Giuseppe Meazza - może jeszcze byłe stadio Favorita w Palermo i Ennio Tardini - ale to zależy od rywala który gra w tym czasie.

Niestety stacja tak nie myśli i nie kiedy wybiera mecz :? + ich komenatrz :? = :x :evil:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 maja 2006, 19:35

Chyba jednak poszli po rozum do glowy..
Dobra wiadomość dla kibiców: w niedzielę (14.05) o godz.14.55 transmitować będziemy dwa a nie jeden mecz. Transmitując spotkanie Reggina - Juventus będziemy przenosić się także na mecz Milan - Roma. Duży wpływ na tą zmianę miały e-maile od Abonentów

:lol: normalnie przyszli nasi w dresach i im wbili ten plusik w du...e, i teraz chociaz zobaczymy urywki pilki w czasie tego szamba :lol:

Pozdrawiam!:)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 maja 2006, 20:00

dzieciol31 pisze:normalnie przyszli nasi w dresach i im wbili ten plusik w du...e, i teraz chociaz zobaczymy urywki pilki w czasie tego szamba
"Przyszli nasi w dresach" :lol: Milan - Roma to na pewno ciekawszy mecz, bo teoretycznie bardziej wyrównany. Reggina - Juve to spotkanie "o pietruszkę", przynajmniej dla gospodarzy. Nie sądzę jednak by w obecnej sytuacji próbowali coś tam ustawiać. To byłoby samobójstwo.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 12 maja 2006, 17:07

Bardzo proszę o zdementowanie ploty o odejściu Szewy, bo mnie zaraz krew zaleje :evil: :shock: , nadal w to nie wierzę, ale jestem w szoku, dlatego podchodzę tak emocjonalnie, proszę o odpowiedź :> :rydzyk:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 maja 2006, 17:11

Jak juz napisałem na stronie pilka.pl o 17:45 odbedzie sie konferencja prasowa Shevy i tam wyjasni cała ta sytuacje.
Narazie trzeba sie uzbroic w cierpliwosc.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 maja 2006, 17:20

Hunter ja czytalem ze konferencja jest o 17.30.W sumie 15 minut nie robi roznicy jesli mielibysmy sie dowiedziec ze w niedziele ostatni mecz Szewy w barwach Milanu :?
Nie chce w to wierzyc.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 12 maja 2006, 17:23

Dziennikarze podchwycili, już teleexpres ogłosił odejście Shevy do Chelsea, chyba się modlić zacznę :cry: :? :pray:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 maja 2006, 17:33

No faktycznie...on stal sie niejako symbolem klubu...nie tak wielkim jak Maldini...ale byl..mowiles Milan myslales poniekad Sheva... nie tylko Milan ale cale Calcio na tym straci... czekam na wiadomosc od was:)
i pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 12 maja 2006, 18:11

czy coś już wiadomo :?: Staram się śledzić wpisy na oficjalnej stronie Milanu, lecz tam wciąż nic ne ma, za to jest wielki napis :LAST GAME OF THE SEASON, który jak pierwszy raz go zobaczyłam to mi najpierw serce przestało bić, a potem podeszło do gardła. Chdzi oczywiście o ostatnią grę Milanu w tym sezonie z Romą, ale przy tych poltach, to ta informacja prawie do zawału mnie doprowadziła :wink: , nie ryzukuję, nie wchodzę juz :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”