'Piotrek' pisze:Już pisałem, być może para mieszana, choć wersja,że chodzi o Brescie i Atalante jest bardziej prawdopodobna.
Spadły obie a jak by chodziło o Milan i Inter jestem przekonany że by napisali "po imienu" - a tak mają haczyk "Dwa kluby z Lombardi" i teraz jak nie kupić nowego numeru
'Piotrek' pisze:Tylko tu też można się zastanawiac, kto miał na tym zyskać. Wy(fani Milanu) napiszecie,że nie o Milan chodzi, bo mistrzostwa nie zdobyli, ale co zdobyła Atalana? Spadek do Serie B. Ale jeszcze raz powtórze,wersja Brescia- Atalanta jest bardzije prawdopodobna.
Zyskać ? nie koniecznie kluby jako kluby czyli pkt. czy bramki. A kto jest cały czas na tapecie ? Luciano Moggi. To już nie tyle chodzi o Juventus scudetto ale ustawki na przestrzeni całego sezonu czyli ['] Warto to dodać że to śledztwo będzie przynosić kolejne sensacje. Jak narazie prokuratura nie potwierdziła informacji Tuttosportu ale na jakiej niby podstawie tak twierdzą ?
Co ciekawe w tym momencie Atalanta awansowała z serie B znów do Serie A... Brescie ma małe szanse Forza Zdenek
'Piotrek' pisze:No tak, ale ja sadze,że Moggi zacznie sypać dopiero jak go usadzą, zacznie kłuć kolegów z drugiej strony barykady
Czy zacznie sypać to nie wiem, śledztwo pokaże co mu dopiszą - bo ono pewnie przyniesie max "rewelacje" Wątpie by sypał bo równie dobrze może wydać na siebie wyrok. Tu ustawki - tu mafia i konfident ? wątpie. Mi chodziło bardzie o to że Moggi był szanowany bogaty itd a teraz on i syn może stracić wszystko nawet kontakty.