Uważam że powinny być jedne reguły dla każdego jeśli chodzi i czas to też i Ty je ustal jako organizatorLeszek pisze: ↑04 sty 2026, 23:41A widzisz!! Przypomniałeś mi teraz o tym. Tylko że to było dwa lata temu. Przed chwilą specjalnie sprawdzałem. Rok temu było po prostu 10+2.
A dwa lata temu faktycznie było tak że co do zasady obowiązywało 10+2 ale była zgoda na to że jeżeli gracze przed partią obaj się zgodzą na jakikolwiek inny wymiar czasowy partii to mogą tak zagrać.
To teraz mi lekko zabiłeś ćwieka. Mam trochę mieszane uczucia bo dwa lata temu pamiętaj że była najkrótsza z dotychczasowych edycji bo to była wyłącznie pucharówka. Ćwierćfinały, półfinały i finał, w dodatku jeden z ćwierćfinałów się nie odbył bo poszedł walkowerem. Czyli łącznie było aż 6 partii xD.
To nic. Ja jestem otwarty jak coś. Może w formie krótkiego głosowania. Jesteście za narzuconym 10+2 czy robimy tak że przyjmujemy że co do zasady jest 10+2 ale jak obie osoby przed partią się zgodzą między sobą na jakikolwiek inny timing partii to mogą tak właśnie zagrać?