Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 53

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 maja 2006, 8:31

Bonso pisze:Warszawa...Warszawa, Warszawa...CWKS Legia...Warszawa, Warszawa... lalala
To juz bodajze drugi mecz w ktorym kibice Legii to spiewaja...Nie wiem czy probuja oni jakies rekordy pobic w dlugosci spiewania tego fragmentu, ale to juz sie staje nudne...Zmiencie repertuar :lol:

Bonso pisze:genialne drybilngi, świetne podania, a nawet kapitalnie odbierał piłke.

Tak to gra Ronaldinho a nie Roger z Legii. Troche pokoloryzowales... Roger zagral dobry mecz chyba najlepszy w tym sezonie, spodobal sie Wlodkowi Smolarkowi ktory ogladal tez ten mecz ;)

Bonso pisze:Cóż Legia zagrała dobry mecz, chociaz brakowało dobrego wykończenia akcji.

Legia co prawda wygrywa mecze ale brakuje im skutecznosci...Maja 100% sytuacje ktore natorycznie marnuja...W el do LM takie cos nie przejdzie musza szukac powaznych wzmocnien w ataku bo Włodarczyk, Szalachowski czy Kucharski [`] nie sa zawodnikami na miare 3 rundy LM.
A co do LM to wie ktos od ktorej rundy Legia by grala w razie zdobycia MP :?: Bo kierdys cos czytalem ze wspolczynnik Legii pozwala jej grac od 1 rundy eliminacyjnej i nie gwarantuje rozstawienia w 2 rundzie... :lol: Nie wiem jak to bedzie wlasnie...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8637
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 maja 2006, 9:21

Brawo LEGIA :brawo:

Kurde, stoczylem sie :P bylem pewien, ze Legia gra dopiero dzis :think:
i nawet nie sledzilem wyniku :evil: ale wazne, ze wygrala 8)
slyszalem, ze ladna bramke Edson znow strzelil :wink: trzeba to zassac zaraz :P [tzn. poszukac w necie] 8)

EDIT :
o kuwa :lol:
jaki piekny gol :shock:

Edson :brawo:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 06 maja 2006, 9:58

cloner pisze:bylem pewien, ze Legia gra dopiero dzis
prawie jak kibic... :lol:
myśle ze Legia tym zwyciestwem przypieczętowała już sobie majstra... tym bardziej jak Górnik urwie dziś pkt'y Wiśle to bedzie mogli świetowac a w zamian oddacie nam punkty w Zabrzu, jak już bedziecie mieli pewnego mistrza :P

Edson... zawodnik rundy :wink:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 maja 2006, 10:07

krako_91 pisze:prawie jak kibic...

Pewnie to wszystko przez te matury ;) :lol:
krako_91 pisze:myśle ze Legia tym zwyciestwem przypieczętowała już sobie majstra...

prawie jak kibic...To w swojego Gornika nie wierzysz juz ze moze urwac punkty Legii :?: Bo jak wygra badz zremisuje to dopiero w ostatniej kolejce poznamy mistrza ;)
krako_91 pisze:tym bardziej jak Górnik urwie dziś pkt'y Wiśle to bedzie mogli świetowac a w zamian oddacie nam punkty w Zabrzu, jak już bedziecie mieli pewnego mistrza

Wisla gra u siebie wiec Gornikowi bedzie podwojnie trudniej.Mysle ze Wisla spokojnie wygra mecz. A Gornik chcac sie zrewanzowac za dzisiejsza porazke zremisuje z Legia i o mistrzostwie zadecyduje Legia - Wisla :D

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 06 maja 2006, 10:34

Martinho pisze:prawie jak kibic..
prawie jak user :lol:
Martinho pisze:To w swojego Gornika nie wierzysz juz ze moze urwac punkty Legii
licze na dzisiejszy mecz, bo jeżeli urwą punkty Wiśle to uwierzą w siebie ze mogą każdemu urawać.. a jak dzis zremisują to może Legia(jak bedzie miala pewnego mistrza) moze sobie pozwolić na rozluźnienie odda punkty.. :D
Martinho pisze:Bo jak wygra
:pray: :pray:
Martinho pisze:Wisla gra u siebie wiec Gornikowi bedzie podwojnie trudniej.Mysle ze Wisla spokojnie wygra mecz
nieznasz chyba Motyki :lol: Szczakowianką urwał tam już 2 rayz punkty, a teraźniejsza Wisła to juz nie Wisła za czasów Żurawskiego,Szymkowiaka i Frankowskiego

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 maja 2006, 20:36

ehh co za pech. Myslalem ze na zylete az tyle ludu sie nie rzuci a tu zonk i teraz nie mam biletu. Ba nawet stracilem bilet na kryta ktory mialem gwarantowany...coz znowu bedzie jak z Lechem nadkomplet bo tacy jak ja beda kombinowac i pare tysi da rade wejsc po walkach

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 maja 2006, 19:00

Po pierwszej połowie Legia zwyciężą z Górnikiem Zabrze 1-0 po bramce Włodarczyka.Wisła remisuje więc piłkarze Legii są coraz bliżej Mistrzostwa Polski.Ale wszystko się okaże po meczach.Najlepiej będzie jeśli dziś Legia zapewni sobie Mistrzostwo.

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 10 maja 2006, 19:12

Najlepiej dla mnie bo bym dostał zawału w czasie meczu z Wisła :P.
"Włodarczyk dostał dobre podanie na skrzydle od Szałachowskiego, ograł trzech obrońców i strzelił po długim rogu - piłka odbiła się od słupka i wpadła do siatki!" - Jak Ronaldniho normalnie :P

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 maja 2006, 19:29

gringo7 to do Włodarczyka nie podobne :lol:
Teraz doszedł Górnik powoli do słowa.Ale mam nadzieje że Legia albo strzeli coś albo wynik się nie zmieni.No ale poczekajmy do końca spotkania.A Wisła prowadzi z Arka 2-1 po golu Paulisty :(

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 maja 2006, 19:55

Piekny mecz dzisiaj chyba najlepszy w tym sezonie :) Zarowno jedna jak i druga druzyna grala na wysokim poziomie ;) Jako kibic Wisly gratuluje Wam zdobycia mistrza na pewno nalezalo sie Wam bardziej niz nam :( Jeszcze raz gratulacje i mam nadzieje ze nie obronicie go w przyszlym sezonie ;) I powodzenia w LM zajdzcie jak najdalej i pokazcie co to polski futbol ;)

robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 10 maja 2006, 19:58

no i Legia mistrzem...
gratuluję :!:
choć szczerze mówiąc to liczyłem, że wszystko wyjaśni się po ostatniej kolejce...
Ostatnio zmieniony 10 maja 2006, 20:09 przez robur, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2006, 20:01

No gratuluje ! Nędza w swoim stylu czyli ni jak :P ale trafił - Fabiański chyba piłkarz meczu :) Ale było gorąco - a mało Wiśnieskiego nerwy nie puściły :P Ale by było jak by się mucką skończyło hehe Za rok Mistrz wróci do Krakowa :twisted:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 10 maja 2006, 20:07

Gratulacje! Sezon dla was.. Najlepszy zespoł w Polsce czyli Wisła( 8) ) zawalił sobie nie oszukujmy się mecze z Craxą, Lechem czy Arą w pierwszej rundzie ale cóż jak Zaza powiedział... Za Rok Mistrz wróci do Krakowa... :D

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 maja 2006, 20:26

Chyba od podziękowań głowa nas rozboli.Dzięki za wszystkie gratulacje i ciesze się że wreśćie prawdziwi kibice normalnego klubu się ujawnili.Trzeba także pochwalić postawe Górnika.GRali do końca ale pięknie bronił Fabiański.Brawo dla Wisły za dobrą postawe w ciągu sezonu, graliście do końca ale Legia okazała się lepsza teraz cel jest jeden LM oby się zakwalifikowali do fazy grupowej.No i Mistrzostwo Polski musi być.Brawo dla Legii i Wisły.Obyśćie jak najdalej zaszli do Pucharu UEFA ale Mistrzostwa nie będzicie mieć :wink:

Bastian16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 10 maja 2006, 20:32

Od wielu lat jestem za Wisłą. Jestem jej wielkim fanem, wiernym "na dobre i na złe". Kiedy dzisiaj słuchałem relacji w "Radiu Kraków" i kiedy skończyło się już spotkanie Legii z zabrzańskim Górnikiem, poczułem ogromny skutek. Przed mymi oczyma stanęły obrazy ze spotkania Wisły m.in. z Lechem lub Koroną. I powstaje pytanie: dlaczego to się stało? Przecież była taka szansa... W tym momencie nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować piłkarzom i kibicom Legii Warszawa wspaniałej postawy w tym sezonie. Oczywiście, jak każdy Polak, będę życzył Leggi awansu do LM, jednakże zawsze pozostanie ten smutek, że na europejskich boiskach i w walce o Ligę Mistrzów nie zobaczę w tym roku swojej Wisełki... Jeszcze raz gratuluję i życzę sukcesów!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”