Hehfieldy pisze:
Następnie dodałeś
i tu jest pies pogrzebany, porównałes grę Arsenalu do stylu angielskiego, który wygląda zupełnieinczej.pizmak pisze:(wiadomo zespoły z Anglii ).
EOT
Nie zrozumiałeś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 09 maja 2006, 13:44
Hehfieldy pisze:
Następnie dodałeś
i tu jest pies pogrzebany, porównałes grę Arsenalu do stylu angielskiego, który wygląda zupełnieinczej.pizmak pisze:(wiadomo zespoły z Anglii ).
EOT
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2006, 15:18
źle ci wiadomo, znakiem rozpoznawczym ligi angielskiej są górne piłki, twarda gra i walka do ostatnich minut. Szybka gra jest znakiem rozpoznawczym Arsenalupizmak pisze:Z tego co mi wiadomo to znakiem rozpoznawczym w lidze angielskiej jest szybka piłka
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 09 maja 2006, 17:30
A może tutaj jest podmiot domyślny, ukryty?pizmak pisze:Z tego co mi wiadomo to znakiem rozpoznawczym w lidze angielskiej jest szybka piłka![]()
Mort

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 10 maja 2006, 7:21
No tu bym polemizowałfieldy pisze:źle ci wiadomo, znakiem rozpoznawczym ligi angielskiej są górne piłki, twarda gra i walka do ostatnich minut. Szybka gra jest znakiem rozpoznawczym Arsenalupizmak pisze:Z tego co mi wiadomo to znakiem rozpoznawczym w lidze angielskiej jest szybka piłka
nie znasz sie, znaffco
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 maja 2006, 8:27
W pełni się zgadzam. Arsenal w ostatnich latach gra najładniejszą piłkę w Anglii i nie da się temu zaprzeczyć, a wszystko dlatego, że odszedł od stereotypowej gry wyspiarskiej. Kanonierzy jako jedni z niedlicznych całkowicie postawoili na atak i jak widać to przynosi obecnie efektfieldy pisze:źle ci wiadomo, znakiem rozpoznawczym ligi angielskiej są górne piłki, twarda gra i walka do ostatnich minut. Szybka gra jest znakiem rozpoznawczym Arsenalu
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 10 maja 2006, 11:06
VADER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 maja 2006, 11:28
Tak, tak, tak, a Ty Vader oczywiście wiesz wszystko najlepiej co? Może masz jakieś cynki prosto z Londynu i dlatego masz takie newsy. Z tego co się orintuje to większość ekip (przynajmniej tych klasowych, a za taką możemy uważać Tottenham) ma swoich kucharzy, więc opowieści o gościu w koszulce Arsenalu możesz włożyć między bajkiVADER pisze:Przegrać można nawet z kretesem 6:0 lub nawet wyżej ale w UCZCIWEJ WALCE. Czy nie dziwi kibiców Kanonierów fakt że w hotelu w którym przebywali piłkarze Tottenhamu przed meczem z West Hamem szefem kuchni był Francuz mający na sobie pod roboczym kitlem koszulkę Arsenalu? Policja juz przedstawiła owemu kucharzowi zarzuty, a prasa dość obszernie opisuje sprawę w której owy kucharz kilka dni temu w jedym z pubów spotkał się z 3 przedstawicielami z Highbury.I są na to zdjęcia które póki co ma policja. Jestem ciekaw czy gdyby taka sama sytuacja miała miejsce w obozie Kanonierów też byście nie robili małego zamieszania. Sądzę że byłoby większe halo niż teraz. Tottenham zagrał z Młotami dobry mecz i Ja osobiście jestem dumny z postawy zespołu nie tylko w tym meczu ale i z przebiegu całego sezonu. Tutaj już nie chodzi czy mecz zostanie powtórzony czy też nie, ale sportowa CZYSTA i UCZCIWA rywalizacja powinna mieć w 1 kolejności miejsce.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 10 maja 2006, 12:07
VADER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 maja 2006, 15:24
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 maja 2006, 16:58
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 maja 2006, 17:29
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 10 maja 2006, 20:40
Konkrety chłopcze konkrety... To można łatwo sprawdzić. Kilka lat temu to znaczy w 1968 roku? Prawie na finiszu czyli po 4 kolejce? Bądź choć raz poważny. A jak nie potrafisz do idź na ministra edukacji.VADER pisze:Kilka lat temu prawie na finiszu rozgrywek Arsenal grał z Fulham i to w ekipie Kanonierów był szpital przed meczem. Wtedy ten kontrentny mecz przełozono i nie było takiego halo jak dziś
No trudno uznać własne teksty za ośmieszające.VADER pisze:Nikt się tutaj nie ośmiesza żadnymi tekstami.
Mort

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 12 maja 2006, 14:15
VADER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 maja 2006, 14:58
Możesz sobie mieć swoje zdanie, ale i tak będzie mijało się z prawdą..VADER pisze:Ty masz swpje zdanie - ja swoje i nic tego nie zmieni.
Chyba że na odległość wiesz lepiej od badających to jedzenie...Jak podaje Sky Sports, badanie próbek jedzenia wykazało, że piłkarze Tottenhamu nie zostali "podtruci" w Hotelu Marriot, lecz ich dolegliwości spowodował żołądkowy wirus.
Tottenham, który mial zamiar podać hotel do sądu może się teraz obawiać, że to oni mogą zostać oskarżeni o naruszenie dobrego imienia firmy Marriott.
Jeśli zaś chodzi o prośbę Spurs o powtórzenie meczu z WHU, została ona w całości odrzucona przez władze Premier League.
W oświadczeniu napisano, że "Nie ma podstaw, aby wyrazić zgodę na powtórne rozegranie spotkania."
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 maja 2006, 15:11
VADER pisze:Cieszcie się z nieczystego finiszu i 4 miejsca w lidze
Ty zanim też coś takiego napiszesz to też się 2 razy zastanów. Nie wiem czy to pojmujesz, ale pisanie że ktos tam "nieczysto" grał to jest oszczerstwo i obrażanie kogoś, zwłaszcza w tym wypadku gdzie nie ma żadnych dowodów że zatrucie było spowodowane przez oszustwa Arsenalu.VADER pisze:A swoją drogą żal mi ciebie kibicu bo czasami warto 2 razy się zastanowić nad swoim tekstem niż obrażać kogokolwiek.
VADER pisze:A na przyszłość nie bluźnij tyle bo to nieładne i nienajlepiej o Tobie świadczy.
metol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio