Liga Europy (zbiorczy) - Strona 16

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Ligę Europy 2019/2020?

United
0
Brak głosów
Inter
6
35%
Wolverhampton
1
6%
Sevilla
5
29%
Leverkusen
0
Brak głosów
Roma
0
Brak głosów
Getafe
0
Brak głosów
Eintracht
2
12%
Ktoś inny
3
18%
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 10 maja 2006, 20:18

Też wolałbym aby wygrała drużyna z wysp :D
Widziałem ich mecz z ich półfinałowym rywalem i to czego ooni dokonali jes porównywalne z tym co zrobił L'pool w finale LM rok temu :twisted: M'borough powinno wygrać jszcze wyżej tylko Viduka i Hasselbaink czasem się "przerażali" bramkarz przeciwników :roll:
Finał będzie pewnie ciekawy..Dwa zespoły które jeszcze w wsojej historii nie zdobyły nigdy europejskiego pucharu będą o niego wa;czyć :wink:

Jestem za anglikami też bo jak Barca wygra z Arsenalem to chciałbym aby mecz o superpuchar europy odbył się między klubami z innyc państw/lig :twisted:

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 10 maja 2006, 21:18

Jak na razie Sevilla wygrywa 1-0 :wink:

Jeśli Sevilla przegra tan mecz, to ten kibic którego ciągle pokazują chyba dostanie zawału :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 maja 2006, 21:36

Ale słaby mecz :? Middlesbrough gra jakby się bali ... mają problemy z celnym podaniem. Sevilla gra lepiej ale można śmiało napisać że przeciętnie :roll: Spodziewałem się czegś lepszego, moża w 2 połowie drużyny dostaną kubeł zimnej wody. Rok temu meczu był zdecydowanie lepszy.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 maja 2006, 21:42

Podoba mi się gra 3 graczy, Fabiano, Daniel Alves, Adriano oni dzisiaj naprawde grają klasowe spotkanie. Alves w tym meczu zagrał chyba 3 max piłki naprawde swietne jedna została zwieńczona golem. Ogólnie mecz nudny, ale czasami akcje Sevilli mogą się podobać.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 maja 2006, 21:47

Mecz jak narazie przeciętny. Niestety porywające widowisko to to nie jest. Mało strzałów, sporo walki, aczkolwiek bez brutalności i dośćniedokładne rozgrywanie piłki na połowie rywala. Sevilla gra lepiej od Boro, ale Anglicy na pewno się nie poddadzą. Oby druga odsłona była lepsza. Przynajmniej pod względem emocji.
Juv pisze:Jeśli Sevilla przegra tan mecz, to ten kibic którego ciągle pokazują chyba dostanie zawału
Co chcesz, chłopak się po prostu emocjonuje. Mecz jest średni, ale dla niego liczy się prowadzenie jego zespołu i wątpię by obchodził go styl. Mnie jednak ten styl interesuje, bo wolę obejrzeć dobre widowisko niż kopaninę bez dawki adrenaliny.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 maja 2006, 22:26

Maresca :?

Za ile go sprzedal Juventus, 3 mln?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 maja 2006, 22:32

bagg pisze:Maresca Confused

Odkupilsmy od Violi za parenascie tysiecy Euro. Widac ze niektorzy menadzerowie w Itali, nie sa geniuszami.

Awatar użytkownika
pawql
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pawql » 10 maja 2006, 22:33

mniej nawet.....wielka szkoda zawsze go lubiłem :( :( ale gratulacjedla Sevilli i dla Enzo :wink:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2844

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 maja 2006, 22:40

bagg pisze:Maresca Confused

chyba 3,5,co było najgorszym posunięciem w historii Juventusu chyba, o cyzm pisałęm przed sezonem w temacie cośtam nowe gwiazdy PD.
:? szkoda Go strasznie,no ale cóż,może wróci po rewolucji w Turynie 8) :wink:

PS.
Enzo MAresca wybrany piłkarzem meczu

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 10 maja 2006, 23:04

Mi mecz sie podobal. :)
Puchar jedzie do Andaluzji. :)
Sevilla byla lepsza i wygrała sprawiedliwie. :)
Barca pewnie wygra Champions :roll: i liga hiszpanska odzyska swoją dawną pozycje w Europie, czyli /najlepsza liga na starym lądzie/ :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2006, 23:16

Wynik pewnie lepszy od gry Sevilii bo nie wierzę, aby aż tak wymiatali dziś, ale ja tam jestem zadowolony. Alves niech się ogrywa bo za dwa lata widzę go w Barcelonie. Ogólnie Sevilla to właśnie taka ekipa na miarę pucharu UEFA i nic więcej. Miło będzie obejrzeć wewnątrzhiszpański Superpuchar Europy :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 maja 2006, 23:25

Mecz trochę słabszy od tych jakie widziałem z udziałem Middlesbrough, gdy musieli gonić rywala aby awansować. Ale i tak mi się podobał, bo wygrała drużyna której kibicowałem :D Wynik nie odzwierciedla tego co się działo na boisku bo w drugiej połowie pachniało bramką dla Anglików.

Hiszpania - Anglia 1:0 :jupi:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 11 maja 2006, 0:33

Wierzylem w zwyciestwo Boro, ale Sevilla okazala sie lepsza druzyna i zasluzenie wygrala. Ciekawe jak potoczylby sie mecz, gdyby sedzia podyktowal karnego za faul na Viduce :?: Widac bylo, ze po drugiej straconej bramce, gracze z Anglii wyraznie odpuscili. IMO w druzynie Sevilli na szczegolne pochwaly zasluzyli Adriano i Jesus Navas. Ten drugi bylby wspanialym zmiennikiem dla Becks'a na prawej stronie pomocy Realu :D Jak na razie w pojedynkach hiszpansko - angielskich jest 1:0. Mam nadzieje, ze po finale LM bedzie 1:1 :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 maja 2006, 8:01

W ostatnich latach finały UEFA słyną z tego, że są bardzo dobre, wyrównane z dawką bramek. Ten był niezły i w miarę wyrównany (pomijając ostatni kwadrans)
Sevilla miała szczęście i ... Enzo Maresce :D szczególnie w drugiej połowie Włoch pokazał klasę. Co prawda przy stanie 1-0 sędzia mógł podyktować karnego dla Boro, ale nie musiał. Świetny był Navas (piekielnie szybki) i dobrze wspomagał go D.Alves.
TV skupiła się na jednym z fanów i trzeba przyznać, ze to był śmieszny widok :wink:

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 11 maja 2006, 8:30

no musze powiedziec ze ten mecz sie ogladalo bardzo mile szkoda troche Boro bo gdyby dostali karnego i go trafili napewno mecz by inaczej wygladale ale coz mowi sie trudno

widac bylo ze po drugiej bramce juz odpuscili chociaz grali 3 obroncami! :shock:

Puchar UEFA jedzie do hiszpani teraz tylko aby Arsenal pocisnol Barce i bede wniebowzięty :P

ps. Ja chce Jesusa Navas'a w REALU !! Biegal po tej prawej flance jak rakieta... :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”