Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 55

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 11 maja 2006, 4:19

Gratki dla Legii.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 maja 2006, 10:19

Ciekaw jestem czy pilkarze Wisly zrobia to co wiekszosc pilkarzy na zachodzie czyli wyjda wczesniej na mecz z Legia i oklaskami przywitaja nowych mistrzow :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 14:27

Bienias pisze:Ciekaw jestem czy pilkarze Wisly zrobia to co wiekszosc pilkarzy na zachodzie czyli wyjda wczesniej na mecz z Legia i oklaskami przywitaja nowych mistrzow

A czy to takie wazne :?: Legia tak zrobila jak Wisla rok po roku mistrza zdobywala :?: Kibice Legii juz mysla ze sa panami sytuacji :roll: I tego sie najbardziej obawialem po zdobyciu mistrza przez Legie :lol:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 maja 2006, 14:31

Martino skąd wiesz że są panami.Ja się nie czuje panem.Moja ulubiona drużyna wygrała Lige cieszę się ale nie uważam że jestem panem.Ale reszta kibiców Legii to nie wiem czy się uważają za panów.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 14:34

(L)egionista pisze:Martino skąd wiesz że są panami.Ja się nie czuje panem

Mysle tak po tym co wyczytuje na forum... Nie bede przytaczal przykladow bo braklo by miejsca...Po prostu wiekszosc kibicow Legii uwaza ze sa najlepsi a reszta to dno. I jeszcze Bienias chce zeby Wisla oklaskiwala Legie przed meczem... :roll: Bez komentarza

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 maja 2006, 14:39

No spoko ale niech bienias nie przesadza.Jesteśmi Mistrzami.Ale tak naprawde to mecz w Warszawie będzie najważniejszy i to będzie mecz o prestiż i wtedy będzie można ocenić kto był lepszy.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 14:46

(L)egionista pisze:Ale tak naprawde to mecz w Warszawie będzie najważniejszy i to będzie mecz o prestiż i wtedy będzie można ocenić kto był lepszy

W ciagu calego sezonu to Legia jest zespolem lepszym od Wisly... W meczu Legia-Wisla mozemy tylko zobaczyc kto lepszy bedzie w bezposrednim pojedynku ;) Wisla bedzie chciala udowodnic ze jakies wielkiej przepasci pomiedzy Wisla a Legia nie ma ;) Mysle ze Wisla tego meczu nie przegra ;) Ale tak patrzac jakich wzmocnien dokonala Legia a jakich Wisla to mozna powiedziec ze krakowianie i tak sa zespolem silnym. W lecie powinien zarzad Wisly dokonac transferow i mam nadzieje ze odbierze dzieki temu tytul Legii ;)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 maja 2006, 14:52

Martinho Dziwny z ciebie człek jest. Ukochany klub przegrywa mistrzostwo po kilku latach dominacji a twoim największym problemem jest to że kibice Legii mogą poczuć się „panami”.
Martinho pisze:Mysle ze Wisla tego meczu nie przegra
A ja myślę, że Legia tego meczu też nie przegra. Chociaż na pewno ciężko będzie grać na kacu :P i jeszcze bez Burego :roll:
Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 14:54 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2006, 14:53

Bienias pisze:Ciekaw jestem czy pilkarze Wisly zrobia to co wiekszosc pilkarzy na zachodzie czyli wyjda wczesniej na mecz z Legia i oklaskami przywitaja nowych mistrzow
Nie wiem jak się robi na zachodzie, ale w Polsce tego nie widziałem. Część piłkarzy już pogratulowała Legii majstra, podobnie Petrescu w czasie kiedy na równoległej konferencji Wdowczyk kupował mu bilet do Rumunii.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 maja 2006, 14:56

piwus pisze:Wdowczyk kupował mu bilet do Rumunii.

Wdowczyk zgrywa z siebie cwaniaka po prostu ;) Niedlugo bedzie mowil ze inni trenerzy to cieniasy a on jest the best... :roll: Nie jest to zly trener, malo tego jeden z lepszych w Polsce, ale Petrescu czemu ma odcodzic niby :?: Bo mistrza nie zdobyl z takim skladem jaki mial :?: Wdowczyk powinien w stopy calowac Outtare i Choto bo to oni wygrali mu majstra ;)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 maja 2006, 15:10

Wdowczyk fakt jest jednym z najlepszych i dlatego Petruscu powienien zachowac troche pokory a nie wyglaszac wszystkim jaka ta Wisla jest poszkodowana itp itd. Wdowczyk dobrze powiedzial ze dla Petrescu 2 miejsce i tak jest sukcesem choc nie pelnym bo mial druzyne ktora mogla spokojnie utrzymac 2 pkt przewage do ostatniego meczu albo chociaz pozycje lidera.
PS: jutro bede udostepnione bilety na luk pod zegarem. Wisla nie przyjezdza fetowac razem z nami tytulu :D :evil: :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2006, 15:12

Bienias pisze:dlatego Petruscu powienien zachowac troche pokory
Petrescu pogratulował Legii mistrzostwa, w czasie kiedy Wdowczyk kupował mu bilet do Rumunii.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 maja 2006, 15:17

piwus pisze:Petrescu pogratulował Legii mistrzostwa, w czasie kiedy Wdowczyk kupował mu bilet do Rumunii.
A poprzednich wypowiedzi już nie pamiętasz ? Wdowczyk odpowiedział raz a dobrze kiedy był już pewny tytułu. Z tym biletem też koloryzujesz. Petrescu przecież powiedział, że gdyby wiedział jaka jest sytuacja to by w Rumunii siedział. No to Wdowczyk powiedział, że może mu bilet kupić jeżeli on zdecyduje się na powrót do ojczyzny. A nie kazał mu wyjeżdżać jak to sugerują niektórzy.

Moim zdaniem te uszczypliwości pomiędzy trenerami są zbędne ... to tak apropo :P
Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 15:22 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 maja 2006, 15:19

Ludzie każdy wie jaki jest właściciel Wisły nie trener nie wygrał Mistrzostwa to wypad.Pan Ciupał widzi winę w tranerze a niew sobie.Gdyby kupił dobrych zawodników i by nie sprzedał dobrych może miał by Mistrzostwo.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 maja 2006, 15:22

(L)egionista w takim razie Zygo wygral mistrza dla Legii??
Zobacz ze podobna sytuacja byla w Warszawie tyle ze tam troszke wczesniej Wdowczyk zostal trenerem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”