Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 67

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2006, 21:29

Dobrze sie stało, że Moggi oraz Giraudo wylecieli z Juve ,szkoda mi ogromnie Bettegi i Grande Stevensa no, ale coż ja moge....

Niektórzy gadaja mało realne ,moało realne ja powiem Serie B jest bardzo realna i osobiście uważam ,ze jesli zarzuty sie potwierdza to kara powinna być.

Na zawsze z Juve !!!!!!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2006, 21:33

Ibrahimović pisze:Niektórzy gadaja mało realne ,moało realne ja powiem Serie B jest bardzo realna i osobiście uważam ,ze jesli zarzuty sie potwierdza to kara powinna być.
Ciekaw jestem ilu kibiców zostałoby nadal z Juve :roll:

Każdy po upadku musi wstać, a takim przypadkiem jest Fiorentina. Niestety stracilibyśmy zapewne 3/4 piłkarzy, ale cóż, bywa. Mam nadzieję, że nadejdzie nowe Juve, które nie będzie maszynką do pieniędzy! Niezmiernie mnie cieszy odejście Moggi'ego i Giraudo! Przed skandalem nie chciałbym ich odejścia, ale teraz życzę im jak największej kary w tym dożywotniego odsunięcia od sportu. Cieszyłem się jak przychodziły do nas wielcy piłkarze, a teraz wiem jakim sposobem...

Jeśli Juve spadnie to się z tym pogodzę. Grande Juve!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2006, 21:37

Tomusmc pisze:Ciekaw jestem ilu kibiców zostałoby nadal z Juve Rolling Eyes

Dokładnie :?

Tomusmc pisze:Cieszyłem się jak przychodziły do nas wielcy piłkarze, a teraz wiem jakim sposobem...

Tej kwestii bym raczej nie mieszał z aferą.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 maja 2006, 21:38

Przypominam sobie jak w trakcie i po meczu Starej Damy ze Siena paru kibicow pisalo Forza Moggi.Wtedy to byl ironiczny zart. Teraz nabral zupelnie innego znaczenia :P

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 11 maja 2006, 21:40

Ciekaw jestem ilu kibiców zostałoby nadal z Juve Rolling Eyes
No ja bym np. został nawet jak polecimy do Serie C.
Niestety stracilibyśmy zapewne 3/4 piłkarzy, ale cóż, bywa.
Został by pewnie Del Piero, Balza, Giorgio, może Nedved by jeszcze pomógł, a reszta by odeszła...

Teraz myśle że nas niestety zdegradują, jesli to wszystko się potwierdzi to będziemy oglądać derby Turynu w Serie B(jeśli Toro nie awansuje) :? .

Forza Juve! Na zawsze!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2006, 21:40

Ibrahimović pisze:Tej kwestii bym raczej nie mieszał z aferą
Ja bym mógł ją dodać bo Moggi kombinował żeby za wszelką cenę mieć piłkarza w swoich szeregach. Może i nie jest to skandalem, ale kazał piłkarzom się przychodzić piłkarzom na treningi żeby klub się zdenerwował i go sprzedał, to nie brzmi za ładnie... :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2006, 21:42

Tomusmc pisze:Ja bym mógł ją dodać bo Moggi kombinował żeby za wszelką cenę mieć piłkarza w swoich szeregach. Może i nie jest to skandalem, ale kazał piłkarzom się przychodzić piłkarzom na treningi żeby klub się zdenerwował i go sprzedał, to nie brzmi za ładnie... Confused

E tam 8) ja jestem za tym aby tak samo działał człowiek który zastąpi Moggiego :!: (chodzi o przeprowadzanie transferów)

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 11 maja 2006, 21:51

Tomusmc pisze:Ciekaw jestem ilu kibiców zostałoby nadal z Juve
Ile zostanie, tyle zostanie. Reszta się przerzuci na kibicowanie Barcie albo Chelsea :roll:

Tomusmc pisze:Ja bym mógł ją dodać bo Moggi kombinował żeby za wszelką cenę mieć piłkarza w swoich szeregach. Może i nie jest to skandalem, ale kazał piłkarzom się przychodzić piłkarzom na treningi żeby klub się zdenerwował i go sprzedał, to nie brzmi za ładnie...
Taki po prostu był jego styl.
Poza tym najpewniej tylko niektóre transfery tak "przeprowadził".

Ibrahimović pisze:Na zawsze z Juve !!!!!!!!
Popieram :) .

Forza Juve.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 maja 2006, 21:55

Marq 20:44 pisze: Ja sam degradacji Juventusu nie wykluczam ale o pozostanie w Serie A Bianconerich jestem nadzwyczaj spokojny.
Marq 21:40 pisze:Teraz myśle że nas niestety zdegradują, jesli to wszystko się potwierdzi to będziemy oglądać derby Turynu w Serie B(jeśli Toro nie awansuje)
Wystarczy że dwóch kibiców Juve którzy nie są optymistami coś napisze i odrazu wywiera to wpływ na reszte :lol: Marq brawo.
Marq pisze:No ja bym np. został nawet jak polecimy do Serie C.
Jeszcze raz brawo :brawo:

P.S Tomusmc masz tutaj naprawde niezły autorytet :P

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 11 maja 2006, 22:10

A dla mnie te kolejne zarzytu sa smieszne... Najlepsze jest z tym ze Zlatan sie tak zachowywal w Holandii bo mu tak Moggi kazal... I sa nawe zarzuty - 6 letni chlopeic pobil sie z 5,5 letnim na podworku a o spowodowanie bijatyki jest podejrzany Moggi ! Wierze w to ustawianie sedziow przez niego a reszta zarzutow jest dodawana na sile... Niedlugo sie pewnie dowiemy ze to ze milan drugi raz z rzedu bedzie bez zadnego trofeum to tez bedzie wina Moggiego... :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2006, 22:11

A tak na marginesie to wymyslilem kare dla Giraudo i Moggiego :arrow:

Trzeba ich zapisać do PiS-u - wiem, ze kara bardzo ostra, ale chyba zasłużyli :?

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 11 maja 2006, 22:16

Juvepoland pisze:Na dzisiejszym zebraniu Zarządu całe Konsylium Administracyjne Juventusu podało się do dymisji - prezydent Franzo Grande Stevens, wice-prezydent Roberto Bettega, administrator Antonio Giraudo, dyrektor generalny Luciano Moggi, dyrektor generalny Ifil Carlo Sant' Albano, Jean Claude Blanc, Stefano Bertola, Giancarlo Cerutti, Luigi Chiappero, Andrea Pininfarina, Fabrizio Prete i Claudio Saracco.
To była najlepsza rzecz, jaką mogli zrobić, pokazali, że troszczą się o ten klub...

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2006, 22:37

Jestem dobrej myśli:) pozmieniają się władze i Juve znowu stanie na nogi! Co do spadnięcia do serie b to nawet jeśli spadnie to ja będe im nadal kibicował bo to cudowny klub, który daże ogromym zamiłowaniem od wielu lat i nie zamiarzam go opuścić! FORZA JUVE

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 maja 2006, 22:48

mamba pisze:Najlepsze jest z tym ze Zlatan sie tak zachowywal w Holandii bo mu tak Moggi kazal...
Może i to dziwne. Może Moggi mu nie kazał, tylko dał mu do zrozumienia, iż w Juventusie byłby mile widziany. Zlatan chciał przejść do bianconerrich, więc sam zaczął działać w tym kierunku.
mamba pisze:6 letni chlopeic pobil sie z 5,5 letnim na podworku a o spowodowanie bijatyki jest podejrzany Moggi !
To rzeczywiście chyba przesada :lol:
mamba pisze:Niedlugo sie pewnie dowiemy ze to ze milan drugi raz z rzedu bedzie bez zadnego trofeum to tez bedzie wina Moggiego...
W kraju :?: Kto to wie. Liga przecież mogłaby wyglądać trochę inaczej. Nie słyszałem nic o przekrętach w pucharze Włoch, więc tam Moggi raczej nie działał.
Marq pisze:No ja bym np. został nawet jak polecimy do Serie C.
Ibrahimović pisze:Na zawsze z Juve !!!!!!!!
Postaw prawdziwych kibiców :spoko:
Juv pisze:To była najlepsza rzecz, jaką mogli zrobić, pokazali, że troszczą się o ten klub...
Przynajmniej go nie pogrążają.

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 12 maja 2006, 12:58

I moze jeszcze powiedza ze Alex ustawial mecze... :twisted: Przeciez powinni dac przyklady pilkarzy jak juz chca kogos wrobic o trudnym charakterze a oni Gigi'ego chca wrobic... Ale i tak sie wszystko wyjasni a od lipca nowa era w Juve.

Czy na dole czy na szczycie - NASZ JUVENTUS ponad zycie !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”