Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2006, 21:29
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2006, 21:33
Ciekaw jestem ilu kibiców zostałoby nadal z JuveIbrahimović pisze:Niektórzy gadaja mało realne ,moało realne ja powiem Serie B jest bardzo realna i osobiście uważam ,ze jesli zarzuty sie potwierdza to kara powinna być.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2006, 21:37
Tomusmc pisze:Ciekaw jestem ilu kibiców zostałoby nadal z Juve Rolling Eyes
Tomusmc pisze:Cieszyłem się jak przychodziły do nas wielcy piłkarze, a teraz wiem jakim sposobem...
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 maja 2006, 21:38
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 11 maja 2006, 21:40
No ja bym np. został nawet jak polecimy do Serie C.Ciekaw jestem ilu kibiców zostałoby nadal z Juve Rolling Eyes
Został by pewnie Del Piero, Balza, Giorgio, może Nedved by jeszcze pomógł, a reszta by odeszła...Niestety stracilibyśmy zapewne 3/4 piłkarzy, ale cóż, bywa.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2006, 21:40
Ja bym mógł ją dodać bo Moggi kombinował żeby za wszelką cenę mieć piłkarza w swoich szeregach. Może i nie jest to skandalem, ale kazał piłkarzom się przychodzić piłkarzom na treningi żeby klub się zdenerwował i go sprzedał, to nie brzmi za ładnie...Ibrahimović pisze:Tej kwestii bym raczej nie mieszał z aferą
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2006, 21:42
Tomusmc pisze:Ja bym mógł ją dodać bo Moggi kombinował żeby za wszelką cenę mieć piłkarza w swoich szeregach. Może i nie jest to skandalem, ale kazał piłkarzom się przychodzić piłkarzom na treningi żeby klub się zdenerwował i go sprzedał, to nie brzmi za ładnie... Confused
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 11 maja 2006, 21:51
Ile zostanie, tyle zostanie. Reszta się przerzuci na kibicowanie Barcie albo ChelseaTomusmc pisze:Ciekaw jestem ilu kibiców zostałoby nadal z Juve
Taki po prostu był jego styl.Tomusmc pisze:Ja bym mógł ją dodać bo Moggi kombinował żeby za wszelką cenę mieć piłkarza w swoich szeregach. Może i nie jest to skandalem, ale kazał piłkarzom się przychodzić piłkarzom na treningi żeby klub się zdenerwował i go sprzedał, to nie brzmi za ładnie...
PopieramIbrahimović pisze:Na zawsze z Juve !!!!!!!!
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 maja 2006, 21:55
Marq 20:44 pisze: Ja sam degradacji Juventusu nie wykluczam ale o pozostanie w Serie A Bianconerich jestem nadzwyczaj spokojny.
Wystarczy że dwóch kibiców Juve którzy nie są optymistami coś napisze i odrazu wywiera to wpływ na reszteMarq 21:40 pisze:Teraz myśle że nas niestety zdegradują, jesli to wszystko się potwierdzi to będziemy oglądać derby Turynu w Serie B(jeśli Toro nie awansuje)
Jeszcze raz brawoMarq pisze:No ja bym np. został nawet jak polecimy do Serie C.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 11 maja 2006, 22:10
mamba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 maja 2006, 22:11
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 11 maja 2006, 22:16
To była najlepsza rzecz, jaką mogli zrobić, pokazali, że troszczą się o ten klub...Juvepoland pisze:Na dzisiejszym zebraniu Zarządu całe Konsylium Administracyjne Juventusu podało się do dymisji - prezydent Franzo Grande Stevens, wice-prezydent Roberto Bettega, administrator Antonio Giraudo, dyrektor generalny Luciano Moggi, dyrektor generalny Ifil Carlo Sant' Albano, Jean Claude Blanc, Stefano Bertola, Giancarlo Cerutti, Luigi Chiappero, Andrea Pininfarina, Fabrizio Prete i Claudio Saracco.
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2006, 22:37
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 maja 2006, 22:48
Może i to dziwne. Może Moggi mu nie kazał, tylko dał mu do zrozumienia, iż w Juventusie byłby mile widziany. Zlatan chciał przejść do bianconerrich, więc sam zaczął działać w tym kierunku.mamba pisze:Najlepsze jest z tym ze Zlatan sie tak zachowywal w Holandii bo mu tak Moggi kazal...
To rzeczywiście chyba przesadamamba pisze:6 letni chlopeic pobil sie z 5,5 letnim na podworku a o spowodowanie bijatyki jest podejrzany Moggi !
W krajumamba pisze:Niedlugo sie pewnie dowiemy ze to ze milan drugi raz z rzedu bedzie bez zadnego trofeum to tez bedzie wina Moggiego...
Marq pisze:No ja bym np. został nawet jak polecimy do Serie C.
Postaw prawdziwych kibicówIbrahimović pisze:Na zawsze z Juve !!!!!!!!
Przynajmniej go nie pogrążają.Juv pisze:To była najlepsza rzecz, jaką mogli zrobić, pokazali, że troszczą się o ten klub...
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 12 maja 2006, 12:58
mamba
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio