Ależ ja nie mówiłem, że przypomnę o tym tylko raz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 18 sty 2026, 12:34
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 sty 2026, 12:38
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 18 sty 2026, 12:44
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 18 sty 2026, 13:12
nie widze zeby ktokolwiek oprocz mnie cos pisal o poscigu city, wiec ta gwoli scislosci dodam, ze i moj post byl dla beki. tak na serio rowniez uwazam, ze nawet jak arsenal bedzie sie potykal, to i tak raczej mistrza zrobi, bo obexne city tym bardziej nie wyglada na druzyne, ktora bylaby w stanie seryjnie wygrywacsickstick pisze: ↑18 sty 2026, 12:38O ile po wczorajszym meczu i tym co zobaczyliśmy na boisku w derbach Manchesteru jestem w stanie zrozumieć że kibice Man United uwierzyli w swój zespół i teraz po cichu liczą że za tydzień uda się im być może nawet ograć Arsenal na wyjeździe - to całkowicie normalne, każdy by tak zareagował.
Ale dlaczego po wczorajszym meczu i tym co zobaczyliśmy na boisku w derbach Manchesteru kibice Man United uwierzyli że Man City rozpocznie teraz wielkie wygrywanie mecz w mecz i gonienie Arsenalu, to ja nie mam pojęcia. Przecież drużyna Pepa wyglądała wczoraj przesłabo.
moody

FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 18 sty 2026, 15:18
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 18 sty 2026, 15:32
Na obecną sytuację widzę to że w maju będą świętować mistrzostwo Anglii
Będę dzwonił do Mikela to spytam się czy będzie w dobrej formie na United bo ja skąd mam wiedzieć
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 18 sty 2026, 15:46
Przecież ja nie oczekuję do Ciebie żebyś wiedział, tylko pytam o twoje zdanie. Pewnie oglądasz mecze Arsenalu skoro tak ciśniesz o to mistrzostwo, więc jestem ciekaw jak to widzisz.FILIPPO828 pisze: ↑18 sty 2026, 15:32Będę dzwonił do Mikela to spytam się czy będzie w dobrej formie na United bo ja skąd mam wiedzieć![]()
Tennessee

FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sty 2026, 17:10
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 18 sty 2026, 17:31
Zygmunt-1

FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 18 sty 2026, 17:37
Wolves mają 14 punktów straty do bezpiecznego miejsca, jakby się utrzymali to by była historia na miarę mistrzostwa dla Leicester albo i mniej prawdopodobna.FILIPPO828 pisze: ↑18 sty 2026, 17:35Wolves nie przegrywa piątego meczu z rzędu i czwartego w lidze czy jest jeszcze jakaś szansa na utrzymanie? Nie degraduje Wolves ani nie ogłaszam Arsenalu mistrzem. To tylko przypuszczenia.
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 18 sty 2026, 19:49
Zygmunt-1
dias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio