Puchar Uefa.LOSOWANIE GRUP.Amica grupa F - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Janusz Atlas
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 22 paź 2004, 15:14

Frajerstwo jedne... przegrać mieli, ale nie w takim stylu i wynik 0:5 odzwierciedla całą nasza fantastyczną grę we wczorajszym meczu.

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 22 paź 2004, 15:42

Oto wszystkie wyniki wczorejszych meczy Pucharu UEFA.

Grupa A:

Feyenoord 3:0 (1:0) Hearts
Schalke 04 1:1 (1:0) FC Basel

Grupa B:

Athletic 2:0 (1:0) AC Parma
Steaua 2:0 (0:0) Standard

Grupa C:

Saragossa 2:0 (0:0) FC Utrecht
Dnipro 3:2 (2:2) Club Bruges

Grupa D:

Panionios 0:1 (0:0) Newcastle
Dinamo Tbilisi 0:2 (0:2) FC Sochaux

Grupa E:

Eagaleo FC 0:1 (0:0) Middlesbrough
Lazio 1:1 (0:1) Villarreal

Grupa F:

Amica Wronki 0:5 (0:1) Glasgow Rangers
AJ Auxerre 0:0 Grazer AK

Grupa G:

Beveren 1:5 (0:2) VfB Stuttgart
Benfica 4:2 (2:0) Heerenveen

Grupa H:

Alemannia 1:0 (0:0) OSC Lille
Zenit 5:1 (1:1) AEK Ateny

Co o tym sądzicie.VfB Stuttgart grał w tym meczu znakomicie i susznie wygrał to spotkanie.No i jak zwykle Amica musiała zawolić wszystko.5:0 to jest prawdziwy pogrom.Jeszcze zawiedli mnie:Lazio i Schalke 04.Oby dwa zespoły zremisowały po 1:1 a mogły wygrać swoje mecze bo stać je na to.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2004, 16:27 przez Robben, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Janusz Atlas
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 22 paź 2004, 15:58

Robben pisze:Oto wszystkie wyniki wczorejszych meczy Pucharu UEFA.

Grupa A:

Feyenoord 3:0 (1:0) Hearts
Schalke 04 1:1 (1:0) FC Basel

Grupa B:

Athletic 2:0 (1:0) AC Parma
Steaua 2:0 (0:0) Standard

Grupa C:

Saragossa 2:0 (0:0) FC Utrecht
Dnipro 3:2 (2:2) Club Bruges

Grupa D:

Panionios 0:1 (0:0) Newcastle
Dinamo Tbilisi 0:2 (0:2) FC Sochaux

Grupa E:

Eagaleo FC 0:1 (0:0) Middlesbrough
Lazio 1:1 (0:1) Villarreal

Grupa F:

Amica Wronki 0:5 (0:1) Glasgow Rangers
AJ Auxerre 0:0 Grazer AK

Grupa G:

Beveren 1:5 (0:2) VfB Stuttgart
Benfica 4:2 (2:0) Heerenveen

Grupa H:

Alemannia 1:0 (0:0) OSC Lille
Zenit 5:1 (1:1) AEK Ateny
A kogo to obchodzi? Jak już podajesz jakieś info to przynajmniej skomentuj, a nie podajesz suchą wiadomość. Forum jest po to aby dyskutować ze sobą a nie że ty podajesz wyniki a o nich już każdy dawno wiedział bo ma neta i sobie sprawdził. Typowo nabity post mający na celu podwyższenie stanu licznika użytkownika Robben.

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 22 paź 2004, 19:13

Janusz Atlas pisze:Frajerstwo jedne... przegrać mieli, ale nie w takim stylu i wynik 0:5 odzwierciedla całą nasza fantastyczną grę we wczorajszym meczu.
ej ty misiu redaktorku kochany uwazaj na slownictwo bo to sie moze skonczyc zle dla takiej osoby znaej w Polsce jak ty........ :? :? :? napewno nie mieli wiekszych szans z szkotami wiec nie ma co wymagac lepszego wynkiu ani gry choc napewno Amika miała szanse na to!!! skonczylo sie jak sie mialo skonczyc i trudno.......nasteonym razem wygraja!~!!!

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 04 lis 2004, 16:04

a dzis kolejne mecze w tym naszego zespołu.
Jakie prognozy na dzisiejszy mecz Amici macie?
Jak dla Mnie przegrane 1-2
a co wy o tym sądzicie??

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 04 lis 2004, 18:07

Mi sie wydaje ze przegraja 4:1 , jezeli tak bedzie to 3 miejsce w grupie bedzie nie dla nas i to bedzie koniec naszej gry w pucharach .

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 lis 2004, 22:58

Jeszcze raz usłysze ze ktorys z piłkarzy mowi ze trzeba atakowac i wtedy wygramy to bede przełączał program :evil: ta Amica tylko nam wstydu robi w tych pucharach! Co to ma w ogóle być? Amica to jak ostatnia druzyna VI ligi angielskiej! Cały swiat sie z nas teraz smieje :?

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 lis 2004, 23:10

Grę Amici można określić jednym słowem: Ż-E-N-A-D-A!! Najgorsze jest to, że to jeden z czołowych klubów w naszej lidze i najprawdopodobniej za rok też będą nas "porywać" swoją grą w tych rozgrywkach.... :roll: :?

Awatar użytkownika
gfsst
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gfsst » 13 lis 2004, 20:24

AmicaAmica SSie Dropsika :D

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 13 lis 2004, 20:45

Ta Amica to się nadaje do ......... takie pałki że to SZKOK żaden Polski klub,oprócz Wisły K.,nie zajdzie daleko w pucharach mimo iż Wisła jż odpadła.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 lis 2004, 22:11

No i po pucharach. Amica kolejny raz w słabiutkim stylu (żeby nie powiedzieć żenującym) poległa tym razem z AZ Alkmaar. Aż żal było patrzeć na to co wyczyniali nasi piłkarze.

Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że Amica wciąż jest jedną z czołowych polskich drużyn :? . Oby w przyszłym roku w pucharach znalazły się drużyny Wisły, Groclinu i Legii bo występy takich klubów jak Lech czy Amica nie powinny mieć miejsca!!

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 27 lis 2004, 1:12

Ta edycja PUCHARU UEFA udowodniła ze polska piłka nadal ma wielki kryzys . Amica nie potrafila sobie poradzic ze sredniakami europejskimi . Az sie przykro oglada takie mecze . Prawda jest taka ze grupa wcale nie jest taka mocna a Amica i tak nie sprostała wyzwaniu . Nie ma co tak tez narzekac na Amice poniewaz tylko oni nas prezentuja , przynajmniej awansowali do fazy grupowej a to było duzym osiagnieciem bo jak pamietamy Legia i Wisła były kompletna PORAŻKĄ szczególnie ci 2 ( przeciwnik Legii był mocniejszym rywalem niz Wisły ).
POZOSTAJE NAM CZEKAC NA NASTEPNY SEZON wtedy moze jakies niewielkie sukcesy w pucharach odniesiemy .

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 27 lis 2004, 7:55

JAREKK pisze:Ta edycja PUCHARU UEFA udowodniła ze polska piłka nadal ma wielki kryzys . Amica nie potrafila sobie poradzic ze sredniakami europejskimi . Az sie przykro oglada takie mecze . Prawda jest taka ze grupa wcale nie jest taka mocna a Amica i tak nie sprostała wyzwaniu . Nie ma co tak tez narzekac na Amice poniewaz tylko oni nas prezentuja , przynajmniej awansowali do fazy grupowej a to było duzym osiagnieciem bo jak pamietamy Legia i Wisła były kompletna PORAŻKĄ szczególnie ci 2 ( przeciwnik Legii był mocniejszym rywalem niz Wisły ).
POZOSTAJE NAM CZEKAC NA NASTEPNY SEZON wtedy moze jakies niewielkie sukcesy w pucharach odniesiemy .
Amica niema szans w Pucharze UEFA.Z AZ Alkmar to była pewna porażka..żałuje że to obstawiłem tylko na 1 kuponie...Może sie uda im zremisować z Grazer AK u siebie.....A z AZ-em to fartem im sie udało strzelić bo karny mieli!! Ale i tak to dość dobry wynik jak na Amice.....
Teraz czeka nas meczyk z Auxerre pewne zwycięstwo ślimaków 4-0 :(

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 27 lis 2004, 13:32

Ja od początku p.UEFA jak wiedziałem jakich Amika będzie miała rywali , mówiłem że nie wyjdą z tej grupy 8) :!: :!: Rengersi - bardzo dobrze się ostatnio prezentują , wygrana z Celtikiem :D ; AZ Alkmaar - mają zaledwie 2 miejsce w lidze holenderskiej :shock: - zaskakuje mnie ten zespół w tym sezonie ( warto na nich stawiać :wink: ) ; Auxerre - wątpie aby polska drużyna sobie z nimi poradziła :lol: - niestety ale polskiej piłce jeszcze wiele brakuje :!: :!: To samo Grazer AK - całkiem nieźle sobie pogrywają w lidze austriackiej :D i nie wiem czego Amika szuka w tych pucharach ( ino kontuzji się piłkarze nabawią :( ) .

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 01 gru 2004, 9:43

Ja od samego początku wiedziałem, po poznaniu rywali Amici, że nie wyjdą z grupy niewiem nawet czy Wisła by sobie poradziła, każda z tych drużyn w tej grupie (prócz Amici) to klasowy Europejski zespół i porazka Amici to tylko formalność.AZ Alkmaar w tym sezonie gra bardzo zaskakująco i wynik 3:1 dla nich z Amicą to jak na Amice to bardzo dobry wynik, bo szczerze myślałem że będzie powtórka z meczu z rangersami 5:0 lub nawet 6:0 :shock: .Na koniec chciałem powiedzieć że naszym Polskim zespołom dużo brakuje do Europejskiej piłki i w przyszłym roku nie wróże naszym drużynom dobrego występu w pucharach.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”