A jak dla mnie to podobny jak nie lepszy zawodnik może wyrosnąć. Czas pokaże
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gentoo » 12 sie 2025, 15:40
Tylko że Haaland od wejścia na boisko te ligę zamiatał nawet w pierwszym sezonie miał statystyki, o jakich wielu w Bundeslidze może pomarzyć tak samo jak wszedł do Bundesligi tak samo wszedł do Premier League. Podobne warunki fizyczne, wytrzymałość, ma wspomniany Benjamin Sesko ale nawet w Bundeslidze widać, że skuteczność to na ten moment zupełnie inna jakość zawodnika, mimo że występował w zespole podobnym jakościowo do BVB.piotrcies pisze: ↑25 sty 2020, 9:45Piłka go szuka, to na pewno. Pierwszy gol to dobitka po interwencji bramkarza. Drugi już pokazał jego świetny instynkt, bo dopadł do piłki przed bramkarzem, wyrzucił się do linii końcowej, ale i tak to zmieścił. Ciekawe, jak długo utrzyma taką regularność, ale wygląda na to, że może skończyć w czołówce listy strzelców.
Gentoo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 11 gru 2025, 17:38
Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 10 sty 2026, 9:29
Precel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 11 sty 2026, 14:08
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 11 sty 2026, 14:29
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 11 sty 2026, 14:50
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 14 sty 2026, 18:31
Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 21 sty 2026, 19:19
Precel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 21 sty 2026, 19:27
a ja bym wlasnie nie dal tam czerwonej. przejechal korkami wysoko po nodze rywala, ale sily w tym nie bylo i nic groznego tak naprawde nie zaszloPrecel pisze: ↑21 sty 2026, 19:19Podobają mi się te powroty Svenssona w defensywie ale przy bramce dla Spurs zdecydowanie się cała formacja obronna pogubiła. Ja chlopa pochwaliłem a on robi faul na ewidentne czerwo xD No zasluzona kartka, nie ma o czym rozmawiać, noga wystawiona zdecydowanie za wysoko. Bramka Solanke fartowna bo fartowna ale jak dla mnie na konto Antona, przeleciala praktycznie przez jego nogi, mogl wiecej tu zrobic, a tak to mecz byl juz przegrany, po czerwonej i po tej drugiej bramce. No i dalej właściwie nic sie nie działo, poza ciągłym atakiem Tottenhamu, mecz do zapomnienia.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 21 sty 2026, 19:35
Precel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio