AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 118

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 maja 2006, 18:18

AgaM pisze:Chdzi oczywiście o ostatnią grę Milanu w tym sezonie z Romą,
odbedzie sie normalnie mecz o 15 w niedziele, sedzia bedzie pan De Marco z Chiavari pomagac mu beda na liniach Pirondini i De Santis, a czwartym bedzie Ayroldi.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 maja 2006, 18:45

Podobno Sheva odchodzi?!
Sa juz potwierdzone Info na ten temat?!
Malby sie juz pozegnac z Milanem w ostatniej kolejce z Roma?! Zalezy mi na Calcio..jego odejscie duzo zmieni..nigdy nie bedzie tak samo...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 maja 2006, 18:47

dzieciol31 pisze:Podobno Sheva odchodzi?!
Sa juz potwierdzone Info na ten temat?!
w dalszej czescie konferencji dał mały płomyk nadzieje powiedział ze jeszcze nie jest to ostateczna decyzja ale chce zminic klub wszystko zalezy teraz od zony jego.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 maja 2006, 18:49

Jak żona moża wpływać na takie decyzje :( Przecież cały Mediolan Go kocha. Nie moge sobie wyobrazić Szewy w innej koszulcje ;(

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 maja 2006, 18:52

Łukasz[ACM] pisze:Jak żona moża wpływać na takie decyzje Przecież cały Mediolan Go kocha. Nie moge sobie wyobrazić Szewy w innej koszulcje
Ja tez... ale trzeba baedzie jakos to przelknac...ale Sheva na innych boiskach niz we Wloszech?! ciezko...naprawde...

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 12 maja 2006, 18:57

Kurcze co za porąbany sezon, półfinał z Barcą... (nie będę opisywać wszyscy wiedzą), kiepski początek i teraz drudzy, tematu Puchar Włoch w ogóle nie ma, i kiedy już wiadomo że Milan zostanie lekko pezebudowany odejście Shevy. Ja wciąż nie wierzę :shock: :cry: :olaboga:
Czy ktoś wyobraża sobie mecz z Romą bo js nie i chyba dobrze że mnie tam nie będzie :cry:

robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 12 maja 2006, 19:03

AgaM pisze:Milan zostanie lekko pezebudowany
jeśli zostanie Milanowi udowodniony udział w tej gigantycznej aferze i następstwem będzie relegacja to niestety zostanie totalnie 'przebudowany' a raczej zawodnicy masowo odejdą bo nikt nie będzie chciał grac w Serie B... :( :( :(

mam nadzieję że to tylko jakieś pomówienia, bo wyleciec z Serie A dwa razy za to samo jest totalnym debilizmem...

Forza Milan :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 12 maja 2006, 19:07

Nie wierzę Robur, padło tam nazwisko działacza, którego wogóle nie ma w zarządzie, zresztą nie wiem, właściwie wiem, w tym, a nawet tamtym sezonie nic mnie tak nie załamało jak to, nawet Stambuł. Chyba tylko odejście El Capitano bardziej by zabolało. To to mam już "udany" weekend. :(

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 maja 2006, 19:41

Schevchenko :? :shock:

Zastanawiam sie tylko po cholere byly te obiecanki, ze na zawsze w Milanie, itd.?

Baaardzo dziwne mercato sie szykuje.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 maja 2006, 19:44

Ruud odchodzi, Scheva to samo, nie wiadomo co będzie w Juve. Doliczmy do tego karuzelę transferową po Mundialu i już wiemy, że będzie ciekawie. :roll:

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 12 maja 2006, 20:09

"To jest bezużyteczne, interpretować takie fakty. Spotkałem się z prezydentem i rozmawialiśmy o wielu rzeczach. Rozmawialiśmy także, o możliwością zmiany zespołów. Nie podjąłem żadnej decyzji, tylko rozmawialiśmy. Chcę jasno potwierdzić, że to nie dotyczy moich relacji z Milanem. Darzę ten klub wielką sympatią, tak samo jak trenera i moich kolegów. Ta decyzja dotyczy mojej rodziny. Chcę zakomunikować wszystkim fanom, że są dla mnie bardzo ważni. Byłem w Milanie przez siedem lat, więc musze dobrze zdecydować. Nie jestem pod żadną presją. Na następnej konferencji prasowej wszystko się wyjaśni. Proszę tylko wszystkich, aby nie było plotek, że mam problemy z klubem, trenerem czy z kolegami z drużyny. Takich nigdy nie było."

Cytat pochodzi ze strony acmilan.com.pl może jednak nie wszystko stracone?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 maja 2006, 20:18

Fani pokaza mu w niedziele jak wiele dla nich znaczy i Andrij nie bedzie mial wyjscia nie bedzie mial serca aby ich zostawic.Nas zostawic :)
Wrocila mi nadzieja.
Zostan z nami Andrij.
Pazik nie pokazuj sie w Opolskim.Dziwko.

Forza Andrij.
Forza Milan.

edit: wybaczcie to Forza Andrij.Zadne "naprzod".Andrij zostanie.Forza Andrij sie tyczy czegos innego :)
Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 20:22 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 20:19

AgaM pisze:Cytat pochodzi ze strony acmilan.com.pl może jednak nie wszystko stracone?
Może nie, aczkolwiek nikt nie potwierdza takich informacji zbyt wcześnie. Coś mi się zdaje, że Scheva jednak odejdzie do Chelsea. Mourinho potrzebuje klasowego napastnika i Abramowicz zrobi wszystko aby mu go dostarczyć. Jako, że Roman jest wielkim zwolennikiem talentu Schevchenki i obaj panowie dobrze się znają, to myślę, iż Ukrainiec jednak odejdzie. Dla Milanu to wielka strata, ale chyba będzie on zmuszony pogodzić się z odejściem Andrija.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 maja 2006, 20:41

Chlopaczek pisze:Fani pokaza mu w niedziele jak wiele dla nich znaczy i Andrij nie bedzie mial wyjscia nie bedzie mial serca aby ich zostawic.Nas zostawic
Dobra myśl, wierze że przemówią mu do rozumu że nie będzie mógł zostawić tej publiczności.

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 12 maja 2006, 20:48

Ja sobie tego meczu nie wyobrażam, przecież to będzie istny horror w wydaniu psychologicznym, Sheva stał się niejako symbolem Milanu, wyobrażacie sobie te trybuny!!! :!: Te prośby o pozostanie, ten apel, znając temperament Włochów to pewnie i płacz, jak mu się serce nie skruszy, to będzie dziwne. A więc do niedzieli, kiedy to Andrij ogłosi że zostaje :D :pray:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”