Telefony komorkowe (zbiorczy) - Strona 247

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
karollo89
Skład C
Skład C
Reputacja: 25

Telefony komorkowe (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 25 sty 2026, 11:13

Też używam obecnie One Plus Nord 4, który spełnia wszystkie moje potrzeby ale marka nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem, nie wiem czy kiedykolwiek kupiłem dwa razy z rzędu telefon tej samej firmy. Szybkie ładowanie i dobra bateria są dla mnie najważniejsze. Od lat korzystam Nova Launcher, dzięku czemu bardzo mocno spersonalizowałem wszystkie funkcje, gesty, itp. Niestety idiotyczny model biznesowy, który pozwalał dożywotnio wykupić ich nakładkę za złotówkę, sprawił, że zbankrutowali. Po niedawnej aktualizacji systemu wiele rzeczy przestało działać prawidłowo. Strasznie mi to przeszkadzało, próbowałem alternatyw, ale to już nie było to. Na szczęście ostatni tydzień przyniósł kolejną aktualizację systemu, która mi wszystkie błędy naprawiła, a także nowinę, że Szwedzi kupili firmę Nova Launcher, więc jest nadzieja, że projekt będzie się dalej rozwijał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”