Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 140

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 11 maja 2006, 8:17

Toudinho
"Błogosławieni ktorzy nie widzieli a uwierzyli" :P :P

Nie no ja bym rowniez sie cieszyl jakby to byla tylko glupia plotka hiszpanskich gazet ale zapowiada sie na to ze tak nie jest...

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 11 maja 2006, 12:03

To ja moze wyjde poza temat. :P
Wczoraj byla oficjalna prezentacja nowej -strony web- Ronaldo:
http://www.worldofronaldo.com/
Taka sobie :)
Pozatym R9naldo zapowiada ze zostaje w Realu na przyszly sezon.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 11 maja 2006, 13:34

snake to nie powiem średnia ta strona.U mnie video nie działa.

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 12 maja 2006, 16:13

Ramon Calderon, Carlos Sainz, Lorenzo Sanz, Arturo Baldasano, Juan Palacios, Francisco Barroso, Fernando Martin

oto kandydaci do objecia posady prezydenta Realu Madryt
ja osobiscie stawialbym z tej 7 na Lorenzo Sanza ktory dwukrotnie przegral wybory z Florentino Perez'em ale za to w 2000r. pod jego kierownictwem Real zdobyl Puchar Ligi Mistrzow jesli bym glosowal t wlasnie na Lorenzo Sanza a z gory skreslil bym Fernando Martina jakos on mi nie przypadl do gustu :roll:

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 12 maja 2006, 18:11

xpakusx pisze:jesli bym glosowal t wlasnie na Lorenzo Sanza
Bogu trzeba dziękować, że NIE masz prawa głosu!! Mówisz Sanz, ale co dalej!? Perez potrafił zarobić na swoje gwiazdy, a Sanz zadłużył klub na setki milionów (może trochę przesadzam).
Jak dla mnie to Sanz powinien zostać Persona Non Grata w Madrycie, bo tyle złego co on nie uczynił temu klubowi chyba nikt inny!!

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 12 maja 2006, 19:15

kazdy klub ma dlugi a chodzi o sukcesy i zbudowanie dobrej druzyny Sanz to potrafil jesli robil transfery to byly one przemyslane nawet Barcelona ktora po raz drugi z rzedu wygrala La Liga i gra w finale LM ma dlugi ktore siegaja nawet 180mln Euro!

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 12 maja 2006, 19:53

xpakusx pisze:kazdy klub ma dlugi a chodzi o sukcesy i zbudowanie dobrej druzyny Sanz to potrafil jesli robil transfery to byly one przemyslane nawet Barcelona ktora po raz drugi z rzedu wygrala La Liga i gra w finale LM ma dlugi ktore siegaja nawet 180mln Euro!
Taaak... Ty chyba nie wiesz do jakiej sytuacji doprowadził Sanz nasz klub. Real mógł się poszczycić wtedy mianem najbardziej zadłużonej drużyny na świecie i do dziś nie wiadomo dokładnie w jaki sposób długów się pozbył (mówiono coś o politycznych układach, że rodzina królewska kibicuje Realowi i takie tam ;)). Kandydatura pana Sanza jest conajmniej niestosowna i nie na miejscu. Real potrzebuje nowego prezydenta który poświęcił by cały swój czas i całe swoje serce na budowaniu silnej drużyny (ale to ładnie zabrzmiało :P) ale jednocześnie mającym wiedzę o kwestiach finansowych.

Osobiście nie mam rzadnego faworyta i pozostaje mi wiara w socios i ich obeznanie w tym temacie....

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 20:03

Ja nie chcę by prezydentem został Sanz. Tylko nie on. Za jego prezydentury Real zadłużył się bardzo poważnie i jeśliby pozostał na stanowisku dłużej to być może Real Madryt byłby bankrutem. W celu wyjścia z kłopotów finansowych Perez był zmuszony do działań promujących klub na świecie, a także sprzedaży należących do niego (klubu) terenów o wartości bagatela 400 mln euro :shock: :!: Więc Lorenzo Sanz nie wchodzi w grę. Drugi Perez może się potem nie pojawić...

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 12 maja 2006, 20:44

no ok teraz to mi wszystko jedno kto zostanie prezydentem ale chce jednego chce sobie wstac kiedys w piekny majowy dzien zjesc smaczne sniadanie i przeczytac w The Sun REAL MADRID CHAMPIONS :P Te ostatnie 3 sezony byly tak bolesne... nie moge juz zniesc kibicow Barcelony ktorzy sie zbyt podniecaja druzyna Blaugrany i gra Ronaldinho chce aby do Madrytu przyszedl pilkarz z prawdziwego zdarzenia ktory przyćmi Ronaldinho(wiem ze to bedzie trudne :roll: ) i chce wkoncu zobaczyc Real grajace conajmniej w tym półfinale LM... chce poprostu Real za czasow Florentino...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 20:58

xpakusx pisze:chce poprostu Real za czasow Florentino...
Teraz wszyscy chcą powrotu czasów za Florentino Pereza. Ciekawe jednak, że wcześniej niewielu zauważało to co on zrobił dla klubu. A może raczej zauważało, tylko mieli zastrzeżenia do jego polityki. Wielu fanów wręcz domagało się jego dymisji, a kiedy ona nastąpiła to po paru miesiącach zaczęli krzyczeć: "PEREZ WRÓĆ :!: " To mnie z jednej strony rozbawiło, a z drugiej powodów do śmiechu nie było, gdyż w klubie nie działo się dobrze. Teraz jeszcze pojawiają się problemy z przeprowadzaniem transferów. Coraz więcej piłkarzy jest bliska przejścia do innych klubów i to tylko dlatego, że Real nie działał, tylko dlatego, że Real Madryt nie podejmuje żadnych działań w kierunku sprowadzenia nowych graczy. Czekają ze wszystkim do wyborów, a potem wszystkie "najsmaczniejsze kąski" mogą być już zajęte... Co prawda to prawda. Perez nie cackał się w gierki słowne, tylko działał na rynku transferowym. Teraz mieliśmy zapowiadaną "rewolucję", a może się okazać, iż w przyszłym sezonie będziemy grać w składzie niemal niezmienionym...

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 12 maja 2006, 21:05

nom wybory sa dopiero 2lipca bodajze a do tego czasu to juz paru chlopa odejdzie do innych klubow zreszta zrobil to juz Fabio Aurelio mnie to sie podobalo u Pereze ze jak mowil o konkretym transferze to po pewnym czasie dany pilkarz juz byl na SB tak bylo w gdy go po raz pierwszy wybrali powiedzial ze kupi od odwiecznego rywala Luisa Figo i sie stalo na Santiago zawital portugalczyk

ale z drugiej strony to Perez zrobil z Realu "hipermarket" a przeciesz dla kibicow jednak najwazniejsze jest to aby ich ukochana druzyna wygrywala

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 21:07

To normalne, że kibice przyzwyczajeni do częstych, regularnych sukcesów teraz mają ciężko. Pieszczoty Pereza zrobiły swoje :lol: :wink: Wyczekiwanie na odbudowę zespołu będzie trudnym wyzwaniem, ale Ci co powinni to podołają. Reszta, która wymaga natychmiastowej poprawy poczuje się zawiedziona. Co ciekawe wielu chciałoby powrotu Pereza z jego krytykowaną polityką jeśli tylko zagwarantował by jakieś tytuły. To bardzo wymowne.

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 12 maja 2006, 21:21

trzeba sie rowniez liczyc z tym ze w ciagu 1sezonu nie zbuduje sie team'u na miare Wygrania LM czy choćby La Liga ale jesli zmeinai sie trenera co pół roku to trudno zbudowac taka druzyne w Realu jest bałagan i trzeba go posparzatac a kto sie podoła temu zadaniu i je wykona bedzie wielbiony przez kibicow na dlugie lata...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 21:25

xpakusx pisze:ale z drugiej strony to Perez zrobil z Realu "hipermarket"
Niestety nie miał wyjścia. Jak już było wcześniej pisane przejął klub pogrążony i tonący w długach. Musiał zatem zrobić coś co dawało szybki i wysoki dochód.
xpakusx pisze:przeciesz dla kibicow jednak najwazniejsze jest to aby ich ukochana druzyna wygrywala
Tak, ale bez pieniędzy nie ma dobrych piłkarzy, a bez dobrych piłkarzy nie ma zwycięstw. Niestety sukcesy idą w parze z kasą, co idealnie widać na Realu sprzed kilku lat, a teraz na Chelsea.
Niggaz pisze:wielu chciałoby powrotu Pereza z jego krytykowaną polityką jeśli tylko zagwarantował by jakieś tytuły.
Ale czy on naprawdę zagwarantowałby tytuły :?: Nie ma ludzi niezastąpionych. Socios muszą dokonać właściwego wyboru 2 lipca.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 12 maja 2006, 21:28

Każdy trener boi się przejść do Realu.Dlaczego :?: Bo wiedzą że 3 mecze bez wygrania i juz trener za burtą.Podobno Robben zgłasza chęć gry w Realu...lewe skrzydło może być.Jeśli chcemy się liczyć to nie ma co czekać na nowego rezydenta trzeba negocjować teraz.Diarra może zrobić :cegła: i go nie ma...niestety :( i jeszcze kilku zawodników którymi interesuje/interesował się Real.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”