Chyba nie jestem na bieżąco z forumkiem. Jakieś kilka tygodni temu coś wspominałeś o chęci szukania przyszłej żony. Już znalazłeś kandydatkę i to w jakimś Tomaszowie?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sty 2026, 19:44
Chyba nie jestem na bieżąco z forumkiem. Jakieś kilka tygodni temu coś wspominałeś o chęci szukania przyszłej żony. Już znalazłeś kandydatkę i to w jakimś Tomaszowie?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 31 sty 2026, 19:59
Przemyśl kolego swoje zachowanie. Najlepsze ziomki i kobiety to ci, którzy nie dzielą się swoim życiem prywatnym, tylko dowiesz się co u nich dopiero jak napiszesz albo zadzwonisz. Jak widzę osoby, które relacjonują codziennie gdzie są, wyszli do teatru, kina, albo zdjęcia jedzenia bo są w restauracji - tragedia.HMK pisze: ↑31 sty 2026, 16:33Wypraszam sobie, nigdy nikomu nie wysłałem dickpicka.
Do sedna, tu bardziej IMO chodzi o to przyzwyczajenie i niechęć do straty passy dni. Ja najwięcej mam ich 3087, czyli zacząłem z jednym ze znajomych wysyłać sobie wzajemnie snapy 19 sierpnia 2017 xD
Co przedstawiają te zdjęcia? Czasami jakieś krótkie filmiki z tego co się akurat dzieje, czasami czarne tło/jakiekolwiek zdjęcie, żeby nie stracić passy.
Czy to głupie? Trochę tak, ale jak dla mnie to jest przede wszystkim chęć podtrzymania tej serii i robienie tego z przyzwyczajenia.
Co najczęściej wysyłam? A no czarne tło, jak stoję na światłach jadąc do roboty, jak oglądam mecz, stoję na parkingu w aucie, ot po prostu żeby cokolwiek wysłać. Trochę vibe tej serii dni na Duolingo, o której niedawno niektórzy tu pisali.
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 31 sty 2026, 22:17
Ilka
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 31 sty 2026, 22:38
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 lut 2026, 2:05
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 lut 2026, 7:25
To u mnie właśnie stuknęły 4 lata bez alko. Sądziłam, że bardziej będzie mnie ciągnąć, choćby okazjonalnie, ale zupełnie nie. I w tym czasie, mam wrażenie, jakaś rekordowa liczba osób, które znam, rzuciła picie. I tak naprawdę jedyną „grupą”, która ma z tym jakiś problem (klasyczne „ze mną się nie napijesz”), to pokolenie rodziców/wujków/teściów itd.
No ja nie wiem, czy ktoś już pytał, czy kandydatka ma na imię Ilona?
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 01 lut 2026, 8:13
19B10
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 01 lut 2026, 10:20
Tak. Ten model wydawał mi się najrozsądniejszy cenowo vs możliwości. Duży zbiornik na wodę (3 litry), trzystopniowy tryb ręczny i jeden automatycnzy (rozpoznaje poziom wilgotności w pomieszczeniu i gdy ta spada poniżej zaprogramowanego, to się włącza automatycznie), jest podświetlenie, które można wyłaczyć, w zasadzie nie wydaje żadnego dźwięku przy pracy.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 01 lut 2026, 11:28
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 01 lut 2026, 12:34
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lut 2026, 13:14
Ja już nawet nie wiem, ile to lat, chyba ponad 10 i nikt już nie proponuje (mało towarzyski jestemfutbolowa pisze: ↑01 lut 2026, 7:25To u mnie właśnie stuknęły 4 lata bez alko. Sądziłam, że bardziej będzie mnie ciągnąć, choćby okazjonalnie, ale zupełnie nie. I w tym czasie, mam wrażenie, jakaś rekordowa liczba osób, które znam, rzuciła picie. I tak naprawdę jedyną „grupą”, która ma z tym jakiś problem (klasyczne „ze mną się nie napijesz”), to pokolenie rodziców/wujków/teściów itd.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lut 2026, 16:21
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 8:44
johny batonik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio