Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 6

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 05 lis 2004, 14:24

JAREKK pisze: NA DZIEŃ DZISIEJSZY :
TO SA ZAWODNICY KTÓRZY SA PODSTAWOWYMI GRACZAMI W SWOICH KLUBACH , watpie zeby chcieli odejsc szczególnie ten 1 który jest uwielbiany w LONDYNIE . Rooney tez raczej nie planuje przeprowadzki do MADRYTU . Poza tym wzmocnien w lini ataku napewno nie bedzie przeciez jest OWEN , MORO , RAUL , RONALDO , GUTI którzy sa wystarczajacy . Wzmocniona zostanie zapewne linia pomocy i obrona ale jak zapowiada prezes i trener dopiero po sezonie , w co nie wierze napewno kogos sciagna w styczniu jak tylko zostanie otwarte okno transferowe
A CO BEDZIE ZA 2 albo 3 LATA MOZEMY TYLKO SIE DOMYSLAC ale jest to WATPLIWE zeby którys z tych zawodników został graczem REALU
tak to racja. real potrzebuje obroncow, bo atak ma

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

BUUUUUUUUUUUUUUU

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 05 lis 2004, 15:30

Ja wiem kogo kupią!!! GRZEGORZA RASIAKA (rasialdo) MARIUSZA LEWANDOWSKIEGO (lewandinho) & MARIUSZA KUKIEŁKE (kukaldo) sprzedadzą tych brudnych FIGÓW RONALDÓW sRAULÓW CASILLASÓW, SALGADÓW. CARLOSÓW SAMULEÓW, WOODGATEÓW OWENÓW MORIENTESÓW ZIDANOW BECKHAMÓW i sREAL bedzie tam gdzie jest jego miejce czyli: 4 liga!!

Visa el BARCA!!! AVE JUVE!! sREAL do przedszkola!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lis 2004, 15:32

Robben pisze:Też tak słyszałem.Nie chca nikogo sprowadzić na Santiago Bernabeu .Ciekawe dla czego nie chca nowego piłkarza w swojej kadrze.Może real juz nie ma kasy :lol:
Chyba Real opuści Ronaldo.Odejdzie do Interu który da za Ronaldo Adriana i Cordobe.Ale zobaczymy czy to prawda czy to ściema tylko :)
Hahaha głupszej ploty nie widziałem chyba w życiu :lol: Ronaldo za Adriano i jeszcze Cordobe? smiechu warte. Gruby juz mało wartościowy zawodnik za rozwijającą sie, bramkostrzelna gwiazde i do tego jeszcze Cordobe tak? Iner by chyba oszalał :roll:

Awatar użytkownika
ser91
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ser91 » 07 lis 2004, 12:53

Niech sobie kupią:

1.Tomasza Podgórskiego(Piast Gliwice)
2.Rasiaka

To napewno zostaną MISTRZAMI (4-tej ligi) :lol: :lol:

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 12:59

Realowi potrzeba kilku galaktycznych takich jak:
:arrow: Greg "FORREST" Rasiak
:arrow: Rysio z Klanu
:arrow: Tonio Tajner
:arrow: Jan Tomaszewski

bym zapomnial: REAL UPADL!!

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 08 lis 2004, 19:02

XBiT pisze:Realowi potrzeba kilku galaktycznych takich jak:
:arrow: Greg "FORREST" Rasiak
:arrow: Rysio z Klanu
:arrow: Tonio Tajner
:arrow: Jan Tomaszewski

bym zapomnial: REAL UPADL!!
Juz sam nie wiem czy mam sie smiac czy plakac :!:
Ten temat tez juz mnie drazni caly czas: Kto bedzie nowym galaktikos? Totti w Realu? itd. Moze teraz sie pobawimy kto bedzie nowym Juventino, Milanistą .... .
Zgadzam sie z tym ze Real upada i mam nadzieje ze sie nie podniesie ...

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 08 lis 2004, 19:23

Prezydent Realu Madryt -- Florentino Perez wysłał ostatniej nocy na San Siro pośredników, którzy rozmawiali z AS Romą o napastniku Antonio Cassano.

Perez przygotowuje właśnie ofertę pieniądze + napastnik -- Fernando Morientes w zamian za Cassano. Do wymiany napastników miałoby dojść w styczniowym okienku transferowym. Przedstawiciele Realu kontaktowali się z dyrektorem AS Romy -- Franco Baldinim ostatniej nocy.

”Nie możemy jeszcze podjąć decyzji, co z nim zrobimy” -- powiedział Baldini

”Na razie chcielibyśmy zostawić sobie możliwość powołania Cassano do końca sezonu”

”W przeszłości byliśmy w stanie tolerować jego zachowanie i godzić się z nim, ale tym razem on nie przyszedł na rozmowy by porozmawiać o jego skargach”

”Jeśli Cassano zaakceptuje nasze decyzje będzie mógł powrócić i grać w zespole”

”Teraz nie możemy zaakceptować jego karygodnego zachowania w stosunku do nas”

no i kto wie moze gdy Cassano "zmądrzeje" trafi do królewskiech i bedzie kolejnym galacticos. Choć ja jednak myśle ze Morientes jest lepszy od Cassano a napewno ze sprawami pozaboiskowymi Cassano moze jeszcze narobić Realowi i Romie duzo problemów wychowawczych niewiem czy ten transfer sie opłaci Realowi przeciez i tak czy siak Cassano nie bedzie gral w pierwszym skoro nie przebil sie Morientes no to wydaje mi sie ze Cassano i równie no ale kto wie moze bedzie najlepszym graczem Realu.
czas pokaże :wink:

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 08 lis 2004, 20:26

Radeek pisze:
Ten temat tez juz mnie drazni caly czas: Kto bedzie nowym galaktikos? Totti w Realu? itd. Moze teraz sie pobawimy kto bedzie nowym Juventino, Milanistą .... .
Po 1 jezeli cie drazni to po co sie udzielasz w tym temacie
po 2 w liga włoska ----> nowy temat ---->kto bedzie nowym Juventino albo Milanistą I PO KŁOPOCIE , nie jest ciezko to zrobic a po 3 REAL UPADŁ ostatnie wyniki wskazuja ze sie ODRODZIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 09 lis 2004, 19:22

JAREKK pisze:
Radeek pisze:
Po 1 jezeli cie drazni to po co sie udzielasz w tym temacie
po 2 w liga włoska ----> nowy temat ---->kto bedzie nowym Juventino albo Milanistą I PO KŁOPOCIE , nie jest ciezko to zrobic a po 3 REAL UPADŁ ostatnie wyniki wskazuja ze sie ODRODZIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety jak załoze taki temat zostanie zamkniety z podpisem ze takie sprawy sie zalatwia w temacie Juventus :cry: tak juz bylo jak ktos zalozyl "Spis kibiców Juventusu", gdy "Zgłaszajcie sie kibice Realu" nie zostal skasowany i chce zeby ktorys z moderatorow mi to wytlumaczy :!: :!: :!:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 09 lis 2004, 19:27

OK. ja spróbuję Ci to wytłumaczyć. Ten temat zostal założony już dawno i nie ma sensu go zamykać, jednak stwierdziliśmy że jeżeli inni zaczną zakładać takie tematy to już je zamykamy.

Awatar użytkownika
sd
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sd » 11 lis 2004, 11:48

wg mnie kolejnym Galacticos bedzie Totti :roll: Perez takich właśnie kupuje ja nie mam nic do Tottiego ale chodzi mi o to ze to by była kolejna mega gwaiazada w Madrycie ja wole takiego brazylijczyka Robinho albo argnetynczyka Mascherano, ale nie o ni nie przejdą do Realu ponieważ według pereza nie mają oni nazwiska :roll:

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 11 lis 2004, 16:18

Tottiemu zaoferował Real przed tym sezone ofertę przejścia do Realu ale Totti się nie zgodził.Mógł być najlepiej zarabiającym piłkarzem Realu.No cóż ale nie wypał.Następny był Vieira także się nie zgodził a Real oferował kupe kasy za tego pomocnika.W tym tygodniu także były pogłoski że do Realu trafi Edgar Davids który przed sezone przeniósł się z Barcy do Interu.I nie wiadomo co z tego wyjdzie.Mogli by kupić np:C.Ronaldo albo Diego z FC Porto Ci dwaj piłkarze napewno by się przydali Realowi.

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 12 lis 2004, 15:27

Masz świętą rację Robben ci 2 pomocnicy są tzw. ''Talentami'' oni wymiatają do tych 2 zawodników dodałbym jeszcze R.Quaresme świetny prawy pomocnik,Luis Figo powoli się kończy Zidane to samo a Beckham podobno nie będzie chciał w 2006 roku przedłużać kontraktu z Realem gdyż on i jego żona Victoria chcą się wziąść za aktorstwo :o co im raczej na dobre nie wyjdzie :P .Tych 3 ''młodocianów'' za 3 ''staruszków'' i Real wymiatał będzie przez kolejne jakieś 5 sezonów albo troche dłużej,ale nie rozumiem prezesa Florentino Pereza bierze nie potrzebnych zawodników jak np.Owen (choć się sprawdza i lubie tego zawodnika) bo mają np.świetnego Morientesa,jak myślicie dlaczego Camacho zrezygnował z funkcji trenra królewskich :?: bo nie miał żadnego wpływu na polityke fiskalną klubu tzn. nie mógł kupować kogo chce tylko musiał się konsultować to z Perezem,Camacho nie chciał Owena tylko za miast niego jakiegoś dobrego def.pomocnika albo ze 2 za cenę Owena.Ja wcale mu się nie dziwie bo po co operować zawodnikami dla których nie ma miejsca w wyjściowej 11.C.Ronaldo w Man.Utd. się nie sprawdzi tylko się niedaj boże zmarnuje,jest to wspaniały zawodnik uzdolniony bardzo technicznie.2 przykłąd po co im Robinho :?: jest to zawodnik na pozycję snajpera fakt iż jest dobry ale jak go pozyskają to będą mieli 5 zawodników na jedną pozycję (jak dobrze liczę) no ale coż polityka pana Pereza jest taka a nie inna i raczej się nie zmieni i zawodnicy jak i terenr musza to zaakaceptować i grać dalej albo przejść do innego klubu jak np. do Chelsea np.takiego Raula Chelsea przyjęła by go z otwartymi drzwiami z dnia na dzień podczas okna transferowego.Abramovich wypożyczł by mu samolot i kupił dom :P aby jak najszybciej Raul dotarł do Londynu.Ja gdybym operwoał taką kasą co Abramovich czy Perez to bym starał się o taki skład:

-------------------------Casillas-------------------------------
------Bonera-------Samuel-------Woodgate-----?-----------
-----Quaresma------Diego----Gerrard--------C.Ronaldo----
-------------Shevczenko-------------Adriano------------------

Ten skład by mi wystarczył Raula i Ronaldo bym oddał do innego klubu gdyż Ronaldo nic nie gra a Rulowi zapewne sie znudziło siedzenie od początku swojej kariery w jednym klubie a on by w każdym klubie sobie poradził napewno :) .(Ten skłąd to podałem bez przemyślenia w tym sensie że patrzyłem kto ma dobrą forme oprócz Gerarda który ma kontuzję.) i nni zawodnicy też byli by porozsypyawni po innych klubach,linia obrony tylko by została ale woodgate ma kontuzje więc jeszcze jeden ŚO by im się też przydał np. Mexes z AS Romy a jeden z def.pomocników którego tam nie podałem to Daniele de Rossi także z AS Romy (wymiatacz).

Pozdro....

(Jestem nowym użytkownikiem ale znam się ''troche'' na sporcie...
:wink: ).

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 24 gru 2004, 8:53

Ten temat jest stworzony do komentowania wszystkich plotek, informacji, faktów transferowych w Primera Division.

Za założenie osobnego tematu dotyczącego jakiegoś transferu itp. posypią się ostrzeżenia.

Topic zostaje przyklejony.

PS. Na podobne tematy mozna również dyskutować w tematach dotyczących poszczególnych klubów.

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 03 sty 2005, 19:53

Arrigo Sachi wraz z Emilio Butragueńo chcą sprowadzić na Santiago Bernabeu młodego Javiera Mascherano. Mógłby on grać w LM, ma włoskie korzenie więc paszport europejski nie byłby problemem. Wielu w Argentynie nazywa go następcą Redondo, a sam Mascherano deklaruje chęć gry w Madrycie. Co myślicie o potencjalnym nowym nabytku Królewskich????

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”