Zawieszenie na 2 mecze dostał Cordoba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 maja 2006, 9:17
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 06 maja 2006, 9:31
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 maja 2006, 9:40
DeViL DaM pisze:Szczerze Interowi przydał by się Toni, bo to dobry zawodnik, a Inter wkońcu mógłby kupić kogoś dobrego Może Adriano jet dobry, ale nie wdzięcznik z niego straszny, to co prezentuje w tym sezonie przynajmniej z tegoco widziałem tozero zaangażowania w grę! pozdro
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 maja 2006, 10:54
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 06 maja 2006, 15:55
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2006, 16:07
Martin Pellegrino pisze:8. jest jeszce Keita (nie pamiętam imienia) - gra w jakimś klubie we Francji bodajże Lens - prawoskrzydłowy, zbierający pochlebne opinie za swoją grę.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 06 maja 2006, 16:19
Być może. League 1 jest dla mnie tematem tabu, nigdy nie byłem jej jakimś wielkim zwolennikiem i może stąd ta gafa. Ale i tak wydawało mi się, że to jest prawoskrzydłowy*_Zaza_* pisze:Seydou Keita - Defensywny pomocnik Lens Wink nie prawoskrzydłowy. Nie wiem czemu tak uważasz może dla tego że oni grając 4-3-3 gra w drugiej lini pomocy Wink Ciekawy gracz obok Momo Diarry jeden z tych o którego będzie walka w Ligue 1 Smile
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 06 maja 2006, 16:24
*_Zaza_* pisze:Chyba że zdecyduje się pozostać nowym Batigolem na Artemio Franchi i potem o nim beda krążyły legendy
Martin Pellegrino pisze:Daniele de Rossi - Podobno Spaletti bardzo chce mieś w swoich szeregach Davida Pizzaro, którego z kolei nie chce już Moratti. I tak oto powstał pomysł: a może Pizarro za de Rossiego? Zobaczymy. Jak dla mnie piłkarz solidny, mimo młodego wieku na stałe zadomowił się w Squadra Azzura i Romie.
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 06 maja 2006, 16:32
Nigdy nie mów nigdygoofii pisze:Bzdura. Daniele jak kiedys tam odejdzie to napewno nie bedzie to klub z Wloch ...
Ten transfer jest także wielce prawdopodobny, ale słyszałem, że Aguerro (ten co niby już w Atletico miał być) ma trafić na Sycylię więc sam nie wiem po co Pizarrogoofii pisze:bardziej prawdopodobne jest ze kiedy Grosso powedruje na San Siro to w odwrotnym kierunku uda sie wlasnie Pizzaro...
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 maja 2006, 21:13
Martin Pellegrino pisze:że Aguerro (ten co niby już w Atletico miał być) ma trafić na Sycylię więc sam nie wiem po co Pizarro
Hmm po transferze Vieriego do Mialnu nic nie jest niemożliwegoofii pisze:Bzdura. Daniele jak kiedys tam odejdzie to napewno nie bedzie to klub z Wloch
Martin Pellegrino pisze:Niespodzianką może być powołanie młodego (17 lat) napastnika Szweda Gorana Slavkovskiego
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 maja 2006, 19:53
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 maja 2006, 14:58
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 12 maja 2006, 15:06
UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 13 maja 2006, 9:09
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 maja 2006, 9:47
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited