Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 13 maja 2006, 9:09

No i niemal po sezonie - sezon ponizej oczekiwan - dobrze ze jest Puchar Włoch - ale szkoda odpadnięcia z LM pechowego z Villareal :(
mysle ze gdybysmy ich przeszli to ten półfinał juz by poprawil nastroje co nieco :)
Ogolnie mam ciezki dylemat i nie wiem co sadzic o planach Interu na kolejny sezon ...
Czy Mancini ma zostac czy odejsc ?
Jesli by mial przyjsc w jego miejce Capello to jestem za Capello - ale jak jakis cienki trener to niech lepiej zostanie w Inerze i kontynuje swoją prace - tyle ze moim zdaniem powinno po sezonie nastąpic lekkie odmłodzenie składu - najlepiej włoskimi kopaczami ...
Podziekowałbym za współprace graczom takim jak :
1) Favalli
2) Mihajlovic
3) Wome
4) Ze Maria
5) Killy Gonzales
6) Recoba

Oni poprostu nie spełniają pokładanych w nich nadzieji, są czesto kontuzjowani no i w wiekszosci juz starzy :)

Na ich miejsce dobrze by było sciągnąć solidnych obrońców - z 2
i dobrego napastnika - 1

Obronych których bym najchętniej widział u nas to 2 z Palermo - Grosso i Barzagali

Do pomocy mógłby się nadać na prawe skrzydło ofensywnie grający Esposito z Cagliari ...

A co do napadu to ciezki orzech do zgryzienia - może Tavano ? Jesli nie okaze sie zbyt drogi ?
Toni będzie raczej nie do wyjęcia - wiec moze Cassano - chociaz za nim nie przepadam - ale to chyba pod warunkiem ze trenerem bedzie Capello - jak wiadomo on jako jedyny potrafil nad nim zapanowac :)
W sumie napadzior mogl by byc w ostatecznosci zagraniczny - Nawet Ruud Van Nisterloy mogl by sie przydac :)

Forza Grnde Inter !!!

Wróć do „Włochy”