Żałuję ale nie, chłopaki z kanału w drezdenku by mogli wykupić cała twoją rodzinę.johny batonik pisze: ↑wczoraj, 8:44Przynajmniej jeszcze przychody z tego kanału youtube masz w tym Drezdenku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 8:46
Żałuję ale nie, chłopaki z kanału w drezdenku by mogli wykupić cała twoją rodzinę.johny batonik pisze: ↑wczoraj, 8:44Przynajmniej jeszcze przychody z tego kanału youtube masz w tym Drezdenku
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 8:53
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 8:55
A powinieneś, bo jesteś zwykłym murzyńskim batonikiem.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 8:56
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 8:58
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 9:31
Tutaj cloner pracuje https://www.youtube.com/@PanzLombardu/videos
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 9:36
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » wczoraj, 9:44
To jednak nie oni.johny batonik pisze: ↑wczoraj, 9:31Tutaj cloner pracuje https://www.youtube.com/@PanzLombardu/videos
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » wczoraj, 11:58
Ogólnie właśnie tego typu komentarze skasowałem.Chłop przecież nie ma zielonego pojecia o piłce, widziałeś kiedyś jego wypowiedź o futbolu? Typowy zakompleksiony informatyk
Tak, usunąłem łącznie jakieś 3-4 posty w dziale technicznym bo albo były nie na temat, albo obraźliwe albo były kombinacją powyższych.usuwa niewygodne posty, mam dziesiątki screenshotów
Sek w tym, że nie jestem tutaj zatrudniony i to co tutaj działam - np gdy macie jakiś problem z działaniem forum albo dodaję wrzucanie obrazków - robię w swoim wolnym czasie. Akurat wynikła dość nagle sprawa migracji na lepszy serwer - zagadałem do petru i sprawy potoczyły się szybko. Był problem z bazą danych i php, których nie przewidziałem, stąd zrobiła się obsuwa.byłoby miło, gdyby inni mogli zobaczyć, że zatrudniony informatyk nie ma pojęcia o piłce, pewnie myślał że poniedziałek to spokojny dzień dla forum
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 12:00
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » wczoraj, 12:01
polecam nie reagowac, jemu tylko o to chodzi.czubatka pisze: ↑wczoraj, 11:58Żeby nie śmiecić w technicznym, pozwolę sobie tu wrzucić małe sprostowanie, co do poniższego posta:
viewtopic.php?p=2036238#p2036238
Ogólnie właśnie tego typu komentarze skasowałem.Chłop przecież nie ma zielonego pojecia o piłce, widziałeś kiedyś jego wypowiedź o futbolu? Typowy zakompleksiony informatyk
Tak, usunąłem łącznie jakieś 3-4 posty w dziale technicznym bo albo były nie na temat, albo obraźliwe albo były kombinacją powyższych.usuwa niewygodne posty, mam dziesiątki screenshotów
Sek w tym, że nie jestem tutaj zatrudniony i to co tutaj działam - np gdy macie jakiś problem z działaniem forum albo dodaję wrzucanie obrazków - robię w swoim wolnym czasie.byłoby miło, gdyby inni mogli zobaczyć, że zatrudniony informatyk nie ma pojęcia o piłce, pewnie myślał że poniedziałek to spokojny dzień dla forum
Ogólnie chciałem się z wami podzielić, że męczą mnie te docinki i nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja, że muszę się z tego tłumaczyć. Do tej pory to zlewałem ale w końcu przyszła i taka smutna dla mnie konstatacja.
![]()
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 12:07
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 12:11
Obawiam się batoniku, że jest odwrotnie. Zakompleksiony czubatka nie wytrzymywał krytyki, wolał posty usuwac niż się do nich odnosić, dopiero dziś gdy napisałem ze mam screenshoty to nagle zaprzestał usuwania moich postówjohny batonik pisze: ↑wczoraj, 12:07Nie przejmuj się czubatka. Cloner to wampir energetyczny, zakompleksiony Patryk Vega. Pamiętaj, że na nas zawsze możesz liczyć.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio