venomik pisze: ↑04 lut 2026, 20:57Nie pierwszy raz udowadniasz, że Tobie po prostu brakuje zrozumienia perspektywy innej osoby. Swoje poglądy projektujesz na innych ludzi i ciągle Ci się wydaje, że jak ktoś nie ma takich samych jak Ty, to ma po prostu błędne albo zmieni wkrótce. Zamknięte klapki.
O ile jakoś w kwestiach społecznych poziom zamknięcia jest dość częsty, ale jak widać Ty masz klapki na oczach nawet w tak przyziemnych sprawach:idź teraz po piłę i sobie tę rękę ucinaj. Bo ja już 35 lat mam za sobą i nie mam zamiaru ani nic na balkonie uprawiać, ani nie uprawiałbym niczego mając dom i ogrodek. Po prostu nie moja bajka.johny batonik pisze: ↑04 lut 2026, 20:40Ale to do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć. Teraz jakiś 25 latek napisze, że woli sobie na kanapie poleżeć, ale dam sobie rękę uciąć, że jak będzie miał 35 lat i zacznie na balkonie w bloku sadzić jakieś swoje uprawy, to pomyśli "gdybym miał dom i swój ogródek, tyle bym tam nasadził, poeksperymentował"
Ty jesteś jakiś specjalny?johny batonik pisze: ↑04 lut 2026, 20:40No i dlatego nie ma co wypisywać wyższości mieszkania nad domem i odwrotnie, bo każde z nich ma swoje plusy i minusy. Nie ma tak, że coś jest lepsze.