Lippi moze miec problem ze skompletowaniem kadry na Mundial! Odpadł mu Buffon, Maresca(Dobry mecz w Finale Uefa) oraz Iaquinta! Jak dobrze pójdzie na MŚ pojedzie Totti i reszta młodzieniachów...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 maja 2006, 12:18
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 maja 2006, 13:03
UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 maja 2006, 13:09
To by byla glupota... karac wszystkich za wybryk nielicznych... juz to gdzies pisalem..co ma do tej sprawy np Totti?! Perotta?! De Rossi?! Panucci?!(tego to Lippi nie chce wziasc ale wobecnej sytuacji mozliwe ze bedzie zmuszony) Materazzi?! Amelia?! czy chocby Toni?! dlugo bu tu wymieniac.. To ze bada "ch..ja" robila jakies ustawki i byla zamieszana w jakies walki...to ich okarac..a nie ogol zawodnikow..i takze kibicow bo to oni tez duzo straca z MS bez Wlochow!!! KARAC JEDNOSTKI!!! NIE WSZYSTKICH!!!UltraInter pisze:"Cesarz" powiedział że FIFA może niedopuścić Włoch do MŚ. Wtedy było by źle
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 maja 2006, 13:13
UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 maja 2006, 13:46
tzn za czym?! za karaniem ogolu czy jednostek?! bo karanie ogolu jest tutaj bardzo niesprawiedliwe... no a jednostki..jak zostana szybko ukarane bede zadowolony...ale niech nie bedzie jeszcze tak ze ta sprawa sie odbije na formie Italii w MS...chociaz wydaje mi sie ze nie mam na co liczyc...UltraInter pisze:Ja nie jestem za tym !
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 maja 2006, 14:08
UltraInter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 maja 2006, 15:21
Taaaak... bez Buffona, Cannavaro, Zambrotty czy Camora Italia miala by duże szanse...dzieciol31 pisze:a wisz ze wcale bym sie nie zdziwil...ze by tak bylo...i nawet nie wem czy nie okazalo by sie to strzalem w 10...jechac bez pilkarzy Juve...bo przeciez mamy i kalsowych barmkarzy obroncow pomocnikow... naprawde Buffon, czy kto inny jest do zastapienia...BartekTS pisze:Cos czuje, że jesli pojadą na Mundial skład Włochów moze byc z Tottim czy Del Piero ale bez kilku klasowch graczy którzy se Totka robili
TE MS MUSZA BYC NASZE!!! FORZA ITALIA!!!
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 maja 2006, 15:26
ossy pisze:Taaaak... bez Buffona, Cannavaro, Zambrotty czy Camora Italia miala by duże szanse...
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 maja 2006, 15:30
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 maja 2006, 15:36
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 maja 2006, 15:46
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 maja 2006, 15:52
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 maja 2006, 15:52
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 maja 2006, 15:54
chodzi mi o to ze tacy gracze jak Amelia Grosso molodzi i co prawda malo doswiadczeni moga grac lepiej z tego wzgledu ze beda chcili sie pokazac... wniosa duzo swizosci w poczynanie zespolu... moze to byc strzal w 10 taki obrot sprawy i wprowadzenie taki pilkarzy moze dac im kopa, ktorego nie da im nic innego... ale moze tez okazac sie katastrofa...to sa domysly...ossy pisze:P.S. Ja nic nie sugeruje z Zmbro czy Canną, ale to dzieciol napisal ze strzalem w 10 jest jechac bez graczy SD, a czy aby napewno?
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 maja 2006, 16:01
AmbrosiniŁukasz[ACM] pisze:Ossy za Buffona może grać śmiało Abbiati, nie popełnia kiksów i ma doświadczenie. Wiadomo że to nie to samo co Gigi ale nikt nie może powiedzieć że jest słaby. Barzagli to również dobry, młody i obiecujący obrońca. Na takich imprezach młodzi chcą się pokazać a woli walki mu odmówić nie można. Z Zambrottą jest problem ale Lippi sobie poradziZa Camoranesiego może grać Ambrosini i Lippi troche inaczej ustawi zespół. Nie jest tak źle żeby przekreślać już Włochów.
ossy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio