Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 13 maja 2006, 18:08
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 maja 2006, 18:12
chcesz nr gg do clonera ?RóżA pisze:AA Genk czy Austrii Wiedeń
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 maja 2006, 18:14
Tak samo jak 90% forumowiczów. "Brat miał koszulkę Juve to i ja je polubiałem"Niggaz pisze:To powiedz mi w jaki sposób daną drużyną może się zainteresować dzieciak?
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 maja 2006, 18:16
Widzewowi zaczalem kibicowac jak przegral mistrzostwo z Legia w 95 roku. Z kibicowaniem Realowi nie mialem wyjscia, wiec nawet nie pamietam kiedy pierwszy mecz obejrzalem. No wiec z tymi sukcesami to bywa roznie.RóżA pisze:Prawie każdy z nas kibicuje właśnie dlatego tym większym klubom- bo odnoszą jakieś sukcesy
Fakt, cloner zbanowanyRóżA pisze:Trudno jest spotkać kogoś, kto kibicuje załóżmy AA Genk czy Austrii Wiedeń
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 maja 2006, 18:18
Racja, od czegoś trzeba zacząć i dla młodych kibiców piłki nożnej taki bodziec jak Roni jest bardzo duży. Nie ukrywajmy że jest teraz sprzedawany jak ciepłe bułeczki. To jest normalne, jest koleś dobry i robie furore, wpada w oko itd. Jedyne co mnie denerwuje to jak oglądam mecz Barcy i widze jak Roni przyjmuje piłke na klate i jest to odrazu genialne zagranieNiggaz pisze: Nie wiem dlaczego nowi kibice mają być pechowcami z tego względu, że akurat mamy Dinho w drużynie. Pechowcami z tego względu, że każdy kto zacznie kibicować Barcelonie w bierzącym okresie zostanie zakwalifikowany jako fan Ronaldinho itd. Paranoja. Jestem przekonany, że przynajmniej część z nich będzie za kilka lat normalnymi kibicami Barcelony. Od czegoś trzeba zacząć.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 maja 2006, 18:20
A tymczasem spośród tych 90% zdecydowana większość nie ma rodzeństwaCorinthians pisze:Tak samo jak 90% forumowiczów. "Brat miał koszulkę Juve to i ja je polubiałem"
Twój wyjątek niczego nie zmienia tutaj. Być może polubiłeś Real bo Ci się koszulki spodobały. Wcale nie lepszy powód niż sympatia do Ronaldinho w przypadku nowych kibiców Barcy.Krzysztof Jarzyna pisze:Z kibicowaniem Realowi nie mialem wyjscia, wiec nawet nie pamietam kiedy pierwszy mecz obejrzalem. No wiec z tymi sukcesami to bywa roznie.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 maja 2006, 18:24
Tata mi kazal. A bylem za mlody, zeby sie sprzeciwiacNiggaz pisze:Być może polubiłeś Real bo Ci się koszulki spodobały.
Proste. Prawie tak jak klatka piersiowa kulturystkiNiggaz pisze:Sukcesy pomagają usłyszeć o klubie. Po prostu.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 13 maja 2006, 18:27
Krzysztof Jarzyna pisze:Widzewowi zaczalem kibicowac jak przegral mistrzostwo z Legia w 95 roku.
fieldy pisze:chcesz nr gg do clonera ?
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 maja 2006, 18:37
Ja mam dwie siostry juz odpadamNiggaz pisze:Corinthians pisze: Tak samo jak 90% forumowiczów. "Brat miał koszulkę Juve to i ja je polubiałem"
A tymczasem spośród tych 90% zdecydowana większość nie ma rodzeństwa Laughing
Ja już nawet nie czytam nic o calcio. Niestety musze czytać wypowiedzi pod komentarzami. Juz mi się nie dobrze robi.Łukasz[ACM] pisze:Oderwałem się od włoskiego bagna
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 maja 2006, 18:47
a nie nudzi ci się, ze nic nie zdobywają co roku ?Babel pisze:Jestem ciekaw czy nie najwazniejszym czynnikiem jaki ma wpływ na dalsze żarliwe kibicowanie Interowi jest ich indolencja w zdobywaniu trofeow. Gdyby zdobywali je tak co roku to mogoby mi się to znudzić.
zdjął ci moda - teraz bana dostanieszKrzysztof Jarzyna pisze:I cale szczescie, bo byc moze dzisiaj popieprzalbym w koszulce o kolorach zgnitej czerwieni i brudnego blekitu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 maja 2006, 19:09
Nuda? Nazwałbym to złość. Mam nadzieje że piłkarze tez taką odczuwają, bo czasami wygladaja jakby im to koło dupy latało. Może mi się tylko tak zdaje, bo przyczyna tej indolencji jest chyba jednak inna - piłkarski poker.fieldy pisze:a nie nudzi ci się, ze nic nie zdobywają co roku ?
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ArekS » 13 maja 2006, 20:46
ArekS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michalson » 13 maja 2006, 21:09
Michalson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zomo » 13 maja 2006, 21:24
zomo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 13 maja 2006, 21:36
Piotr
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin