Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 08 lut 2026, 20:19
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 08 lut 2026, 20:28
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 08 lut 2026, 20:52
Tennessee

Kuba199292

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 lut 2026, 21:14
Wynika to chyba z tego że kiedy u większości budowały się kibicowskie sympatie/antypatie, to Man City nic nie znaczyło. Natomiast o ile 'kibicowanie' City w walce o mistrza u kibiców Liverpoolu, Arsenalu czy Chelsea jeszcze można w ten sposób wytłumaczyć, o tyle grupą która od lat najgłośniej kibicuje City są fani... Man United, co jest przynajmniej z mojej perspektywy kompromitacją tych ludzi. Jakoś oczami wyobraźni nie widzę jak fani Liverpoolu skaczą z radości na 6 mistrzostwo z rzędu Evertonu "bo nie Arsenal" albo fani Milanu z 6. mistrzostwa z rzędu dla Interu "bo nie Napoli". Często mówi się o danym mieście że jest w barwach danej drużyny na podstawie wyników sportowych - np Londyn jest czerwony ect. No to Manchester jest tak bardzo błękitny, że najgłośniej z mistrzostw dla City cieszą się na Old Traffford. Humilitation totalne i dziwię się że fani czerwonych diabłów nie widzą jaką sobie laurkę wystawiają.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 lut 2026, 12:31

sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 09 lut 2026, 12:37
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 09 lut 2026, 13:43
Trochę takie jakby na siłę do czegoś się przypierdalać, w sensie, że trochę śmiesznie wyszło, jeden faulował drugiego i na odwrót, a potem wychodzi ludzka twarz, jest moment jakaś szybka wymiana zdań, delikatny żart i uśmiech. Wyglądało to super naturalnie. Takie ja odniosłem wrażenie.sickstick pisze: ↑09 lut 2026, 12:31A tutaj o czym pisałem wczoraj - Szobo załamany po tym jak City dostało karnego na zwycięstwo w 90 minucie. Śmieszkowali sobie tak dobrą minutkę. Wszystko kilka minut po tym jak zjebał gola na 1:1 łamiąc linię spalonegoPiłkarze w dzisiejszych czasach mają przedziwny mental.
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 lut 2026, 13:48
Ale to śmieszkowanie miało miejsc po podyktowaniu rzutu karnego, te faule o których piszesz były kilka minut później. Totalnie ci się pomyliły zdarzenia na boiskuTennessee pisze: ↑09 lut 2026, 13:43Trochę takie jakby na siłę do czegoś się przypierdalać, w sensie, że trochę śmiesznie wyszło, jeden faulował drugiego i na odwrót, a potem wychodzi ludzka twarz, jest moment jakaś szybka wymiana zdań, delikatny żart i uśmiech. Wyglądało to super naturalnie. Takie ja odniosłem wrażenie.sickstick pisze: ↑09 lut 2026, 12:31A tutaj o czym pisałem wczoraj - Szobo załamany po tym jak City dostało karnego na zwycięstwo w 90 minucie. Śmieszkowali sobie tak dobrą minutkę. Wszystko kilka minut po tym jak zjebał gola na 1:1 łamiąc linię spalonegoPiłkarze w dzisiejszych czasach mają przedziwny mental.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 09 lut 2026, 13:57
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 09 lut 2026, 14:40
Zygmunt-1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio