nawet klapy od maski nie szło otworzyć, bo była skorupa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 lut 2026, 16:25
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 lut 2026, 16:27
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 lut 2026, 16:28
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 lut 2026, 16:33
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 lut 2026, 16:37
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 lut 2026, 16:38
Ktoś Ci tak z premedytacją zrobił kluczami czy może być coś przypadkowego?
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 09 lut 2026, 16:49
Pare osób w pracy też ostatnio miało rysy na aucie. Oczywiście monitoring akurat w tym miejscu nie działa, od tej strony budynku
Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 lut 2026, 17:07
Nie ogrzał Ci się od ciepła z silnika?sickstick pisze: ↑09 lut 2026, 16:27Mi 3 tygodnie temu tych skrajnych mrozach zamarzł płyn do spryskiwaczy, niby zimowy na -20 z Orlenu, a najwyraźniej już przy -15 nie dał rady. Na trasie Śląsk-Opolskie musiałem zjechać z A4 i pojechać zadupiami (czyli przez nieodśnieżone zaspy), bo niedziałający spryskiwacz + ten syf specyficzny autostradowy (który jest jeszcze mocniejszy przy śniegu/deszczu) sprawił że po 5 minutach jazdy nie widziałem już dosłownie nic przez przednią szybę (taki filtr zabierający 90% widoczności) i musiałem kontrolować drogę wystawiając łeb przez boczną szybę. Hardkorowy moment![]()
Mr.Chris
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 09 lut 2026, 18:39
U kolegi w bloku typ na swój garaż zrobił licytację wśród mieszkańców i opierdolił go za stówę, do tej pory mnie to szokuje.
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 09 lut 2026, 18:47
Zapotrzebowanie twarzy takie ceny. Przecież jest sporo osiedli, na których jeśli nie masz na własnośc miejsca albo garażu to po prostu nie zaparkujesz i czekają Cię codzienne spacery i to nie takie krótkie. U mnie na ulicy parkują ludzie co mieszkają na osiedlu obok czyli po auto każdego czeka spacer 400 metrów o poranku. Generalnie pewnie nie byłby to problem gdyby nie to, że tych miejsc i tak nie ma dużo a i z mojego osiedla ludzie tu parkują. Jak już się nic nie znajdzie to lipa bo wtedy to już naprawdę w okolicy nie ma jak zaparkować auta zgodnie z przepisami, dlatego myślę że jakbym potrzebował kupić drugi garaż, a niebawem będzie taka potrzeba to trzeba się liczyć z wydatkiem ponad sto kafli.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 09 lut 2026, 19:17
był skorpion?venomik pisze: ↑09 lut 2026, 16:38Ktoś Ci tak z premedytacją zrobił kluczami czy może być coś przypadkowego?
Tak czy inaczej współczuję.
Ja dziś wylądowałem tak kompletnie od czapy na aqua aerobiku![]()
Siedzę sobie pare dni w Krakowie i w piatek na imprezie 'poznałem' dziewczynę. Fajnie się tannczyło, wiec tak na koniec pytam czy następnego dnia też przychodzi potanczyć. To moze też przyjdę. Wiec wymieniamy się kontaktami, a tu się okazuje, że już jesteśmy znajomymi na FB - dodalismy się w 2024, jak się poznalismy w Poznaniu ;]
A że akurat potrzebuję z pewnych wzgledów odpowiedniego tangowego filmiku to spytałem czy nie pomoże mi w nagraniu. I tak spędziliśmy wspólnie sporą część niedzieli. I gdzieś na pizzy po nagraniu padła propozycja aqua aerobiku nastepnego dnia. Mysle sobie, że to kompletnie dziwaczny i śmieszny pomysl proponować coś takiego i to jeszcze niemal obcej osobie. Poza tym ja normalnie pracuję. Wiec cała idea jest dość absurdalna.
Więc po chwli zastanowienia - zgodziłem się ;]
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 lut 2026, 19:33
Było co?
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 lut 2026, 21:51
venomik pisze: ↑09 lut 2026, 16:38Ja dziś wylądowałem tak kompletnie od czapy na aqua aerobiku
Siedzę sobie pare dni w Krakowie i w piatek na imprezie 'poznałem' dziewczynę. Fajnie się tannczyło, wiec tak na koniec pytam czy następnego dnia też przychodzi potanczyć. To moze też przyjdę. Wiec wymieniamy się kontaktami, a tu się okazuje, że już jesteśmy znajomymi na FB - dodalismy się w 2024, jak się poznalismy w Poznaniu ;]
A że akurat potrzebuję z pewnych wzgledów odpowiedniego tangowego filmiku to spytałem czy nie pomoże mi w nagraniu. I tak spędziliśmy wspólnie sporą część niedzieli. I gdzieś na pizzy po nagraniu padła propozycja aqua aerobiku nastepnego dnia. Mysle sobie, że to kompletnie dziwaczny i śmieszny pomysl proponować coś takiego i to jeszcze niemal obcej osobie. Poza tym ja normalnie pracuję. Wiec cała idea jest dość absurdalna.
Więc po chwli zastanowienia - zgodziłem się ;]
Serce rośnie jak się czyta jak się chłopaki tak szybko uczą
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 10 lut 2026, 10:42
Conrado
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio