Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Przema
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1059

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Przema » 09 lut 2026, 18:47

19B10 pisze:
09 lut 2026, 18:39
1234 pisze:
09 lut 2026, 16:33
W moim bloku garażu nie ma, a ceny garażowania prywatnie są tak absurdalne, że to pierdole i sobie stoi pod chmurką.

Nie za bardzo mi się uśmiecha żeby kupować garaż za 90k PLN. A takie oferty u mnie są.
U kolegi w bloku typ na swój garaż zrobił licytację wśród mieszkańców i opierdolił go za stówę, do tej pory mnie to szokuje.
Zapotrzebowanie twarzy takie ceny. Przecież jest sporo osiedli, na których jeśli nie masz na własnośc miejsca albo garażu to po prostu nie zaparkujesz i czekają Cię codzienne spacery i to nie takie krótkie. U mnie na ulicy parkują ludzie co mieszkają na osiedlu obok czyli po auto każdego czeka spacer 400 metrów o poranku. Generalnie pewnie nie byłby to problem gdyby nie to, że tych miejsc i tak nie ma dużo a i z mojego osiedla ludzie tu parkują. Jak już się nic nie znajdzie to lipa bo wtedy to już naprawdę w okolicy nie ma jak zaparkować auta zgodnie z przepisami, dlatego myślę że jakbym potrzebował kupić drugi garaż, a niebawem będzie taka potrzeba to trzeba się liczyć z wydatkiem ponad sto kafli.

Wróć do „Hyde Park”