W następnym to go pewnie już nie będzie w Legii .Marco_Van_Basten pisze:Może w następnym sezonie Włodar sie przebudzi Smile

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 12 maja 2006, 16:10
W następnym to go pewnie już nie będzie w Legii .Marco_Van_Basten pisze:Może w następnym sezonie Włodar sie przebudzi Smile
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 maja 2006, 17:17
Sporting zrzekł się praw do EdsonaMartinho pisze:Prawda jest taka ze jak jeden z klubow ktory bedzie chcial go kupic i zlozy oferte Sportingowi a ten ja zaakceptuje to na drugi dzien juz go nie bedzie w Wawie
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 12 maja 2006, 17:30
Z tego co dzisiaj wyczytałem, to Legia już nie jest zainteresowana sprowadzeniem ich do Warszawy. I bardzo dobrze, bo wydaje mi się, że byłaby to strata pieniędzy. Jednak Wdowczyk interesuje się Sosinem z CypruScyzoryk pisze:A podobno Legia ciągle interesuje się Olisadebe i Wichniarkiem .
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 maja 2006, 18:47
Zico_FCI pisze:Sporting zrzekł się praw do Edsona
Bobohawk pisze:Jednak Wdowczyk interesuje się Sosinem z Cypru
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 maja 2006, 21:27
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 maja 2006, 21:36
Martinho pisze:Gdzie ta wasza Legia ktora miala Wisle pojechacMieli byc ponoc podwojnie zmobilizowani... Po pierwszej polowie Wisla prowadzi 1:0 po bramie Brozka
Jest zespolem nieco lepszym na boiska... Legia oddala tylko 1 celny strzal na bramke Pawelka i to pod konie pierwszej polowie... Ciekawe czemu Predator nie gra... Po stronie Wisly dziwie sie ze w ataku nie gra ostatnio bedacy w niezlej formie Paulista tylko Piotrek Brozek... Ale bracia Brozkowie niezle sie rozumieja na boisku
![]()
Dzisiaj popsujemy fete LegionistomWdowiec niech wreszcie przejrzy na oczy i niech nie mysli nadal ze tylko on umie prowadzic druzyne a reszta szkoleniowcow to pionki... Wisla bez Blaszczykowskiego i Kryszala radzi sobie niezle z Legia
Oby Legia tylko nie "pokazala klasy" w el do LM
dzisiaj Legia gra poprawnie wcale nie graja katastrofelnie
No ale Wisla jest lepsza
Czekamy na druga polowe i kolejne bramki dla Wisly
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 maja 2006, 22:00
tak sobie przed emczem myślałem o tym hicie naszej rodzimej ligi. I doszedłem o wniosku, ze jak Wisła wygra, to niektórzy kibice tego klubu będą pisać, ze i tak Wisła wygrała i jest najlepsza, a kibice Legii będa mogli się usprawiedliwiać mówiąc, że mistrza mają i po układzie tabeli widac kto jest lepszy.Martinho pisze:Gdzie ta wasza Legia ktora miala Wisle pojechac Question Mieli byc ponoc podwojnie zmobilizowani... Po pierwszej polowie Wisla prowadzi 1:0 po bramie Brozka Wink Jest zespolem nieco lepszym na boiska... Legia oddala tylko 1 celny strzal na bramke Pawelka i to pod konie pierwszej polowie... Ciekawe czemu Predator nie gra... Po stronie Wisly dziwie sie ze w ataku nie gra ostatnio bedacy w niezlej formie Paulista tylko Piotrek Brozek... Ale bracia Brozkowie niezle sie rozumieja na boisku Wink
Dzisiaj popsujemy fete Legionistom Wink Wdowiec niech wreszcie przejrzy na oczy i niech nie mysli nadal ze tylko on umie prowadzic druzyne a reszta szkoleniowcow to pionki... Wisla bez Blaszczykowskiego i Kryszala radzi sobie niezle z Legia Wink Oby Legia tylko nie "pokazala klasy" w el do LM Wink dzisiaj Legia gra poprawnie wcale nie graja katastrofelnie Wink No ale Wisla jest lepsza Wink Czekamy na druga polowe i kolejne bramki dla Wisly
chciałes napisać - oby nie pokazała tego co Wisła w meczach z teoretycznie słabszymi przeciwnikami. Jak na razie remis.Martinho pisze:Oby Legia tylko nie "pokazala klasy" w el do LM
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 maja 2006, 22:02
A ja myślałem że obie drużyny się specjalnie zmobilizują na ten meczMartinho pisze:Mieli byc ponoc podwojnie zmobilizowani...
Myślałem że to Petrescu całą II rundę świetnie prowadzi drużynę a wszyscy i wszystko jest przeciwko Wiśle i tylko dlatego lepsza drużyna jest w W-wie bo zdobyła tytułMartinho pisze:Wdowiec niech wreszcie przejrzy na oczy i niech nie mysli nadal ze tylko on umie prowadzic druzyne a reszta szkoleniowcow to pionki...
Martinho pisze:dzisiaj Legia gra poprawnie wcale nie graja katastrofelnie
48' Vuković - 1:1 póki coMartinho pisze:Czekamy na druga polowe i kolejne bramki dla Wisly
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 13 maja 2006, 22:17
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 maja 2006, 22:33
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rabbi » 13 maja 2006, 22:43
rabbi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 14 maja 2006, 0:53
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 maja 2006, 1:12
W sumie infantylna napinka. Przecież to nie dotyczy wyłącznie Wisły. Wystarczy przypomnieć sobie FC Zurich i Terek Grozny. Ale z resztą posta się zgadzam.fieldy pisze: chciałes napisać - oby nie pokazała tego co Wisła w meczach z teoretycznie słabszymi przeciwnikami. Jak na razie remis.
Dokładnie. Napinanie się na necie to też forma błaznowania.Lukaz pisze:Myślałem że to Petrescu całą II rundę świetnie prowadzi drużynę a wszyscy i wszystko jest przeciwko Wiśle i tylko dlatego lepsza drużyna jest w W-wie bo zdobyła tytułMartinho pisze:quot;]Wdowiec niech wreszcie przejrzy na oczy i niech nie mysli nadal ze tylko on umie prowadzic druzyne a reszta szkoleniowcow to pionki...![]()
![]()
Mam nadzieję, że za rok Wisła będzie mogła odesłać przysmak, którym przez trzy lata zajadali się w Warszawie. Zazwyczaj nie przywiązuję wagi do takich bezpośrednich konfrontacji, ale dzisiejszy wynik cieszy mocno. Prawdopodobnie Petrescu załatwił sobie nim przedłużenie kontraktu, zresztą wygrana na Łazienkowskiej to spore osiągnięcie, bo tam Legia jest naprawdę mocnym przeciwnikiem.Z informacji zawartej w serwisie Legia.com.pl wynika, że dziś do Krakowa ma nadejść "śmierdząca przesyłka". Jako że Wisła mistrzowskiego tytułu nie zdobyła i trudno o prawdziwą fetę tajemnicza fundacja "Pocieszyć" wysłała ponoć pod adres naszego klubu 1906 gramów sera FETA.
W chwili, gdy piszemy te słowa cuchnąca paczka jeszcze nie dotarła. W Krakowie oczekujemy jej jednak z niecierpliwością. Prawdopodobnie zostanie ona odesłana nadawcy z gratulacjami tytułu mistrzowskiego.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 maja 2006, 1:46
piwus pisze:W sumie infantylna napinka.
Jak chce się odpowiadać (pisać fakty) napinaczom którzy pozjadali rozumy po zwycięstwie Wisły to tak wychodzi.piwus pisze:Dokładnie. Napinanie się na necie to też forma błaznowania.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 maja 2006, 4:12
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio