Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 28 maja 2005, 19:03
maciejdas26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 29 maja 2005, 1:16
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 29 maja 2005, 10:04
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 29 maja 2005, 12:58
maciejdas26

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 29 maja 2005, 18:18
maciejdas26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 maja 2006, 17:19

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 06 maja 2006, 18:25
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 06 maja 2006, 21:42
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 11 maja 2006, 20:16
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 maja 2006, 20:56
snake pisze:No co jest panowie?
Wszystcy zapomnieli o Giro?
Mi się wydaje że nigdy nie pojechał, on w zawodowej karierze miał jeden cel - wygrać TdF. To głównie dzięki niemu ten wyścig jest tak znany i ma taką rangę. Słyszałem też że coś na Lance'a piszą niedobrego we francuskich gazach ale nie wiem o co biegasnake pisze:Szkoda ze w ostatnich latach jak byl w dobrej formie nie pojechal w zadnym Giro...albo pojechal?
Ja z dzisiejszego etapu cieszę się że wygrało CSC (Basso przegonił Savoldelliego w klasyfikaci generalnejsnake pisze:Liderem klas. gener. jest Serhij Honczar.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 11 maja 2006, 21:57
Lukaz pisze:
Mi się wydaje że nigdy nie pojechał, on w zawodowej karierze miał jeden cel - wygrać TdF. To głównie dzięki niemu ten wyścig jest tak znany i ma taką rangę. Słyszałem też że coś na Lance'a piszą niedobrego we francuskich gazach ale nie wiem o co biega![]()
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 13 maja 2006, 22:17

revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 maja 2006, 16:15
Taa, ale jak co roku przed TdF będzie szum o wielkiej formie Ulricharevan pisze:Jak widać, na półtorej miesiąca przed startem Wielkiej Pętli, forma Niemca mocarna
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 14 maja 2006, 21:33
Ukrainiec w T-Mobile? Myślę, że chodzi Ci o Kazacha Vinokourova, który w tym sezonie jest kolarzem Liberty Seguros. Szykują go na lidera na TdF, bo narazie jeździł niewiele (w marcu wygrał Vuelta a Castilla y Leon w Hiszpanii). Pewnie pojawi się w czerwcu na Tour de Suisse albo Dauphine Libere, żeby zweryfikować formę przed Wielką Pętlą.Lukaz pisze:Mam pytanie bo nigdzie nie mogę tego znaleźć (pewnie za mało szukam): w jakiej grupie jeździ w tym sezonie (akurat teraz zapomniałem nazwiska
) ten Ukrainiec na K... z T-Mobile w poprzednim sezonie bo tak się mówiło o jego odejściu.
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 maja 2006, 22:20
Na początku Basso wyglądał jakby w ogóle się nie męczył podczas gdy odpadali kolejni faworycirevan pisze:Przede wszystkim świetna jazda Basso.
Dokładnie, tym Ukraińcem na K... o którego mi chodziło jest Kazach Vinokurovrevan pisze:Ukrainiec w T-Mobile? Myślę, że chodzi Ci o Kazacha Vinokourova, który w tym sezonie jest kolarzem Liberty Seguros.
Eksperci też, ale jest tam na finiszu mała hopka więc może kolejni faworyci z listy, czyli Paolo Bettini lub Olaf Pollack będący Niemcemrevan pisze:Jutro etap po płaskim, więc zapowiadają się nudy. Stawiam na McEwena.
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio