Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 69

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 maja 2006, 11:10

bagg

Nie wszystko w 100% musi być prawdą, ale na pewno zdecydowana więszkość to fakty. Fakty wystarczające do tego, aby Juve poleciało. Akurat Buffon to mniej ważna sprawa IMO. Zresztą też trudno mi w to uwierzyć. Jako bramkarza cholernie go podziwiałem i zresztą dalej będę podziwiał. Tylko jako bramkarza bo jest świetny w tym co robi.

I mimo wszystko postawię świeczkę. Nie dlatego, że to koniec Juve bo to nie o to chodzi. Stawiam świeczkę bo dla mnie to jest chore, aby taki bądź co bądź wielki klub był zamieszany w takie afery. Myśląc o klasowych klubach już nie myślę między inni o Juve. Straciłem do nich resztę szacunku.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 maja 2006, 11:11

Niggaz pisze:Juventus [']
Pozniej sie dziwic, ze dzieci neostrady używaja takich chorych "metafor" :roll: jak nawet Mod daje przykład, przykre.

Niggaz pisze:Szkoda tylko, że anulują Wam to mistrzostwo, które dzisiaj zdobędziecie
Niggaz pisze:Cieszyć się z mistrzostwa zdobytego w taki sposób? Nie mam pytań

hmmmm czegos tutaj nie rozumiem :roll: Przeciez zarzuty są tylko co do sezonu 04/05 wiec o czym my rozmawiamy :roll: Nie macie podstaw wiec nie smujcie tanich teorii.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 maja 2006, 11:12

bagg pisze:Juventus zyje. Zyl bedzie zawsze. Niezaleznie w jakiej lidze. W moim sercu i w sercu wielu innych kibicow tego klubu bedzie zyl zawsze. Tak wiec swieczka zbedna.

Zyl będzie ale bagg ilu jest takich fanów których mecze Juve przestaną interesowac? Przyznaj szczerze, że nie którzy będą kibicowac Juve ale nie tak jak teraz... co z tymi wielkimi budowami? Stadion? Sponsorzy polecą... Juventus będzie żył ale moze byc jak z Napoli czy Violą chociaz jesli bedzie jak z Violą to mozecie sie cieszyc bo szybko awansujecie a ja i tak sądze, że SD zostanie łagodnie potraktowana bo to dla Włoskiej Piłki Bardzo zasłużony zespół.... chociaz moge się mylic...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 maja 2006, 11:15

Nie watpie, ze wiekszosc to fakty. Ba, jesli prokuratura jest w stanie to wszystko udowodnic, a raczej jest to jestem za degradacja. Mozna powiedziec, ze taka afera otwiera oczy. Wierz mi, ze teraz ostatnie zdobyte scudetto nie smakuje tak jak smakowalo rok temu. Teraz najchetniej oddalbym je, bo dla mnie to nie Mistrzostwo. Widac, ze w Juve brakowalo autorytetu ostatnimi czasy. Moggi mogl robic co chcial. Elkannem tez pewnie manipulowal. Brakuje Agnellich. Brakuje bardzo. Byc moze szykuja sie bardzo chude lata dla Juve, ale to nie jest taki klub, ktory pojdzie w zapomnienie. On sie odrodzi. I bedzie jeszcze wiekszy. 'Co nie zniszczy to wskrzesi mnie'.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 maja 2006, 11:16

Ibrahimović pisze:Nie macie podstaw wiec nie smujcie tanich teorii
mysle w niedalekiej przyszlosci wyplyna jakies fakte dotyczace tego sezonu :!: wystarczy przypomniec sobie kilka meczy i kontrowersje -->np mecz z Parma :!:
poza tym nie uwierze w to ze jezeli Juve w ubieglym roku robil walek za walkiem to w tym sezonie diametrialnie zmienil sposob postepowania :?:
:shock: i wsyztskie mecze byly czyste :!:
Ostatnio zmieniony 14 maja 2006, 11:17 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 maja 2006, 11:17

Ibrahimović :?

Przykre to jest to, że wypowiadasz się nie o tym co się dzieje tylko czepiasz się mojego sposobu wypowiedzi. Od początku mojej przygody z forum wypowiadam się w takim sposób, stawiam ['] itp. i nie interesuje mnie, że ktoś mnie będzie naśladował. Chore metafory? Nie wiem o co Tobie chodzi. Chore to bardziej pasuje do Juve, ale o tym już nie napiszesz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 maja 2006, 11:20

Czeher pisze:mysle w niedalekiej przyszlosci wyplyna jakies fakte dotyczace tego sezonu
Bardziej od Parmy zbulwersował mnie mecz z Udine.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 maja 2006, 11:22

Pożyjemy zobaczymy panowie....

Zaczną się rozprawy, zeznania ,świadkowie itp. itd. i zobaczycie jak się to skończy.... sezon 06/07 .... Juve w Serie A. Tyle.

Co do tego sezonu to nie badźcie śmieszni ,nie ma żadnych dowodów,a nawet jesli by zacząc sie dopatrywać to można znaleźć góra jeden-dwa "podejrzane :lol: " mecze. Choc i tak najbardzie smieszy ta lista "podejrzanych" meczów z sezonu 04/05 na której znajdują sie mecze w których sędzia popełnił błąd :lol:

Pozdro-wienia

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 maja 2006, 11:23

Łukasz[ACM] pisze:Bardziej od Paemy zbulwersował mnie mecz z Udine.
tak, poprostu tak rzucilem na tapete Parme
Zreszta do innych meczy tez mozna byloby sie w wiekszym badz mniejszym stopniu przyczepic

a teraz moaj teoria --> dlaczego Juve ostatnimi czasy remisowalo mecze :?: gdyz niektorzy bali sie ustawiac juz mecz pod siebie czujac nadchodzacy katharsis -

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 maja 2006, 11:24

bagg pisze:Brakuje bardzo. Byc moze szykuja sie bardzo chude lata dla Juve, ale to nie jest taki klub, ktory pojdzie w zapomnienie

Watpie bagg aby były to chude lata... Juventus ma szkółke piłkarską ten klub nie straci wszystkiego tak odrazu czy dajmy na to Napoli poszło w niepamięc? Nie, Kibice dalej pamietają o tym klubie i na mecze C1 przychodziło po 60.000 fanów.

Ibrahimović pisze:hmmmm czegos tutaj nie rozumiem Przeciez zarzuty są tylko co do sezonu 04/05 wiec o czym my rozmawiamy Nie macie podstaw wiec nie smujcie tanich teorii.

Jeszcze do tego prokuratura nie doszło poczekaj tydzien moze 2 tygodnie a zobaczysz...

I gwarantuje Ci, Bagg... Juventus nie poleci do Serie D zobaczysz bedzie to C1 albo Serie B.... zbyt wielki klub zbyt wielka nazwa mimo sprzedawania dla Włoskiego Futbolu...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 maja 2006, 11:28

BartekTS pisze:Watpie bagg aby były to chude lata

Ty, jako kibic Interu, myslisz troche inaczej. Dla Juventusu rok bez scudetto to juz rok nieudany. Wiec w przypadku degradacji najblizsze lata moga byc chude.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 maja 2006, 11:29

czeher pisze:a teraz moaj teoria --> dlaczego Juve ostatnimi czasy remisowalo mecze gdyz niektorzy bali sie ustawiac juz mecz pod siebie czujac nadchodzacy katharsis -
Napisz nam jeszcze, ze Juventus wygrywał mecze bo je kupował :lol:

Twoja teoria to -

Juve wygrywa - mecz kupiony
Juve remisuje - mecz nie kupiony
Juve przegrywa - mecz nie kupiony

:?:

Wybacz, ale jesli tak sadzisz to jest to śmieszne :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 maja 2006, 11:33

Ibrahimović pisze: Juve remisuje - mecz nie kupiony
kupiony np. mecz z Parma - ktory w zalozeniu mialbyc wygrane ale .... nieudolnosc Del Piero i karny z kapelusza niewykorzytsany
Ibrahimović pisze:apisz nam jeszcze, ze Juventus wygrywał mecze bo je kupował Laughing
niektore oczywiscie ze tak :!: UDINE :lol:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 maja 2006, 11:33

bagg pisze:Ty, jako kibic Interu, myslisz troche inaczej. Dla Juventusu rok bez scudetto to juz rok nieudany. Wiec w przypadku degradacji najblizsze lata moga byc chude.

A co mam powiedziec po tylu latach bez Mistrza? Was zdegadują to sobie zdobędziecie Mistrza Serie B, Serie C1 a My?? Pewnie dogonimy, Milan i tez wygramy 8)

A jednego szkoda bedzie najbardziej.... Derby D'Italia.. :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 maja 2006, 11:38

czeher pisze:niektore oczywiscie ze tak UDINE
hehe no i widzisz jaki z tego wniosek... Jestes w stanie wymienić góra dwa mecze w których zachodzi podejrzenie, ze zostały ustawione. Ale co tam Juve wszystko kupuje Hurt-Detal :?

czeher pisze:kupiony np. mecz z Parma - ktory w zalozeniu mialbyc wygrane
:roll: Poczekaj nie masz dowodów, ani nawet "oficjalnych" podejrzeń.

Tak samo mozna powiedzieć, ze w meczach Interu,Milanu, Violi,Romy... w których sędzia popełnił błąd to one musiały być sprzedane bo przecież sędzia się nie myli, nie :roll:

czeher jesli Juve poleci to Viola też, nie martw się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”