Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 59

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 maja 2006, 12:32

piwus pisze:Petrescu nigdy nie zaatakował Wdowczyka personalnie, najwyraźniej poczuł się zawiedziony, że go nigdy nie wymienia. Jeśli naprawdę nie widzicie kto pokazał prawdziwe buractwo i jedziecie z Petrescu to współczuję jednowymiarowego punktu widzenia.
To ty chyba masz jakieś zamydlone oczy, bo przez całą II rundę Wdowczyk siedział cicho a Petrescu się napinał. Jak Wdowczyk nic nie odpowiadał to wszyscy mu się dziwili że siedzi cicho - te wydarzenia znam jedynie z mediów ale ty chyba tego nie słyszałeś.
piwus pisze:No i toczysz z Martinho równy, zacięty bój. Żal tylko, że jamuszę to czytać.
Prawdziwy ze mnie fighter :P Jednak to ty jesteś modem i widocznie na Ciebie trafiło że musisz to czytać, w innym wypadku mógłbyś sobie odpuścić :roll:
piwus pisze:Od środy Wisła była regularnie "pluta" przez media... za środowe wydarzenia.
Podobno dążymy do wolnych mediów, teraz wszyscy mogą jechać po bandytach z W-wy. Samteż możęsz zostać dziennikarzem i 'pluć' na kogo Ci się bedzie chciało :wink:
piwus pisze:Polactwo. Po co cokolwiek robić jak i tak jest beznadziejnie. Udzielasz się w dziale polskim spontanicznie, żeby wyrazić swóoje oburzenie, ale co ono wnosi do tematu, jeśli te postulaty są bez sensu ? Wiesz, w odpowiednim wieku możesz się przeprowadzić do Hiszpanii. Może tam nie będziesz irytował ludzi oczywistymi stwierdzeniami polanymi retoryką w stylu Leppera .
odpowiem tak:
piwus pisze:Żal tylko, że ja muszę to czytać.
Chyba jeszcze nie zabronisz wypowiadać sie nikomu, tylko dlatego że jest oburzony zachowaniem polskich bandytów. Mnie wypowiedź Niggaza nie zirytowała :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 maja 2006, 12:37

Lukaz pisze: To ty chyba masz jakieś zamydlone oczy, bo przez całą II rundę Wdowczyk siedział cicho a Petrescu się napinał. Jak Wdowczyk nic nie odpowiadał to wszyscy mu się dziwili że siedzi cicho - te wydarzenia znam jedynie z mediów ale ty chyba tego nie słyszałeś.
To zły moment sobie wybrał. Kiedy Petrescu gratulował mu mistrzostwa Polski, on kupował mu bilet do Rumunii. Jeśli to nie jest żałosne cwaniactwo ("mam już majstra to teraz mu odpowiem" :lol:), to współczuję jednowymiarowego punktu widzenia. A Wdowczyka Petrescu nigdy nie wymienił.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 maja 2006, 12:44

piwus

Udzialam się spontanicznie, aby wyrazić swoją opinię a to, że jest ona ogólnie wtórna mnie akurat nie interesuje. Nic nie wnosi do tematu? Przykro mi. Jeżeli utworzyliście tutaj sobie jakieś hermetyczne środowisko to wydzielcie grupę w której mnie nie będzie i nie będę pisał. Zawsze to jakieś wyjście. Postulaty są równie bezsensowne jak działalność (a w zasadzie jej brak) Listka i reszty w kierunku poprawy sytuacji. Zirytowałem ludzi? Bardzo wielu? Bardzo bardzo wielu? A może tylko Ciebie i pewną małą grupkę :> Nie dbam o to. Zwłaszcza, że nie naginam tutaj żadnych formalnych czy też nieformalnych zasad pisania. Co innego gdybym pisał tutaj częściej i zawsze o tym samym. Nie piszę prawie wcale więc mogę sobie zrobić wyjątek i wpaść tutaj czasem. Nie staram się być idealny bo nie odczuwam takiej potrzeby.

A do Hiszpanii będę jeździł, ale nie wiem czy przeprowadzę się na stałe. Pomyślimy. Mam jeszcze czas.

No i coby utrzymać atmosferę z poprzedniej mojej wypowiedzi to przypominam, że żygać mi się chce jak tak spoglądam na to co się w polskiej ogórkowej dzieje.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 maja 2006, 12:46

piwus pisze:A Wdowczyka Petrescu nigdy nie wymienił.
CO Z TEGO ZE NIE WYMIENIL GO personalnie :?: Wszystko co mowil odnosilo sie do jednego
piwus pisze:Jeśli to nie jest żałosne cwaniactwo ("mam już majstra to teraz mu pocisnę" Laughing)
Cwaniactwo moze tak z drugiej strony pewnie chcial mu dopiec za jego "wolne sentencje", tylko nie wyslzo mu jedno - nie wygral w ostatnim meczu (remis tez nie bylby zly w jego przypadku)
Poprostu chcial wymierzyc w niego cieta riposte, moze frustrowaly go wypowiedzi Dana, ktory bylo nie bylo ma cos z Mourinho i jak on w premiership tak Dan w polsce do lubianych trenerow nie bedzie nalezal
piwus pisze:jednowymiarowego punktu widzenia.
Tez troche taki pkt widzenia na ta sprawe masz :!:

Dobra nie ma sensu dalej tego ciagnac - kwintesencja wsyztskich wypowiedzi coachow byl przyjacielski usciks dloni - wiec chyba nie maja do siebie zalu na ta chwile zobaczymy co bedzie w przyszlosci
Wdowczyk ucial sobie nawet maja pogawendke z czlonkiem stzabu Wisly

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 maja 2006, 12:49

Niggaz
Jesli ten dział jest przeznaczony do okresowego żygania, to chyba pomyliłem fora.

Analogicznie. Często wchodzisz do sklepu by powiedzieć, że jest h.wy i kupujesz gdzie indziej?

Od trzech dni czytam wypowiedzi małolatów typu "Wyrzucić Wisłę z pucharów, przecież i tak nic nie zdziałają". Teraz Ty piszesz "zaorać stadiony". Niepoważne to.
czeher pisze:CO Z TEGO ZE NIE WYMIENIL GO personalnie Question Wszystko co mowil odnosilo sie do jednego
Do przyjacielskich stosunków między Legią a PZPNem. Tylko Dan nie wiedział, że PZPN działa altruistycznie dla Warszawy i nie ma żadnej afery korupcyjnej...
Lukaz pisze:Chyba jeszcze nie zabronisz wypowiadać sie nikomu, tylko dlatego że jest oburzony zachowaniem polskich bandytów. Mnie wypowiedź Niggaza nie zirytowała
Tak nawiasem mówiąc, to za Niggaza akurat nie masz powodów by odpowiadać. A komentować sytuacji chyba nie trzeba.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 maja 2006, 12:58

piwus pisze:Do przyjacielskich stosunków między Legią a PZPNem. Tylko Dan nie wiedział, że PZPN działa altruistycznie dla Warszawy i nie ma żadnej afery korupcyjnej...
ale Wdowczyk mogl wziasc to personalnie do siebie :!: podwazalo to jego kompetencje trenerskie przez rzucenie tezy iz Legia wygrywa bo ma przychylny terminarz - gdyz Wisla meczy ich kolejnych rywali przez co maja latwiutkie zadanie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 maja 2006, 13:03

piwus

Jeśli ten dział wymaga śmiertelnej powagi w każdym poście to przepraszam (albo też pomyliłem fora, ale chyba jednak nie). Dajcie adnotację gdzieś w tytule cobym o tym nie zapominał. No chyba, że tekst o zaoraniu stadionów traktujesz poważnie w co wątpię bo jak na moje oko to nie da się go tak potraktować.

Co do Twojej analogii to jakaś ona kiepska. Wyraz 'często' dyskwalifikuje ją już na starcie z racji tego, że w polskich tematach nie bywam często ani nawet rzadko. Bardziej pasuje sporadycznie, ale to bez znaczenia w sumie.
Zresztą porównanie sklepu, które przeznaczeniem jest zakup towarów/artykułów do forum, którego przeznaczeniem jest wymiana poglądów też jakoś kiepsko wygląda. Cholernie kiepsko.

Wreszcie nie wiem co czytasz od trzech dni i nie ma to dla mnie znaczenia kiedy o czymś piszę. Już w innym temacie zwracałem uwagę na to, że nie patrzę na to co robią/piszą małolaty czy też inne dzieci neostrady. Jeżeli moją wypowiedź o stadionach traktujesz równie poważnie jak ich teksty o wyrzuceniu Wisły to w sumie szkoda a nawet śmiem twierdzić, że niepoważne to.

No i jeszcze na koniec dodam ['] coby się poczuć całikem spełnionym :roll:

Jeżeli masz zamiar odpisać to uprzedzam, że odpowiem nieco później.

Pa :*

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 maja 2006, 13:06

piwus pisze: I tak najlepszy internetowy fighter to Zico, który zawsze stara się odbić piłeczkę z Legii na klub oponenta. Czy to Wisła, czy to Lech... a najbardziej zabawne jak mu się nie tr
Jako największy internetowy „fighter” chyba skończę się wypowiadać w kwestiach polskiej piłki na tym forum.

Rzecz jasna, że to co robili niektórzy dziś w nocy to było zwykłe skurwysyństwo (jak można rozpierdalać własne miasto :| ) Tylko nie rozumiem jednego. Co ci ludzie (najebane gnojki) mają wspólnego z Legią. To, że co drugi miał szalik ?

3 WP // K.J.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 14 maja 2006, 13:45

Jako największy internetowy „fighter” chyba skończę się wypowiadać w kwestiach polskiej piłki na tym forum.
nie zartuj..!bez takich jak Ty to forum straci niepowtarzalny urok..:)
(jak można rozpierdalać własne miasto Neutral )
jak??otoz odpowiem Ci drogi kolego...nie wystarczy byc zwyklym kretynem-bo takich nie brakuje nigdzie,trzeba jeszcze miec w DUPIE to miasto i nie czuc sie z nim wogole zwiazanym...specjalnego szacunku dla kibicow Wisly nie mam(choc pare postow temu posądzałeś mnie o kibicowanie Bialej Gwiezdzie:/)z wiadomych wzgledow(robienie sobie z gęby cholewy w czasie smierci JPII,noze,napierdalanie bogu ducha winnych piłkarzy)ale nie slyszalem aby w ramach swietowania tam MP Rynek glowny zostal poddany tak gruntownej "renowacji" jak wczoraj Plac Zamkowy...tylko ze jest jedna subtelna roznica miedzy kibicami tych dwoch klubow...akurat Wisla(nie liczac mniejszych grup typu Jaworzno,Myslenice,Wadowice)to ludzie co najmniej w 60-70% z Krakowa...a jest takie powiedzenie ze zeby byc z Krakowa to trzeba w tym miescie mieszkac co najmniej 300 lat=doslownie,trzeba od kilku pokolen czuc zwiazek z tym miastem...a jak sie czuje zwiazek to nie robi sie taki rzezczy jak coponiektórzy "warszawiacy" wczoraj,których dziadziu zbierał buraki pastewne w okolicy Otwocka a tata przyjechal budowac Stolyce na Pradze albo gdzies...przejasnilo Ci sie?
Co ci ludzie (najebane gnojki) mają wspólnego z Legią. To, że co drugi miał szalik ?
piszesz o nich jakby to bylo paru "najebanych gnojkow" nie majacych nic wspolnego z klubem-sami oni okreslaja sie najlepiej na jednej z flag: "LEGIA TO MY"...i wlasnie takie zachowania jak demolka miasta-czy u siebie czy na wyjazdach to jeden z powodow dla ktorych kibice innych klubow na slowo Legia doznaja dziwnego rodzaju qrwicy...

1 WP // Krzyś Moderator

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 maja 2006, 14:02

RzuR pisze:robienie sobie z gęby cholewy w czasie smierci JPII
Możesz to rozwinąć :shock:? Choćby na priva...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 maja 2006, 14:23

RzuR To nie ma różnicy czy ktoś jest z Warszawy, Krakowa, Poznania czy Wypizdówka. Wszędzie są tacy ludzie i raczej to się nie zmieni. To jest raczej kwestia wychowania i kultury.
RzuR pisze:oni okreslaja sie najlepiej na jednej z flag: "LEGIA TO MY"...i
Gwarantuje Ci, że to nie oni. :wink:

Awatar użytkownika
rabbi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rabbi » 14 maja 2006, 14:29

Odwolali wam fete za wybryki

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 maja 2006, 14:34

rabbi pisze:Odwolali wam fete za wybryki
Feta to była w środę i do pewnego momentu wczoraj. Dzisiaj to miał być festyn.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 maja 2006, 17:02

Zico_FCI pisze:jak można rozpierdalać własne miasto
A cudze można?? :/

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 maja 2006, 18:19

Wstyd mi za tych kibicow. bylem tam bawailem sie i mialem to szczcescie ze zaraz jak zaczely sie zamieszki postanowilem pojsc swietowac na wlasnej dzielnicy. Szkoda ze upici pseudokibice zniweczyli dobre imie kibica Legii.
Dodam ze Policja nie jest bez winy. Wszystko sie zaczelo ze jakies typy napadly sklep monopolowy ktory znajdowal sie spory kawalek od Zygmunta.
A nasza kochana policja postanowila zakonczyc zabawe w swoim tepym zwyczajem

PS: Juz nie osmieszajcie sie pisaniem ze wygralismy lige bo tak chcial pzpn, albo ze kupowalismy mecze itp bo staje sie to zalosne. trzeba sie pogodzic ze Mistrzem Polski jest Legia a nie Wisla

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”