To ty chyba masz jakieś zamydlone oczy, bo przez całą II rundę Wdowczyk siedział cicho a Petrescu się napinał. Jak Wdowczyk nic nie odpowiadał to wszyscy mu się dziwili że siedzi cicho - te wydarzenia znam jedynie z mediów ale ty chyba tego nie słyszałeś.piwus pisze:Petrescu nigdy nie zaatakował Wdowczyka personalnie, najwyraźniej poczuł się zawiedziony, że go nigdy nie wymienia. Jeśli naprawdę nie widzicie kto pokazał prawdziwe buractwo i jedziecie z Petrescu to współczuję jednowymiarowego punktu widzenia.
Prawdziwy ze mnie fighterpiwus pisze:No i toczysz z Martinho równy, zacięty bój. Żal tylko, że jamuszę to czytać.
Podobno dążymy do wolnych mediów, teraz wszyscy mogą jechać po bandytach z W-wy. Samteż możęsz zostać dziennikarzem i 'pluć' na kogo Ci się bedzie chciałopiwus pisze:Od środy Wisła była regularnie "pluta" przez media... za środowe wydarzenia.
odpowiem tak:piwus pisze:Polactwo. Po co cokolwiek robić jak i tak jest beznadziejnie. Udzielasz się w dziale polskim spontanicznie, żeby wyrazić swóoje oburzenie, ale co ono wnosi do tematu, jeśli te postulaty są bez sensu ? Wiesz, w odpowiednim wieku możesz się przeprowadzić do Hiszpanii. Może tam nie będziesz irytował ludzi oczywistymi stwierdzeniami polanymi retoryką w stylu Leppera .
Chyba jeszcze nie zabronisz wypowiadać sie nikomu, tylko dlatego że jest oburzony zachowaniem polskich bandytów. Mnie wypowiedź Niggaza nie zirytowałapiwus pisze:Żal tylko, że ja muszę to czytać.