Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 14 maja 2006, 13:03

piwus

Jeśli ten dział wymaga śmiertelnej powagi w każdym poście to przepraszam (albo też pomyliłem fora, ale chyba jednak nie). Dajcie adnotację gdzieś w tytule cobym o tym nie zapominał. No chyba, że tekst o zaoraniu stadionów traktujesz poważnie w co wątpię bo jak na moje oko to nie da się go tak potraktować.

Co do Twojej analogii to jakaś ona kiepska. Wyraz 'często' dyskwalifikuje ją już na starcie z racji tego, że w polskich tematach nie bywam często ani nawet rzadko. Bardziej pasuje sporadycznie, ale to bez znaczenia w sumie.
Zresztą porównanie sklepu, które przeznaczeniem jest zakup towarów/artykułów do forum, którego przeznaczeniem jest wymiana poglądów też jakoś kiepsko wygląda. Cholernie kiepsko.

Wreszcie nie wiem co czytasz od trzech dni i nie ma to dla mnie znaczenia kiedy o czymś piszę. Już w innym temacie zwracałem uwagę na to, że nie patrzę na to co robią/piszą małolaty czy też inne dzieci neostrady. Jeżeli moją wypowiedź o stadionach traktujesz równie poważnie jak ich teksty o wyrzuceniu Wisły to w sumie szkoda a nawet śmiem twierdzić, że niepoważne to.

No i jeszcze na koniec dodam ['] coby się poczuć całikem spełnionym :roll:

Jeżeli masz zamiar odpisać to uprzedzam, że odpowiem nieco później.

Pa :*

Wróć do „Polska”