Ostrzeżenia - komentarze - Strona 9

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 31 paź 2004, 11:16

Ja Wam na pewno nie dałem WO, bo zawsze się podpisuję moją ksywką. Mówiąc szczerze to sam nie wiem kto Wam je dał.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 paź 2004, 12:27

ja dostałem za nabijanie. napisałem tylko wynik meczu i to od razu nabijanie?? no może sie śmiałem ale przecież to nie nabicie posta wpisanie wyniku meczu. Jaki syf

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 paź 2004, 12:38

Wtajemniczeni_wiedza: ostrzezenie za reklame innej witryny o podobnej do pilka.pl dzialalnosci. Moze na ich forum zaloz temat 'reklamujacy' nasza witryne. Moze Ci to wytlumacze w ten sposob: Twoj powiedzmy brat prowadzi firme X produkujaca zapalniczki, na przyjeciu w firmie Twojego brata zjawia sie gosc i zaczyna namawiac do wziecie udzialu w konkursie organizowanym przez firme Y produkujaca zapalniczki. Moze to taka teoria dorobiona do tego ostrzezenia, ale coz minie troche czasu i ostrzeznie zniknie..

Pasztet: Super, ze chciales poinformowac forumowiczow o wyniku spotkania Portsmouth-MU, ale niestety jeden post wyzej wynik byl juz podany...wiec jezeli nie miales NIC ciekawego do dodania to nie trzbea bylo pisac posta...no chyba, ze uwazasz ze "muahahaha" wnosi cos do dyskusji...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 paź 2004, 12:45

i od razu za takie coś ostrzeżenie?? Tak jak napisał W_W tymi bezsensownymi ostrzeżeniami zniechęcacie ludzi do pisania na forum :?

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 paź 2004, 12:49

Pasztet pisze:i od razu za takie coś ostrzeżenie?? Tak jak napisał W_W tymi bezsensownymi ostrzeżeniami zniechęcacie ludzi do pisania na forum :?
Jezeli zniechecilem Cie do pisania postow w stylu "2-0 muahaha" to mam poczucie dobrze spelnionego obowiazku. :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 paź 2004, 12:54

kostek pisze:
Pasztet pisze:i od razu za takie coś ostrzeżenie?? Tak jak napisał W_W tymi bezsensownymi ostrzeżeniami zniechęcacie ludzi do pisania na forum :?
Jezeli zniechecilem Cie do pisania postow w stylu "2-0 muahaha" to mam poczucie dobrze spelnionego obowiazku. :)
mnie jeszcze nie ale CHŁOPACZEK np już tu nie pisze :roll: i nie takich postów tylko do pisania wogóle i wchodzenia więc nie ma się z czego cieszyć. Chyba że radość sprawia Ci dawanie ostrzeżeń praktycznie za nic, co prowadzi do bana i nie wchodzenia na forum przez danego użytkownika :/ Bo wiesz mniej użytkowników to mniej pracy jako moderator :roll:

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 31 paź 2004, 12:59

Kostek brawo!! znakomite myslenie :roll: :roll: ile ci bede powtarzal ze to jest zaproszenie a nie reklama!!! gdybym reklamowal to bym mial w podpisie i bym zalozyl temat ktory zaprasza, a to tylko zaproszenie do zabawy o tematyce pilkarskiej, a ze tamto forum to wymyslilo a nie to to nie rzecz do dawania ostrzezen! wez jeszcze ra zprzemysl swoja decyzje bo nadal nie jest mi ona latwa do strawienia.
Moze Ci to wytlumacze w ten sposob: Twoj powiedzmy brat prowadzi firme X produkujaca zapalniczki, na przyjeciu w firmie Twojego brata zjawia sie gosc i zaczyna namawiac do wziecie udzialu w konkursie organizowanym przez firme Y produkujaca zapalniczki.
co to ma wpsolnego???????????????????? to jest bardzo zastanawiajace? wez mi wytlumcza to inaczej bo nie kapuje przez twoj przyklad a jest osoba bardzo kumata.

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 31 paź 2004, 14:17

ale wlasnie w tym przypadku nie mam zadnych poroblemow do becksa. w tym przypadku to jedna osoba ktora stoi po mojej storonie ale szkoda juz pisac dostalem ostrzezenie przezyje to jakos.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 31 paź 2004, 17:39

Neo007 - Twój post jest kłamstwem więc zostanie wykasowany.

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 01 lis 2004, 18:07

beckhs pisze:Neo007 - Twój post jest kłamstwem więc zostanie wykasowany.
becks moze zakopiemy topor wojenny. juz raz cie przeprosilem i nie wiem czy przyjales przeprosiny. jezeli nie, nie bede cie blagal na kolanach. a tak wlasciwie, to o co chodzilo w tym klamliwym poscie, bo nie pamietam. pewno o to wykropkowanie, co ty myslalem ze to brzydkie slowo. jak tak, to zakonczmy ten temat. aha. tak na marginesie, to neo007 pisze sie z malej literki bo z duzej brzydko wyglada. jesli przyjales te przeprosiny napisz mi prywatna wiedomosc. PRZEPRASZAM Becks :!: :!: :!:

bo z tym postem, to mi chodzilo zebym nie mial, jak kazdy ostrzezenia, tylko bylo czysto, chcialem miec nula ostrzezen, wiec wykropkowalem, a tu cyk, zmiana planow i za wykropkowane tez kara- nie doczytalem. ale teraz juz sa skasowane i koniec. bylo minelo. tylko teraz chce sie jeszcze z toba pogodzic Becks

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lis 2004, 19:38

neo007 - jasne że przyjąłem Twoje przeprosiny :) Peace for you

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lis 2004, 21:17

I widzicie jak mozna sie pogodzic, a nie tylko rzucać na siebie mięsem i non-stop sie kłócić? bierzcie przykład ludziska :D

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 05 lis 2004, 20:53

Tomusmc pisze:I widzicie jak mozna sie pogodzic, a nie tylko rzucać na siebie mięsem i non-stop sie kłócić? bierzcie przykład ludziska :D
brawo Tomusmc ze to zauwazyles. w koncu po to ludzie maja rozum, zeby z niego korzystali. nie zamierzam sie klocic w miejscu, w ktorym czesto przebywam. dziwne ze pogodzilem sie z Becks'em w temacie, w ktorym sie zazwyczaj wyklocacie/my o WP. ale tak to juz jest i "."

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 05 lis 2004, 21:01

tak na marginesie, to neo007 pisze sie z malej literki bo z duzej brzydko wyglada
A beckhs się pisze przez "h" - to tak na marginesie ;)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lis 2004, 10:51

o jak miło :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”