Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 31 paź 2004, 11:16
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 paź 2004, 12:27
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 paź 2004, 12:38
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 paź 2004, 12:45
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 paź 2004, 12:49
Jezeli zniechecilem Cie do pisania postow w stylu "2-0 muahaha" to mam poczucie dobrze spelnionego obowiazku.Pasztet pisze:i od razu za takie coś ostrzeżenie?? Tak jak napisał W_W tymi bezsensownymi ostrzeżeniami zniechęcacie ludzi do pisania na forum
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 paź 2004, 12:54
mnie jeszcze nie ale CHŁOPACZEK np już tu nie piszekostek pisze:Jezeli zniechecilem Cie do pisania postow w stylu "2-0 muahaha" to mam poczucie dobrze spelnionego obowiazku.Pasztet pisze:i od razu za takie coś ostrzeżenie?? Tak jak napisał W_W tymi bezsensownymi ostrzeżeniami zniechęcacie ludzi do pisania na forum
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 31 paź 2004, 12:59
co to ma wpsolnego???????????????????? to jest bardzo zastanawiajace? wez mi wytlumcza to inaczej bo nie kapuje przez twoj przyklad a jest osoba bardzo kumata.Moze Ci to wytlumacze w ten sposob: Twoj powiedzmy brat prowadzi firme X produkujaca zapalniczki, na przyjeciu w firmie Twojego brata zjawia sie gosc i zaczyna namawiac do wziecie udzialu w konkursie organizowanym przez firme Y produkujaca zapalniczki.
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 31 paź 2004, 14:17
Wtajemniczeni_wiedzą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 31 paź 2004, 17:39
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 01 lis 2004, 18:07
becks moze zakopiemy topor wojenny. juz raz cie przeprosilem i nie wiem czy przyjales przeprosiny. jezeli nie, nie bede cie blagal na kolanach. a tak wlasciwie, to o co chodzilo w tym klamliwym poscie, bo nie pamietam. pewno o to wykropkowanie, co ty myslalem ze to brzydkie slowo. jak tak, to zakonczmy ten temat. aha. tak na marginesie, to neo007 pisze sie z malej literki bo z duzej brzydko wyglada. jesli przyjales te przeprosiny napisz mi prywatna wiedomosc. PRZEPRASZAM Becksbeckhs pisze:Neo007 - Twój post jest kłamstwem więc zostanie wykasowany.
neo007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lis 2004, 19:38
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lis 2004, 21:17
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 05 lis 2004, 20:53
brawo Tomusmc ze to zauwazyles. w koncu po to ludzie maja rozum, zeby z niego korzystali. nie zamierzam sie klocic w miejscu, w ktorym czesto przebywam. dziwne ze pogodzilem sie z Becks'em w temacie, w ktorym sie zazwyczaj wyklocacie/my o WP. ale tak to juz jest i "."Tomusmc pisze:I widzicie jak mozna sie pogodzic, a nie tylko rzucać na siebie mięsem i non-stop sie kłócić? bierzcie przykład ludziska
neo007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 05 lis 2004, 21:01
A beckhs się pisze przez "h" - to tak na marginesietak na marginesie, to neo007 pisze sie z malej literki bo z duzej brzydko wyglada
Kotek
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio