Bzdura.Łukasz[ACM] o Henry'm pisze:jest znacznie bardziej wartościowym zawodnikiem od Roniego
Zapodaj chociaż jakieś argumenty skoro taki pewien jesteś.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 13:48
Bzdura.Łukasz[ACM] o Henry'm pisze:jest znacznie bardziej wartościowym zawodnikiem od Roniego
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2006, 13:50
wyobraź sobie karne i zblizenia raz na Ronniego, raz na Jensa - ja tam chyba umreNiggaz pisze:Dogrywki są ciekawe i dają więcej emocji, ale pomyśl sobie jak się czują kibice tych drużyn, które właśnie grają. Ja i tak zawsze cholernie emocjonalnie podchodzę do tego co się dzieje na boisku praktycznie w każdym meczu. Nie wyobrażam sobie co będzie się ze mną działa w finale
częsciej chyba jest rozstrzygany finał w regulaminowym czasieZRb pisze:Szczerze mówiąc to, że w finałach ligi mistrzów jest często dogrywka
czy bzduraNiggaz pisze: Bzdura.
Zapodaj chociaż jakieś argumenty skoro taki pewien jesteś.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 13:53
Ostatnio widziałem pare meczy Arsenalu i to co robi Henry dla Arsenalu przynosi większe korzyści niż to co robi Roni dla BarcelonyNiggaz pisze:Zapodaj chociaż jakieś argumenty skoro taki pewien jesteś.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 maja 2006, 13:58
Łukasz[ACM] pisze:Ostatnio widziałem pare meczy Arsenalu i to co robi Henry dla Arsenalu przynosi większe korzyści niż to co robi Roni dla Barcelony Jest wszędzie na boisku, w odbiorze jak i w ataku. Potrafi minąć również jak Roni 3 rywali strzelić bramke lub podać więc niczego mu nie brakuje.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 14:00
Otóż to. Dlatego stwierdzenie, że Henry jest zdecydowanie (szczególnie ten wyraz jest ważny - 'zdecydowanie') bardziej wartościowy od Ronaldinho to przegięcie. Ja nigdzie nie napisałem, że jest odwrotnie.fieldy pisze:czy bzdura Razz
ja bym się nie podjął zadania określić, który z nich jest bardziej wartościowy, obaj są genialni, obaj niesamowicie ważni dla swoich ekip. Obaj są tak samo wartościowi.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 15 maja 2006, 14:01
No dobrze, ale Henry jako kapitan musi, powtarzam musi tak grac. Zwlaszcza, ze dookola siebie ma pelno mlodych chlopakow. W Barcy kazdy ma swoje zadania i tak pozostanie. Zamiast Ronniego haruje Samuel. A Henryk musi pokazywac wole walki nawet w obronie. I po tym kto wiecej robi z tylu nie mozna ocenic , ze ktos jest lepszy...no i Ronni nie ma grac w obronie, tylko w atakuSero pisze:Bo jakby nie patrzeć Ronaldinho to "tylko" atak i przy okazji magia, natomiast Henry nie tylko strzela i atakuje, ale potrafi być także skuteczny w odbiorze.
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 14:05
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2006, 14:05
nikt ci tego nie zarzuca, spoko źąNiggaz pisze:Ja nigdzie nie napisałem, że jest odwrotnie.
no już nie przesadzaj, w obronie to błyszczą reprezentanci WKS i Anglii jak sa zdrowi, Titi raz genialnie zagrał z Villarreal w defenywie i tu zaraz z niego obrońce robiąBerik pisze:A Henryk musi pokazywac wole walki nawet w obronie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 14:09
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 maja 2006, 14:10
fieldy pisze:potrafi bronić, ale tego nie robi w każdym meczu, więc pisanie, ze haruje w obronie to po protu nadużycie.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 14:20
Henry nie gra w Barcelonie, nie ma takiego zaplecza na boisku. W Arsenalu gra wielu młodych piłkarzy i głównie Henry bierze ciężar gry na siebie i ciągnie zespół. Nie tylko strzela ale również rozgrywa a gdy jest konieczność to potrafi bronić. Ja nie ujmuje żadnych umięjętności Roniemu ale uważam że Henry jest ważniejszym graczem dla Arsenalu niż Roni dla Barcy, może z tym słowem " zdecydowanie " przesadziłem ale to pewnie ze względu na to że Brazylijczyka nie darze zbytnią sympatiąNiggaz pisze: Co więc sprawia, że jest zdecydowanie bardziej wartościowy
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 15 maja 2006, 14:20
To prawda. Ale niektorzy porownuja Ronniego i Titiego przez pryzmat gry w defensywie.fieldy pisze:potrafi bronić, ale tego nie robi w każdym meczu, więc pisanie, ze haruje w obronie to po protu nadużycie.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 14:24
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 14:31
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 14:34
Co nie znaczy, że jest piłkarzem bardziej wartościowym. Jak dla mnie to proste i logiczne, ale już mam dosyć. Rzeczy oczywistych się podobno nie tłumaczy.Łukasz[ACM] pisze:Roniego tak samo trudno zastąpić jak Henrego ale jak dla mnie Henry robi więcej dla Kanonierów.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio