Mercato Nerrazzurich! - Strona 18

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 15 maja 2006, 11:12

Sero pisze:I co sądzicie ? Andrade jest naprawde dobry choć ostatnio nie miałem okazji go oglądać za często to myślę, że nie zapomniał jak się gra.
Moim zdaniem Andrade nie miałby problemów aby wejść do pierwszej "11". Deportivo w tym roku nie grało w LM i ja także nie widziałem meczy z jego udziałem, ale z pewnością nie stracił nic na swojej grze. W jego przypadku największą przeszkodą w pozyskaniu go mogą okazać się inne kluby starające się o portugalczyka (Chelsea i ManU). Dobrze, że takie plotki się pojawiają. Znaczy to, że Moratti stara się przemeblować nieco (mimo wszystko słabą) obronę. Mówi się przecież jeszcze o Bonerze, Grosso no i Maxwell'u (który w 100% zostanie zawodnikiem Interu). Więcej takich ruchów transferowych i będzie naprawdę dobrze.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2006, 11:38

Andrade to zawsze był świetny obrońca - ostatnio jednak długo leczył uraz :? zerwał chyba wiązadła :? [nie wiem czy już wrócił czy jeszcze nie :?] ale informacja ciekawa. Bo świetny defensor. Zwinny i skoczny. Bardzo ciekawy gracz. Przeciesz już nie raz sie o niego bili w europie.

Ja sądze że Milan wypadł w tego wyścigu. Co prawda kiedyś był łaczony z Milan czy Barceloną. Ale teraz chyba najbardzie zależy Interowi na tym graczu. Nie będzie derbów :wink: Bym bardzie że Rossonerich sprzedając na El Riazor za śmieszne małe pieniądze Fabrizio Colocciniego nie próbowali go sciągną a była okazja jak nic. A infomacje że transferem młodego Argetyńczyka zapewnili sobie prawo pierwokupu były chyba wyssane z palca.

Może mnie pamieć myli ale El Depor zapłaciło za Andrade kolosalne pieniądze jak na swoje warunki :wink:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 maja 2006, 14:31

Mercato pełną parą w Interze :?: :!:

Bardzo ciekawą informacje podał dzis serwis Calciomercato dotyczącą transferów Interu w letnim Mercato!

Zdaniem ekspertów z CM do Interu ma przyjśc:

Joaquin - Betis Sevilla za Luisa Figo który jest już podstarzały :lol:
Pablo Zabaleta - Espanyol Barcelona - Zmiennik Il Capitano
Kim Kallstrom - Stade de Rennes - Walka w Derbach Mediolanu o tego gracza :P
Hammer - Pozostaje w klubie!
I teraz najlepsze! :lol:
Fabio Capello, Pepe Zambrotta oraz Emerson zostaną pociągnięci za Capello do Inter!

Co o Tym sądzic? Czy znów nie za dużo zmian? :smile2:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2006, 14:40

Widziełam te ploty ale co ciekawe to troche bredzą :) bo patrz Bartek

Pablo Zabaleta - Espanyol Barcelona - czy czasem młody Argetyńczyk to nie pomocnik ? ba na pewno środkowy pomocnik :!: także Calciomercato się nie popisało bo jak on ma zastapić Javiera?

Kim Kallstrom ? To Wy bierzecie Szweda z Rennes a My Duńczyka z Auxerre Thomasa Kahlenberga :wink: - i gra
BartekTS pisze:Fabio Capello, Pepe Zambrotta oraz Emerson zostaną pociągnięci za Capello do Inter!
Wszytko zależy od wyniku procesu la lala :P Zreszta daje głowe że nie tylko Inter czeka na ten wyrok od strony mercato :] Reszta tez czuwa :wink:
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 14:50 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 14:41

BartekTS pisze:Zambrotta
Jeżeli Juve spadnie, a spadnie :P To napewno odejdzie, myśle że Milan o niego powalczy i wtedy nie licz na niego :D :twisted:

Inter ogólnie rewolucji nie potrzebuje poza rozgrywającym i nowym trenerem bo Mancini raczej nie spełnił oczekiwań kibiców Interu.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 maja 2006, 14:44

*_Zaza_* pisze:Pablo Zabaleta - Espanyol Barcelona - czy czasem młody Argetyńczyk to nie pomocnik ? ba na pewno środkowy pomocnik także Calciomercato się nie popisało bo jak on ma zastapić Javiera?

No wlasnie tez jak oglądałem mecz Espanyolu gral na srodku pomocy... dziewne :roll:
*_Zaza_* pisze:Wszytko zależy od wyniku procesu la lala Zreszta daje głowe że nie tylko Inter czeka na ten wyrok od strony mercato Reszta tez czuwa

Tam w Treviso się modlą normalnie chyba... :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2006, 14:55

Plota która nawet nie ma poparcie, bo Zabaleta pełny funkcje rozgywającego w Katalońskim klubie - także to troche dziwne - to jak by kupić Ruud by rozgrywał :wink: - już prędziej Joaquin w obrone :) Przynajmniej ta sama flanka :wink:

Treviso jak Treviso - ale najbardzie w Messinie i Lecce :wink: I co by nie mówić też w Rzymie ...

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 15 maja 2006, 15:11

*_Zaza_* pisze:I co by nie mówić też w Rzymie ...
Oj prawda prawda ... LM to byl przed sezonem priorytet ... niestety potoczylo sie tak a nie inaczej ... ale czuje ze nie wszystko stracone i teraz po zakonczeniu rozgrywek na boisku zaczna sie rozgrywki w sadzie i mam nadzieje ze wynik bedzie lepszy niz na boisku
Co by nie mowic gra w LM w przyszlym sezonie bedzie miala duzy wplyw na transfery ktore Roma dokona w mercato ... wiec tzreba czekac i liczyc na sprawiedliwosc i surowosc wymiaru sprawiedliwosci 8)

FORZA ROMA

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 maja 2006, 19:21

BartekTS pisze:Fabio Capello, Pepe Zambrotta oraz Emerson zostaną pociągnięci za Capello do Inter!

Nawet gdyby to była prawda to powiem szczerze, że nie chcę w Interze krętaczy z Juve. Niech sobie odchodzą, ale nie do Interu
Łukasz[ACM] pisze:bo Mancini raczej nie spełnił oczekiwań kibiców Interu.
Ale zobacz, że poprzedni szkoleniowcy też nie spełniali nadzieji i szybko pakowali manatki. Moratti chce spróbować teraz czego innego i prawdopodobnie pozostawi Manciniego na stanowisku dając mu jeszcze conajmniej sezon na zbudowanie drużyny. Pomysł popieram

goofii pisze:Co by nie mowic gra w LM w przyszlym sezonie bedzie miala duzy wplyw na transfery ktore Roma dokona w mercato ... wiec tzreba czekac i liczyc na sprawiedliwosc i surowosc wymiaru sprawiedliwosci

Dziś Lega Calcio zapowiedziała, że być może przesunie rozgrywki o miesiąc właśnie sprawą Juve. Tylko, że co Romie po tym jak decyzje podejmą we wrześniu, a mercato kończy się w sierpniu :roll: Działacze Gialloresich nie będą wiedzieć jak się wzmacniać ? czy na UEFA czu LM

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 16 maja 2006, 14:59

Najprawdopodobniej w najbliższych dniach Fabio Grosso stanie się piłkarzem Interu :) Moratti ma za niego wyłożyć ponoć 5mln E co nie wydaje się przesadnie dużą sumą za reprezentanta Squadra Azzura.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 maja 2006, 15:03

Powiedzcie mi Interiscie, kupiliscie juz tego Maxwella? i Do tego jeszcze Grosso?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 maja 2006, 15:11

Bagg z tego co ja wiem [choć Ja nie Internista] Nerazurri pozyskają Maxwell za free. Bo kończy mu sie umowa z Ajaxem. Ale oficjal nie było jeszcze :roll: w sprawie Brazylijczyka. A ponoć PSG tez zaczeło walczyć o duet Trabelsi - Maxwella choc na tym pierwszym bardziej im zalezy :wink:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 maja 2006, 15:14

bagg pisze:Do tego jeszcze Grosso?
no wlasnie Grosso juz jest pewny..czarno na bialym?! jak tak to gratuluje...bo to dobry transfer:)

widzialem chlopaka w Romie... :(

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 maja 2006, 15:41

Na wstępie mówie ze nie lubie Interu!

Przychodzą: Maxwell (Empoli), Maicon (Monaco), Trabelsi (Ajax), Obinna (Chievo), Sorondo (Charlton), Beati (Arezzo), Biava (Arezzo), Carini (Cagliari), Choutos (Reggina), Grosso (Palermo), Dellafiore (Treviso), Boumsong (Reggina),
Odchodzą: Dellafiore (Palermo), Cesar (Lazio), C.Zanetti (Juventus),

Bindi, Andreolli, Boumsong, Bonucci, Germinale, Momente, Slovakovski, Aloe, Choutos, Biava, Beati, Sorondo, Carini zostaną zapewno gdzieś wypożyczeni...bo raczej na grę w pierwszym składzie nie mają co liczyć!
W bramce albo Toldo albo Julio Cesar...albo jeden albo drugi - Mancini (Capello?) będzie musiał sie zdecydować w końcu....myśle ze Toldo odejdzie - a szkoda go bo to najlepszy bramkarz włoski obecnie (nawet lepszy od naszego Buffona)! Mihajlović coś słyszałem że kończy kariere, Favallego chce wykupić Milan, Wome też raczej odejdzie (Werder?), o Pizarro stara się Roma, Veron wraca na 99% do Argentyny do Boca lub Estiudiantes, Kily też zapewne odejdzi...wróci do Hiszpani bo chyba Cuper go chcę ściągnąc, Solariego ciągnie do Atletico, Recoby czas chyba już się skończył....będą wam potrzebne dobre transfery....i Mancini powinien się postarać o jakichś Włochów a nie ciągle ściągaja graczy którzy swoje pięć minut mieli dawno dawno temu!

Oby tak się nie stało - Juve w Serie B, Capello do Interu + Zambrotta, Emerson, Camoranesi....

:)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 maja 2006, 15:47

Alkoholiko

Skoncz wasc, wstydu oszczedz. O Interze mam pojecie jako takie. Wiec prosze o poprawe w razie bledow.

Po pierwsze, Moratti powiedzial chyba, ze Capello w Interze raczej nikt nie zobaczy. Nie widzi mi sie tez jakoby Zambro mial grac w ich barwach. Toldo lepszy od Buffona? To tez takie s-f. Solari wypowiedzial sie jaki to Inter jest wspanialy i wyrazil chec zostania na SS.

Ogolnie bzdury wypisujesz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”