Zatem żegnamy pierwszą osobę. No może i faktycznie ta pierwsza partia barażowa poszła dosyć szybko, ale tak czy inaczej futbolowa bardzo Ci dziękuje za wzięcie udziału w mistrzostwach. Ja tu co roku muszę walczyć o frekwencję a Ty okazałaś się jedną z trzech zupełnie nowych osób które mi tą frekwencję podkręciły to naprawdę fajnego rozmiaru
I chociaż żegnamy Cię jako pierwszą to nie martw się. Cztery kolejne pożegnania w drodze. Teraz będziemy padać jak muchy więc krótko będziesz samotnie siedzieć w strefie wyeliminowanych
-----------------------------------------------------------------------------------
No to czas na finał turnieju barażowego B. Tak jak wcześniej napisałem, osoba który wygra półfinał zagra w finale odwrotnym kolorkiem. Zatem Filippo wygrałeś w półfinale białymi to w finale zagrasz czarnymi. Zatem mi przypadają białe.
Leszek - FILIPPO828
No dziś już nie zagram bo padnięty po robocie i w dodatku jutro na zmianę poranną... ale deklaruje się że chętnie zagram w piątek, sobotę lub niedzielę. Dopasuje się do Ciebie Filippo jak to tylko będzie możliwe. Zresztą pewnie Ci jeszcze dziś przed snem poślę priva
@futbolowa @FILIPPO828