No ja też miałem to samo psychologicznie. Na moje szczęście Twoja panika doprowadziła do większych błędów niż popełniała moja desperacja i wiadomo że tam jak już zobaczyłem że przewaga przyszła do mnie to szybko wyprowadziłem wieżę, utorowałem sobie drogę do pójścia po damkę i dalej wiadomo. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za udział w turnieju i jeszcze bardziej dziękuję za życzenia
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No dobra, jak poszło tak poszło ale dwie osoby już pożegnaliśmy, a teraz trzy kolejne pożegnania w drodze. Ja przedłużyłem choć na chwilę swój żywot i dołączam do wicemistrzów grup. Rozpoczynamy turniej barażowy A. Startują:
Cement
venomik
czubatka
Leszek
Arytmetyka jest tutaj brutalna. Jest nas czterech ale tylko jeden dołączy do Matesa, gumiego i Samuraja w Final Four. Utworzymy w tym gronie dwie pary półfinałowe. Przegrani w obu półfinałach to będą kolejne dwie osoby do pożegnania. Zwycięzcy zagrają jeszcze ze sobą w finale turnieju A gdzie pożegnamy piątą osobę a zwycięzca tego finału awansuje do Final Four.
Na etapie półfinałów ja nie mogę wpaść na Cementa bo graliśmy w tej samej grupie. Zawsze tak było na moich turniejach że nie ma powtórki z grupy na tym etapie. Przy losowaniu potem półfinałów Final Four będzie podobnie.
O tym kto będzie grał z kim i kto białymi a kto czarnymi zdecyduje ślepy los. Jedyne ograniczenie to właśnie to że ja w półfinale nie wpadnę na Cementa.
Losowania dokona ktoś inny. Ja nie będę losował bo byłby to ewidentny konflikt interesów. Jeszcze dziś poproszę kogoś o pomoc przy losowaniu i mam nadzieję że najpóźniej jutro podam tutaj wyniki losowania
@Cement @venomik @czubatka