Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 16 mar 2026, 21:28
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 mar 2026, 21:30
Keres
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 16 mar 2026, 21:36
Jakby w kadrze była chociaż połowa napastnika to może i tak. Gdyby jeszcze był jakiś skrzydłowy oprócz Grosika to tym bardziej. Cieszy przynajmniej stabilny środek pola choć decyzji o wystawianiu Greenwooda nikt już tu nie rozumie (choć nie zdziwię się jeśli okaże się że są naciski żeby dawać mu minuty).
Przema

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciernisty » 17 mar 2026, 17:03
ciernisty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciernisty » 18 mar 2026, 14:40
ciernisty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 18 mar 2026, 14:58
Tak jest chyba z każdym klubem, że mediaworkerzy (apeluję o nie nazywanie ich dziennikarzami) nie siedzący blisko klubu, a chcący napisac coś, co się kliknie, nigdy nie będą blisko prawdy obiektywnej, bo nie potrafią odróżniać plotek od faktów.ciernisty pisze:jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia, trener tysiaclecia, wedlug niektorych dziennikarzy, jest do wziecia od 6 miesiecy i jakos nie ma chetnych
czas pokazal ze nachalna deifikacja Roberta Kolendowicza ktora sluzyla zdeprecjonowaniu osoby i decyzji Haditaghiego, naprawde źle sie starzeje
bardzo dziekuje za ujawnienie sie pismakow ktorzy porzucili rzetelne przedstawianie faktow na rzecz prywatnego opiniotwórstwa, jak sie okazuje jest ono gówno warte, 100 razy bardziej wole sie sugerowac wpisami na tym forum gdzie userzy tez sie moga mylic w swoich przypuszczeniach ale przynajmniej jestem pewien ze maja ogromna wiedze o klubie
dias
Precel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 21 mar 2026, 15:32
Niestety ja, lata mojej młodości i początki na trybunach więc z przymrużeniem oka i pewna nostalgia na to patrzę, szczególnie że pierwsze dwa sezony ery Ptaka były dobre, pełne trybuny, dobre wyniki, po latach wyszło jak to było zakłamane i fałszywe (kupione), a kolejne dwa sezony to już odklejka totalna i fajnie nie było. Za rok będzie 20. lecie upadku tego klubu i restartu od niższych lig.
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 21 mar 2026, 17:08
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 21 mar 2026, 20:16
1234

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 22 mar 2026, 9:30
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 22 mar 2026, 9:31
Precel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl