Mercato Nerrazzurich! - Strona 19

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 maja 2006, 15:55

Hehe...
"...Skoncz wasc, wstydu oszczedz..." - nauczyłeś się jednego cytatu i ciągle go powtarzasz!

Ja tylko pisze takie info jakie podaje ten portal... Capello podobno jest brany pod uwage jeśli chodzio objęcie stanowiska trenera - jeszcze jak Juve poleci z ligi to szanse na zatrudnienie Capello i kilku graczy Juve wzrosną...pozatym jeśliby Capello został trenerem Interu to napewno kogoś z Juve by ściągnął!

a Zambro w Interze...przypomnij sobie jak to było rok czy dwa lata temu jak to Inter starał sie o Gianluce! Już go prawie miał, chciali się tam wymieniać na jakichś zawodników...ale na szczescie Zambro został w Juve ostatecznie!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 maja 2006, 16:01

Alkoholiko pisze:Hehe...
"...Skoncz wasc, wstydu oszczedz..." - nauczyłeś się jednego cytatu i ciągle go powtarzasz!

He he :?

Jesliby brac pod uwage to co podaja rozne portale to sklady najlepszych druzyn skladalyby sie 135234645643 pilkarzy, a Eto'o gralby w Milanie a Henry w Barcie. W dzisiejszych czasach robi sie sztuka juz chyba odroznianie plotek od tych wartosciowych wiadomosci :lol:

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 maja 2006, 16:08

no tak....tylko jest różnica jak portal piłka.pl podaje info takie: Henry dostał propozycje od Barcy, a info takie: Trabelsi w Interze!

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 maja 2006, 16:12

bagg spoko...dobrze ze nie widziales jaki koles skald Wlochow oglosil na MS :lol: przed Lippi..a jak..mowil ze oficjalny :lol:

Troche pomysl co piszesz...oszczedzisz sobie wstydu(;)) i nie bedzie niepotrzebnych dyskusji na temat Inter moich marzen ...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 maja 2006, 16:24

bagg pisze:Powiedzcie mi Interiscie, kupiliscie juz tego Maxwella? i Do tego jeszcze Grosso?
Jeżeli odejdzie Wome i Favalli to wszystko powinno być ok. Na lewej obronie będzie Grosso i Maxwell (obaj także mogą grać w pomocy) z tym że nie widomo jak tam forma Maxwell bo dopiero niedawno zaczął rehabilitację i nie ma pewności czy będzie gotowy na początek sezonu.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 maja 2006, 16:30

dzieciol31 pisze:bagg spoko...dobrze ze nie widziales jaki koles skald Wlochow oglosil na MS :lol: przed Lippi..a jak..mowil ze oficjalny :lol:

Troche pomysl co piszesz...oszczedzisz sobie wstydu(;)) i nie bedzie niepotrzebnych dyskusji na temat Inter moich marzen ...
ja tylko ide za portalem piłka.pl - jak nie umieją pisać to moja wina? podali skład wlochów bez graczy romy i interu i napisali ze to skład wlochów....ale nie napisali już ze gracze interu i romy sie licza ale nie zostali powołani bo graja w pucharze ;/

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 maja 2006, 16:34

Alkoholiko pisze:ja tylko ide za portalem piłka.pl - jak nie umieją pisać to moja wina? podali skład wlochów bez graczy romy i interu i napisali ze to skład wlochów....ale nie napisali już ze gracze interu i romy sie licza ale nie zostali powołani bo graja w pucharze ;/

ale bys pomyslal to glupot bys nie pisal..to nie boli...:)

jak juz mowilem Grosso ...swietny transfer...bardzo go lubielmza czasow gry w Palermo..ma chlopak rzed soba wielka pzyszlosc..i jeszcze tylke t 5 mln.. tyle co nic za rep Wloch...bedziecie mieli z niego duzo pociech:)

Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 16 maja 2006, 16:38

Jak juz wiadomo Inter prawdopodobnie pozyskal kolejnego zawodnika podczas mercato ... jest nim byly juz zawodnik Romy Olivier Dacourt ...
Sami ocencie ten transfer ... ja powiem tylko tyle ze w Romie raczej nikt za nim plakac nie bedzie :wink:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 16 maja 2006, 16:44

bagg pisze:Ogolnie bzdury wypisujesz.
No tak... jak dwóch juventinich pisze o Interze to nic dobrego z tego nie będzie.

Po kolei. Grosso jest już jedną nogą w Interze, a Maxwell obiema, tyle że narazie przechodzi rehabilitację.
Co do Capello - była taka plotka, że mógłby zostać szkoleniowcem Interu, ale to było zanim ujawniono fakty z życia Moggiego. Teraz Moratti raczej nie będzie go chciał zatrudnić. Co do niektórych piłkarzy Juventusu (w tym Zambrotty i Emersona) to jeśli okaże się, że z aferą nie mieli nic wspólnego to zapraszamy do Mediolanu.

Co do rzetelności pilka.pl... pozostawię to bez komentarza. Nie żebym miał coś im za złe, ale z pewnością inne potrale także trzeba przeglądać bo czasami informacje są ze sobą sprzeczne :)

Z ostatniej chwili:
Dacourt na 90% w Interze
Luca Toni po ostatniej aferze łapówkarskiej chce odejść do większego klubu i... podobno już prowadzone są rozmowy. Luca chce 1.5 mln Ł rocznie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 maja 2006, 17:05

Alkoholiko to co Buffon w Milanie ? tak pisała pilka.pl a temu portalowi zawsze ufam :]

Chłopie widać że od wczoraj kibicujesz Włoskiej drużynie. Calciomercato to targ :P Jeszcze 24 razy zmieni sie plan nie jednej drużyny. [oczywiści w "oczach prasy"]

masz poczytaj :P
www.calciomercato.it
www.calciomercato.com/index.php?
www.tuttomercatoweb.com

Martin Pellegrino pisze:Co do rzetelności pilka.pl...

Chyba bardzie innych zachodnich portali :roll:

Dacourt = Inter - szkoda że nie został w Romie bo sprawdzał sie w tej taktyce Spallettiego. Jednak zarządał za dużo jak na swoje możliwość. Ciekawe czy będzie cos grał w Interze. Może byc "nastepcą Pizarro" wcale się nie zdziwie jak Chilijczyk odejdzie tym bardziej [zostanie oddany do Palermo ale nie za Grosso a Barzagliego ?] że Hammer może zostać :wink:

Wraca temat Luci Toniego ... Martin Pellegrino 1,5 to chyba dostaje obecnie za sezon :wink: Moratti da mu nawet 4 :)

P.S No to nawet lepiej i 4,5 miliona
Ostatnio zmieniony 16 maja 2006, 17:20 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 maja 2006, 17:10

*_Zaza_* pisze:1,5 to chyba dostaje obecnie za sezon
Właśnie :P
*_Zaza_* pisze:Moratti da mu nawet 4
Podobno 4.5 i podobno to właśnie Toni jest celem nr.1 na to mercato dla Interu.

Dacourt ? Zależy czy C Zanetti odejdzie (wcale nie takie pewne) ogólnie rzecz biorąc chodzi o zmiennika dla Cambiasso

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 maja 2006, 18:09

Przydałby się taki egzekutor jak Toni , napastnik , który potrafi strzelić z każdej pozycji , ale jutro pewnie przeczytamy , że nowymi zawodnikami Interu zostaną Lucarelli , Suazo , czy inni 8)
Co do Dacourta to jak dla mnie jest to piłkarz solidny , który zawsze trzyma jakiś poziom. Ale właśnie Inter w ostatnich latach sparzył się na takich piłkarzach... od lat sprowadza się piłkarzy solidnych , którzy jedyne co robią wzmacniają ławkę rezerwowych.
Alkoholiko to co Buffon w Milanie ? tak pisała pilka.pl a temu portalowi zawsze ufam
Ja bym się nie zdziwił , Dida z mojego ulubionego bramkarza , stał się przeciętniakiem i miewa słabsze mecze , a transfery z Juventusu będą pewnie na porządku dziennym. :zwała:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 maja 2006, 19:44

No tak jak pisaliście Maxwell jest już piłkarzem Interu natomiast na San Siro jeszcze nie zawitał ponieważ ze względu na to, że nie ma paszportu UE został wypożyczony do Empoli gdzie jednak nie grał z powodu kontuzji, a tylko przesiedział okres półroczny żeby później trafić do Interu. Więc tak to dokładnie wygląda

Bardzo ciesze się z Grosso ! :D naprawde super transfer (do tego kadrowicz Azzurrich :] ). Licze, że walka Maxwell-Grosso wyjdzie tylko na dobre zespołowi. I tak lewa flanka z najsłabszej staje się jednym z silniejszych ogniw :P Moratti dobry prezent sobie sprawił, teraz trzeba czekać na oficjalną prezentacje :wink:

Co do Toniego to nie od dziś wiadomo, że taki piłkarz by się przydał. Proponowałbym jednak szybciej zacząć negocjacje ponieważ jego cena po MŚ może znacznie wzrosnąć. A na kontrakt nas stać jaki by nie był :]
Alkoholiko pisze:ja tylko ide za portalem piłka.pl - jak nie umieją pisać to moja wina? podali skład wlochów bez graczy romy i interu i napisali ze to skład wlochów....ale nie napisali już ze gracze interu i romy sie licza ale nie zostali powołani bo graja w pucharze ;/
Prośba do modów. Przyjrzyjcie się uważniej temu kolesiowi bo po banie wraca i pisze w ten sam - głupi - sposób bawiąc się w FMa o którym żekomo nie ma pojęcia.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 16 maja 2006, 20:28

Ciekaw jestem jak się roztrzygnie sprawa napastników. Luca Toni chce odejść, van Nisterlooy jest do wzięcia za wcale nie duże pieniądze, Henry'rgo także Moratti widziałby w składzie, Tavano wyraził chęć grania w Interze... Torche tych napastników się przewinęło w ostatnich informacjach. Jak już kiedyś napisałem - meracto w tym roku będzie gorące :twisted:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 784

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 maja 2006, 20:55

RvN idzie do Francji :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”